Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 6 - 12 Iulie 2020 - FECIOARĂ

Horoscop lunar

Horoscop Minerva luna Iunie 2020 – FECIOARĂ

Horoscop Minerva luna Iunie 2020 Fecioara. Dar există schimbări importante în această lună, atunci sigur sunt din cele care îți oferă șansă de a încetini și de a-ți restructura viața și activitatea, astfel încât să îți sprijine și obiectivele.

Metaforic vorbind, în iunie ești într-o călătorie spirituală care cere conștientizare și smerenie. Pe 4 iunie, Soarele se întâlnește cu stăpânul tău planetar, Mercur, și aduce o lumină care face să-ți deschidă calea ce urmează. A doua zi, luna plină în Săgetător în Casa a 3-a, sectorul comunicării și gândirii, și aduce conversații, informații și alegeri care îți schimbă viața. Este un moment al adevărului, care îți cere să fii sincer cu tine însuți mai presus de toate. 

Saturn este retrograd în Vărsător, oferindu-ți șansă de a-ți revizui rutinele și obiceiurile, astfel încât să îți poți construi o viață care să te susțină atât cât servește unui scop anume.

Mercur în Rac va retroraga pe 17 iunie, încălzind relațiile cu cei din jur dar și cu o persoană dragă sufletului tău și aduce dezvoltări și oportunități în carieră.

Jupiter, retrograd și el, marchează o perioadă de descoperire de sine, de extindere interioară și de reconectare cu copilul interior. Îți explorezi creativitatea, sexualitatea și dragostea și descoperi dorințe adânc îngropate pe care nu le mai poți nega sau ignora. 

În sfârșit, Soarele intră în Rac pe 21 iunie odată cu Luna nouă, marcând un nou început într-o situație profesională. Fă-ți timp pentru a te alinia cu obiectivele tale. Nu este vorba despre succes sau imagine publică, ci despre abilitatea de a fi autentic și fidel ție și valorilor tale. 

Horoscop Minerva luna Iunie 2020 Fecioara Relațional

Vei avea timp să te concentrezi pe un singur lucru sau pe o singură persoană în timpul conjuncției Soare-Venus din 3 iunie. Dacă nu ești sigur de ce vrei, așteaptă până când gândurile tale și-au regăsit ordinea și apoi acționează.

Mercur este în Rac, de unde pe 17 iunie va retrograda, aducând sentimente de frustrare dar și de încântare atunci când te gândești să vorbești cu cineva de care ești interesat. Trimite un SMS vag pentru a-ți face o idee ce s-ar putea să gândească despre tine.

Mesajul lui Mercur este însă unul confuz, așa că s-ar putea să te lupți cu tine, când și cum să îți exprimi cel mai bine sentimentele. Când logica este estompată, problemele de comunicare devin extrem de complicate.

Horoscop Minerva luna Iunie 2020 Fecioara Profesional

Pe măsură ce Soarele este în Gemeni, este posibil să te gândești să urmezi o serie de studii aprofundate sau să obții o certificare de specialitate. Acum ai ocazia să cauți programe de educație accelerată.

Luna plină în Săgetător din 5 iunie ar putea schimba modul în care comunici la locul de muncă. Acest lucru poate însemna că lucrezi de la distanță sau poate este necesar să te relaționezi cu persoane care nu sunt lângă tine pentru a ajuta echipa.

Saturn, Venus și Jupiter sunt retrograde. S-ar putea să îți ia ceva timp și să faci ceva distractiv, dar poate sugera, că șeful este în vacanță și ai rămas să conduci echipa. Oricum ar fi, această schimbare în rutina zilnică poate fi atât interesantă, cât și benefică.

Soarele și luna din Rac de pe 21 iunie, ar putea aduce recunoașterea din partea instituției sau a colegilor. Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, a doua jumătate a lunii iunie poate fi un moment excelent pentru a posta un CV sau pentru a-ți actualiza profilul pe site-uri profesionale. Ești mai ușor văzut acum, iar priceperea ta sunt observate și apreciate.

Horoscop Minerva luna Iunie 2020 Fecioara Financiar

Deziluzia legată de colegi, de superiori sau de altcineva apropiat, te poate ține treaz noaptea. Nu lăsa aceste lucruri să te distragă de la ceea ce ar trebui să fie o lună bună! Crești spiritual, intelectual și moral pentru că timpul recoltei a venit. Universul te ajută într-un fel nedefinit. Petrecerea timpului cu duhovnicul tău sau cu un profesor care ți-a devenit mentor, va fi plin de satisfacții. Luna precedentă ai avut multe valori maxime și minime pe care ai fost nevoit să le înfrunți, dar luna aceasta va fi diferită. Prioritățile tale vor fi stabilite direct, obligându-te să înțelegi de ce au nevoie oamenii din jurul tău în fiecare zi.

Horoscop Minerva luna Iunie 2020 Fecioara Sănătate

Cu Saturn și Marte în Casa a 6-a, a stilului de viață, problemele de sănătate pot fi de maximă importanță. Și odată cu retrogradarea lui Saturn, lunile următoare ar putea să te încurajeze să te apleci mai atent asupra obiceiurilor sănătoase care te ajută să îți stimulezi sistemul imunitar.

Acestea pot merge de la a suplimente alimentare de înaltă calitate până la a te bucura de practici alternative care te ajută să te simți mai puternic și mai rezistent. S-ar putea să te decizi să îți iei sănătatea în serios și să te simți determinat să îți cauți un antrenor de fitness și să mergi la sală și un medic nutriționist care să îți stabilească o dietă care să te ajute să îți atingi obiectivul.

Horoscop luna Iunie 2020:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top