Connect with us
Horoscop lunar Minerva decembrie 2020 - Vărsător

Horoscop lunar

Horoscop Minerva luna Iunie 2020 – VĂRSĂTOR

Horoscop Minerva luna Iunie 2020 Vărsător. După toată tevatura cu coronavirusul, iunie aduce o șansă de a te stabiliza și de a fi cu picioarele pe pământ. Până pe 21 mai, Soarele va fi în Gemeni, în Casa a 5-a, a creativității și a iubirii, a relaxării și a micilor investiții, în același tim cu Luna Nouă, subliniind probleme legate de editare, publicare și securitate redacțională. Pe 28 iunie, Soarele face conjuncție cu Mercur și vine cu o situație profesională nouă, marcând sfârșitul unui ciclu. 

De când Saturn a intrat în Vărsător la sfârșitul lunii martie, ai crescut, te-ai maturizat, ai învățat lecții și ai râs la adeversitatea unora. Apoi Saturn a retroradat, marcând o perioadă de restructurare interioară, recuperarea autorității și a responsabilității, îți reconstruiești identitatea și renunți la limitările auto-impuse care te împiedică să fii tu.

Marte este în Pești, în Casa a 2-a a banilor proprii, și evidențiază situația financiară, angajamentele cele mai apropiate și valorile proprii. Venus retrogradă în Gemeni, îți atrăgage atenția să te reconectezi cu creativitatea, sufletul și inocența copilului interior, precum și la dorințele intime și sentimentale. 

Jupiter este și el retrograd în Capricorn și aducând evoluții majore din culise și te duce pe drumul psihicului spre subconștientul și sufletul tău, pentru a descoperi ce se află în interior.

În sfârșit, Soarele intră în Rac pe 21 iunie împreună cu Luna nouă, și marchează un nou început relațional, plin de pasiune și poate aduce a doua șansă într-o chestiune de suflet.

Horoscop Minerva luna Iunie 2020 Vărsător Relațional

Conversațiile pe care le vei avea în timpul conjuncției Soare – Venus, în 4 iunie sunt interesante și semnificative. Puține subiecte depășesc limitele buneicuviințe, astfel încât să poți cunoaște bine pe cineva doar printr-un schimb de cuvinte.

Mercur începe luna în Rac, unde va retrograda din 17 iunie, în Casa a 5-a a creativității și a iubirii, așa că s-ar putea să te pomenești că cineva neașteptat va întoarce ochii după tine și te pomenești flirtând cu cineva care îți place cu adevărat. Nu da înapoi!

Soarele intră în Rac pe 21 iunie, și va fi una ndin acele luni de distracție fără angajament. Îți iubești libertatea, iar energia afectivă și emoțională a Racului îți amintește de ce. 

Horoscop Minerva luna Iunie 2020 Vărsător Profesional

Este timpul pentru aventură luna aceasta! Ia în considerare un nou loc de muncă sau să începi propria afacere. Renunță să mai aduni informații, dă-i drumul! Nodul nord în Gemeni pentru următoarele 18 luni te va orienta către noi oportunități.

Luna plină din Săgetător de pe 5 iunie, te aduce în centrul atenției. Acțiunile tale sunt observate și este posibil să fii selectat pentru un premiu de recunoaștere socială. Dar reține că absența ta va fi, de asemenea, observată. Ceea ce nu faci sau nu termini se va vedea.

Saturn, Venus și Jupiter sunt retrograde. Din moment ce Saturn este încă în Vărsător, această energie mai lentă a planetelor care retrogradează, te poate ajuta să mergi înapoi pentru a găsi oportunități pe care le-ai ratat. Uită-te la locuri de muncă sau proiecte pe care ai vrut să le faci acum câțiva ani.

Pe 17 iunie Mercur intră în retrogradare și ar fi bine să analizezi mai mult, lucrurile, decât să acționezi.

Luna nouă în Rac odată cu intrarea Soarelui în acest semn, pe 21 iunie, va aduce impulsul pentru întreprinderile creative sau orice formă de marketing pe care o propui. De asemenea, poți găsi mai multe oportunități de a lucra de acasă pentru următoarele două săptămâni. 

Pe 28 iunie, întâlnirea lui Mercur cu Nodul Nord poate stimula invenția sau descoperirea a ceva cu valoare universală. 

Horoscop Minerva luna Iunie 2020 Vărsător Financiar

În comparație cu lunile anterioare, luna iunie va fi una în care te vei simți jucăuș și inspirat. Pare un moment excelent ca să abordezi acel proiect care implică foarte multă creativitate și pe care l-ai lăsat pentru momentul potrivit. Această senzație poate fi una obișnuită pentru unii, dar pe alții îi pot duce pe culmi nebănuite. După o perioadă în care ai fost conservator, această nouă ipostază și disponibilitate de a-ți asuma riscuri financiare, te poate surprinde. Dacă ai vrei să soliciți o majorare de salariu sau să îți inviți un coleg la un pahar de vorbă sau la un eveniment, fă-o. Poate îți schimbi chiar locul de muncă.

Horoscop Minerva luna Iunie 2020 Vărsător Sănătate

Pui un accent mai deosebit pe stilul de viață până pe 21 iunie, perioadă care s-ar traduce pe schimbări la domiciliu care s-ar traduce printr-un sentiment mai mare de liniște și pace interioară. Aceasta poate însemna reorganizarea bucătăriei, astfel încât să poți găti mese mai sănătoase și ai condiții pentru a pregăti alimentele. Te gândești la o modalitate de conservare a legumelor și fructelor, ca modalitate păstrare. Cu cât mănânci mai mult, cu atât mai bine pentru tine. 

Nivelul de exerciții fizice poate crește în mod natural. Indiferent ce formă încerci sală, jogging sau cardio, acestea te poate ajuta să fii în formă și flexibil.

Horoscop luna Iunie 2020:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top