Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 6 - 12 Iulie 2020 - SCORPION

Horoscop lunar

Horoscop Minerva luna Iunie 2020 – SCORPION

Horoscop Minerva luna Iunie 2020 Scorpion. Există schimbări majore în această lună, care marchează o fază de structurare interioară, consolidarea fundamentelor spirituale și o reevaluarea alegerilor. Pe măsură ce intri în luna iunie, Soarele în Gemeni și relațiile sunt în centrul atenției. Pe 4 iunie, Soarele este conjunct cu Venus retrogradă, iar pe 5 iunie are loc Luna plină în Săgetător. Toate acestea vor induce conversații spumoase cu partenerii, claritate și emoții puternice. 

În schimb, Saturn retrograd în Vărsător, aducr schimbări fundamentale. Familia, casa, relația cu tatăl și nevoia de securitate emoțională sunt puternice. Ai șansa să îți reorganizezi viața pornind de la rădăcini, astfel încât să o poți reconstrui pe temelii solide.

Mercur va intra în retrogradare pe 17 iunie, poate aduce negocieri financiare, conversații intime și alegeri care îți pot schimba viața cu condiția să nu iei deicizia finală decât după 15 iulie. 

Marte este în Pești, provocându-te să te cufunzi în creativitatea și pasiunea ta și să te reconectezi cu sexualitatea și copilul interior. Pe 25 iunie Venus revine în mers direct, în Gemeni, și îți dezvăluie potențialul și informațiile pentru de care nu erai sigur înainte.

Pe măsură ce Jupiter retrograd continuă să se apropie de Pluto pentru o a doua întâlnire în cadrul procesului de retrogradare, ai conversații plăcute, afli informații neașteptate și faci descoperiri importante. Ai răbdare și poți învăța ceea ce trebuie demult să știi, fapt care îți va permite să faci alegeri înțelepte.

Pe 21 iunie, Soarele intră în Rac în aceeași zi cu Luna nouă și aduce o a doua șansă care să îți inspire viața și să reînvie o situație care era pe muchie de cuțit.

Horoscop Minerva luna Iunie 2020 Scorpion Relațional

Luna plină în Săgetător pe 5 iunie, îți adue un plus de mister și dispoziția pentru intrigă. Îți place să vorbești cu subânțeles, iar această energie lunară face să te scalzi într-o lumină irezistibil de senzuală.

Al doilea stăpân al tău, Marte nu este la fel de puternic pentru că este în Pești până pe 28 iunie, în Casa a 5-a a iubirii, și te face un pic mai intimidant față de oamenii care doresc să se apropie de tine. Păstrează-ți la maxim așteptările, deoarece ai de a face cu persoane care sunt altfel decât ești obișnuit să fie.

Soarele intră în Rac 21 iunie și aduce o nouă perspectivă asupra iubirii. Deși îți place să existe o chimie fizică intensă cu cineva, poți, aprecia păstrarea lucrurilor la un nivel platonic în timp ce îl aalizezi pe celălalt. 

Horoscop Minerva luna Iunie 2020 Scorpion Profesional

În această lună, Nodul Nord se mută în Casa a 8-a, casa felului în care lucrezi cu banii altora și va tranzita această casă în următoarele 18 luni. Se întrevăd multe oportunități pentru găsirea surselor de venit pasive, inclusiv investiții și afacere proprie. Ar fi bine să începi să explorezi zonele de investiții care te interesează, inclusiv un teren, apartament sau casă. 

Luna plină din Săgetător, pe 5 iunie, aduce energie pozitivă și recunoaștere profesională din partea șefilor și a colegilor.

Saturn, Venus și Jupiter sunt retrograde, ceea ce ar putea provoca întârzieri în tranzacțiile imobiliare sau în plățile de asigurare. Această energie provocatoare se va limpezi destul de repede, așa că încearcă să îți păstrezi calmul. 

Pe 20 – 21 iunie, Soarele este conjunct cu Nodul Nord și ți-ar putea aduce un parteneriat sau o oportunitate legată de muncă. Trecerea Soarelui în Rac pe 21 iunie, în același timp cu Luna nouă, aduce energie de folosit în următoarele două săptămâni, ceea ce te poate determina să iei decizii bazate pe informații incomplete sau din teama de pierdere. Respectă-ți planul și va fi bine. 

Horoscop Minerva luna Iunie 2020 Scorpion Financiar

Ai  o părere bună despre tine și nu este rău, dar fii te rog atent la locul de muncă în majoritatea acestei luni. Ai abilitatea de a te folosi de oamenii din jur, folosește-l pentru a construi relații și dacă nu le ai, crează-le. Nevoia ta de a comunica cu ceilalți este mai mare acum decât în alte dăți,  și pentru a fii eficient, trebuie să înveți cum să te descurci cu ei. Atenție, la o potențială sau reală amenințare, care intervine între tine și poziția ta în afacere.

Horoscop Minerva luna Iunie 2020 Scorpion Sănătate

Ai câteva zile agitate, între 3 și 11 iunie, o răbufnire nervoasă ceva, sentimente puternice pot ieși la suprafață și îți creează o stare de rău interior. În loc să le ții în tine, scoate-le la lumină. Dacă ai suprimat diverse emoții din cauza evenimentelor din ultimele săptămâni, acum ai ocazia să le elibererezi. Lasă totul să curgă. A face acest lucru poate fi tămăduitor pentru tine.

Marte cel de-al doilea stăpân al tău dar și a Casei a 6-a, se află în Casa a 5-a a iubirii, a creativității și a relaxării. Pe deoprate stimulează acțiunea, pe de alta creativitatea. Ți-ar prinde bine și ție, o bandă de alergare sau plimbările lungi care să îți fortifice genunchii.

Horoscop luna Iunie 2020:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top