Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 6 - 12 Iulie 2020 - BERBEC

Horoscop lunar

Horoscop Minerva luna Iunie 2020 – BERBEC

Horoscop Minerva luna Iunie 2020 Berbec. Lumea și parte din ea s-au schimbat dramatic în ultimele luni. În iunie îți intri în ritm, mai ales că 4 planete retrogradre își pot schimba viața cum nici nu te gândești. 

Soarele este în Gemeni primele trei săptămâni, evidențiind aspecte financiare, angajamentele apropiate și stima de sine. Luna plină în Gemeni din 5 iunie,  sugerează o transformare puternică într-o situație financiară sau relație intimă. 

Saturn este în Vărsător toată luna iunie, testând prietenii și limitând libertatea de mișcare. El, alături de Pluto, sentimentul de ziduri care trebuie eliminate și șansa de a reconstrui conexiunile și punțile de legătură. 

Horoscop Minerva luna Iunie 2020 Berbec Relațional

Comunicarea se îmbunătățește pe măsură ce Mercur intră în Gemeni a doua zi, aducând informații, conversații, o înțelegere mai profundă și o șansă de a curăța aerul.

Marte este în Pești până pe 27 iunie și ești gata să te retragi dintr-o relație pentru o căutare și o introspecție mai profundă a sufletului. 

Venus este retrogradă în Gemeni, în Casa a 3-a a comunicării și presupune conversații cu partenerii sau informații despre relații și situații personale, financiare și creative, provocându-te să evaluezi deciziile și alegerile recente și să renegociezi unele aranjamente. Recunoaște-ți dorințele secrete și temerile subconștiente și ai răbdare în timp ce analizezi o altă parte a poveștii.

Conjuncția Soare-Mercur din 30 iunie încinge starea prin care îți pot îmbunătăți viața sentimentală. Urmărește-ți atent ideile pentru un efect maxim. Nu este suficient doar să te gândești la ceva – trebuie să și acționezi!

Te-a intrigat apariția cuiva nou în timpul Lunii pline din Gemeni de pe 5 iunie, dar s-ar putea să îți fie greu să afli mai multe despre ea. Secretele și misterul înconjoară această energie lunară intensă.

Horoscop Minerva luna Iunie 2020 Berbec Profesional

Pe măsură ce Jupiter retrogradează în Capricorn, există totuși dezvoltări profesionale majore care dezvăluie un potențial foarte mare și marchează o perioadă de extindere și explorare a ambițiilor tale. Nu este vorba doar despre succesul personal dar și de cel al echipei. 

Pe măsură ce Soarele se mută în Rac pe 20 iunie, urmat pe 21 iunie de luna nouă în Rac,  intri într-un nou ciclu de comunicare, purtând conversații la obiect și care aduc șanse și idei lucrative și îți prezintă numeroase opțiuni. Fii sincer cu tine în ceea ce îți dorești, ai încredere în instinctele și intuiția ta și poți face alegerile potrivite pentru tine.

Luna plină din 5 iunie în Săgetător are loc în Casa a 9-a a drumurilor lungi, a limbilor străine și a studiilor academice îți dă șansă sa înveți despre investiții, despre oportunitățile bancare și despre mici afaceri punând la bătaie experiența profesională. 

Spre jumătatea lunii, întrucât Saturn, Venus și apoi Jupiter sunt retrograde apot apăre unele întârzieri legate de o ofertă sau un nou contract de muncă.

Luna nouă din 21 iunie poate duce la o decizie foarte bună în ce privește acordul pe care l-ai așteptat și care, probabil, este o șansă mai bună decât sperai. 

În cele din urmă, pe 30 iunie Mercur se apropie de conjuncția cu Soarele și cu Nodul Nord din Casa a 4-a a familiei, ceea ce face acest lucru un moment bun pentru regăsiri, pentru discuții cu cei din familie sau poate cu idei care vizează o casă. 

Horoscop Minerva luna Iunie 2020 Berbec Financiar

Este o concentrare puternică asupra finanțelor în această lună, deoarece Uranus călătorește prin casa a 2-a, a banilor proveniți din muncă proprie, iar Saturn se apropie tot mai mult  de domiciliu, Casa a 10-a. Cu cât ai mai multă disciplină și grijă cu finanțele tale în această lună, cu atât vei avea mai mult succes.

Nodul nord intră în Gemeni pe 5 mai și vor exista oportunități de a câștiga bani de acasă și prin imobiliare în următoarele 18 luni. Blocajele privind mutatul sau proiectelul de renovare a casei dispare.

Vei avea multe de făcut luna aceasta și în cea mai mare parte a timpului te vei ocupa de bani; achiziționând cât mai repede, profitând și de reduceri și cheltuind cât mai puțin, poți scăpa de cheltuieli fără să compromiți instituția în care lucrezi sau pe tine. Dacă ești în căutarea unui nou mod de a vorbi despre afacerea sau industria în care lucrezi, nu te feri de site-urile de rețele sociale populare; sunt publicitate gratuită pentru tine. Evită numerar rapid sau alte scheme de câștig. Știi că aceste metode nu funcționează niciodată așa cum se presupune și nu îți dorești un fals sentiment de securitate care să te facă să plângi mai târziu.

Horoscop Minerva luna Iunie 2020 Berbec Sănătate

Mulți se confruntă cu provocări în această lună, iar Mercur, stăpânul Casei  6-a care cade în Fecioară, este în Rac, de unde, 16 iunie, va retrograda. Având în vedere acest lucrur este esențial să ai p dietă corectă, deoarece ai putea evea tendința de a te orienta către alimente confortabile pentru a scăpa de stres sau plictiseală. Mâncarea care susține organismul și care este și bună de mâncat poate merge mult mai departe pentru păstrarea nivelului de energie.

Horoscop luna Iunie 2020:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top