Connect with us
Horoscop lunar Minerva decembrie 2020 - Rac

Horoscop lunar

Horoscop Minerva luna Iunie 2020 – RAC

Horoscop Minerva luna Iunie 2020 Rac. Prieteniile și conexiunile sunt în centrul atenției pe măsură ce Soarele se mișcă prin Gemeni iar luna plină din același semn, de pe 5 iunie, aduce informații și conversații cu prietenii dezvăluind adevăruri importante. Ai parte de o energie extrem de fertilă, creativă, intimă și romantică. Ești liber să fii tu însuți, să dorești ce vrei, să iubești pe cine vrei și să te exprimi, este bine să ai o schimbare de spirit în ce privește dragostea, dar trebuie să fii sincer cu tine.

Saturn este retrograd încă în Vărsător și îți cere să îți reexaminezi limitele în ce privește angajamentele financiare. A-ți cunoaște limitele este foarte important mai ales dacă vei fi nevoit să cobori garda atunci când este necesar. Mai precis este o șansă de a te alinia cu valorile tale și de a-ți restructura angajamentele, astfel încât să îți poți permite sprijinul financiar și emoțional, intimitatea și securitatea dorită.

Mercur este deja în Rac, de unde va retrograda pe 17 iunire, urmând lui Venus, Saturn și Jupiter. Primești informații despre lumea ta interioară, îți vei conștientiza dorințele secrete, temerile, ideile și modelele subconștiente, unele auto-distructive, cu privire la relații și bani. 

Dar Jupiter retrograd din Casa a 8-a, sectorul intimității și a psihicului, va marca o fază de extindere și aprofundare a conexiunilor importante. Descoperi un adevăr mai profund despre situațiile pe care le-ai ratat anterior, iar acum devin imposibil de ignorat. 

Pe 21 iunie, Soarele intră în Rac, împreună cu luna nouă, atrăgându-te mai profund în necunoscut și mai adânc în interiorul tău pentru introspecție și căutare sufletească în următoarele trei săptămâni. Nu ai toate informațiile, dar răspunsurile pe care le cauți sunt deja în tine.

Horoscop Minerva luna Iunie 2020 Rac Relațional

Luna plină din Săgetător de pe 5 iunie, dezvăluie o chimie sexuală destul de intensă între tine și o cunoștință întâmplătoare. Cum de n-ai mai avut parte de acest sentiment magic până acum? Acum, mai e o vorbă, a fi la locul potrivit în momentul potrivit, te ajută.

Conjuncția lui Marte cu Neptun în Peștilor, din 12 iunie, ar putea face ca o întâlnire să iasă cu scântei și o parte din tine să se confrunte cu proprii demoni interiori. Acest sentiment nu este deloc distractiv, dar doar tu îl poți depăși. 

Nu poți să nu te gândești la cineva, în timpul lunii noi din Rac, de pe 21 iunie, dar dacă nu îți însoțești gândurile cu acțiuni, nu veți ajunge la nivelul următor. Asigură-te că ai scris ceva inteligibil înainte de a posta pe social media. Clar și concis. Nu de alta, dar orectarea automată poate provoca probleme jenante acum.

Horoscop Minerva luna Iunie 2020 Rac Profesional

Luna plină în Săgetător pe 5 iunie, poate sugera succesul unei acțiuni îndrăznețe. Sunt favorizați acei nativi care au cariere creative sau care lucrează cu copii căci se pot descurca extrem de bine.

Pot exista unele probleme legate de impozite, investiții sau asigurări acum datorită lui Saturn, Venus și Jupiter care sunt retrograde, dar și lui Mercur care va retrograda pe 17 iunie. Poți găsi pe cineva care să te ajute să corectezi o greșeală sau să depui documentele potrivite la timp.

Soarele și luna nouă în Rac pe 21 iunie, indică un moment minunat pentru a lucra în culise la un proiect sau la propria afacere. S-ar putea să dorești să lansezi o companie, un serviciu sau un produs de design propriu în momentul în care Soarele face conjuncție cu Nodul Nord pe 19 iunie. 

Horoscop Minerva luna Iunie 2020 Rac Financiar

În timp ce s-ar putea să simți că lucrează în favoarea ta o înțelegere financiară încă de la începutul lunii, perspectivele de profit sunt destul de bune în luna iunie. Până la sfârșitul lunii ar putea exista o creștere a salariului sau ore suplimentare, care se vor traduce în mai mulți bani în cont.

Luna aceasta se va concentra pe obiectivele de care ar trebui să devii conștient, dacă până acum nu ai fi fost. Există lucruri pe care trebuie să le faci pentru a avansa în carieră și știi care sunt acestea; de acum fă pașii care trebuie ca să ajungi acolo unde dorești să fii. Agenda va fi plină în acest timp și vei avea multe întâlniri, adunări sau seminarii la care vei participa. 

Este imperativ să fii prezent la aceste evenimente și să fii cu oamenii din domeniul tău, deoarece energia necesară pentru a fi în contact cu ceilalți este mare așa că nu ar trebui să fie un lucru dificil de făcut.

Horoscop Minerva luna Iunie 2020 Rac Sănătate

Chiar dacă nu te poți întâlni personal, te poți conecta, în continuare, online cu prietenii și să vă impulsionați reciproc cu privire la obiectivele care țin de dietă. Un accent astral pe sectorul prietenilor sugerează că acesta este un moment excelent pentru a vă sprijini unul pe celălalt. Cu toate acestea, cosmosul vă încurajează să îți folosești resursele interioare și să îți descoperi punctele forte. Învață să te iubești puțin mai mult în fiecare zi. Evită să stochezi stările emoționale în tine, exprimă-le fie direct, fie prin artă, muzică sau dans.

Horoscop luna Iunie 2020:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top