Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 6 - 12 Iulie 2020 - SĂGETĂTOR

Horoscop lunar

Horoscop Minerva luna Iunie 2020 – SĂGETĂTOR

Horoscop Minerva luna Iunie 2020 Săgetător. Viața și rutinele tale s-au schimbat brusc și dramatic recent. Te adaptezi la noua viață pe măsură ce intri în luna iunie, iar presiunea crește, oferindu-ți o gură proaspătă de aer dar și  timp pentru reevaluare.

Soarele face conjuncție cu Venus retrogradă pe 3 iunie și aduce conversații constructive, informații cu privire la următorii pași și te ajută să găsești un teren comun cu colegii și coechipierii. Pe măsură ce luna plină are loc în semnul tău, cobori în lumea interioară pentru a-ți odihni sufletul, de a te încărca și a reflecta asupra sensului profund al vieții și ce să faci ca să îți atingi scopul.

Saturn este retrograd în Vărsător, aduce informații ciudate, paradoxale, conversații și alegeri. O situație esențială este stabilă, așa că nu trebuie să fii prea impresionat. Dacă ai nevoie de mai mult timp pentru a lua o decizie, asumă-ți-l.

Mercur este și el în Rac și deschide ușa comunicării oneste cu partenerii. Marte în Pești, îți atrage atenția asupra problemelor de acasă, de familie și de securitate emoțională. Venus este retrogradă în Gemeni și aduce evoluții interesante ale relațiilor de suflet, ducându-te  în călătoria descoperirii de sine și a unui adevăr mai profund și de a descoperi o altă fațetă a poveștii, în următoarele 40 de zile. 

Stăpânul tău plaetar, Jupiter planeta este retrograd în Casa a 2-a a banilor proprii, acea parte a atemei natale care se referă la cele mai apropiate angajamente, obligații și, celor mai importante valori. 

Pe 21 iunie, Soarele intră în Rac în aceeași zi cu când are loc Luna nouă, marcând un nou ciclu, un alte început pasional pentru relația aflată într-o stază de lâncezire. Recunoaște-ți nevoia de a te simți în siguranță, susținut și evaluat. Așa îți poți investi energia cu înțelepciune în relații care îți rspund nevoilor personale, în mod egal, în oameni care te iubesc pentru ceea ce reprezinți.

Horoscop Minerva luna Iunie 2020 Săgetător Relațional

Încă te gândești la o fostă relație. Luna plină din Gemeni de pe 5 iunie, aduce șansa de a încheia odată pentru totdeauna această relație. Dacă ești hotărât să termini, nu îți fie teamă să închizi acel capitol din viața ta sentimentală.

Marte ar putea slăbii puțin tensiunea în timpul tranzitului său prin Pești, ca pe 27 iunie să intre în domiciliu pentru o perioadă destul de lungă de timp, până în noiembrie, astfel încât aventurile romantice te-ar putea ocoli. În timp ce plictiseala poate fi un produs secundar al acestui tranzit, el aduce totuși o perioadă de introspecție importantă.

Soarele care va intra în rac pe 21 iunie, te va încuraja să ieși din nou în lume și să explorezi toate opțiunile sentimentale. Dacă în ultima vreme ai stagnat, acum ai motivația de care era nevoie pentru a te întoarce în lumea ta interioară!

Horoscop Minerva luna Iunie 2020 Săgetător Profesional

Va fi o lună foarte aglomerată pentru tine. Colegii pot lipsi de la birou sau pur și simplu nu țin pasul și s-ar putea să fii nevoit să îi ajuți mai mult decât de obicei.

Nodul Nord intră în Gemeni în noapte de 4 spre 5 iunie, în Casa a 7-a, casa parteneriatelor unde va sta următoarele 18 luni. Este un moment bun pentru a forma legături solide cu mentorii și foștii colaboratori care au plecat la locuri de muncă mai bune.

Luna plină din semnu tău, în Casa 1 a personalității, sugerează că este posibil să ai nevoie de mai mult odihnă și somn acum. Concentrează-te pe aceasta și si grijă de tine.

Saturn, Venus și Jupiter sunt retrograde, perturbând uneoei eventual fluxul de venituri. Banii pe care scontezi ar putea sosi cu întârziere. Verifică-ți conturile pentru orice eventualitate. De fapt, pătratul dinte Saturn aflat în Casa a 2-a a banilor, ar putea regla venturile undeva după 7 iunie. 

Intrarea Soarelui în Rac pe 21 iunie în acceași zi cu Luna nouă în același semn ar putea aduce o oportunitate printr-o relație pe care o ai. 

Horoscop Minerva luna Iunie 2020 Săgetător Financiar

Unele tensiuni sau dificultăți financiare îți vor aduce un stres mai mare luna aceasta. Plățile întârziate sau oprite, beneficiile sau salariile micșorate vor face pe aproape toată lumea implicată să fie ostilă. Fă ce știi și fă plățile la timp ca să fii plătit și tu la rândul tău pentru serviciile prestate. Energia bună și ușurarea vieții celorlalți, făcând ceea ce ține de tine, și ceilalți vor face același lucru pentru a-ți ușura viața.

Horoscop Minerva luna Iunie 2020 Săgetător Sănătate

Concentrându-te asupra Casei a 6-a a stilului de viață aflată în Taur, nutriția poate fi un factor esențial pentru păstrarea și restabilirea sănătății dacă ai avut probleme în ultima perioadă. Cu o solicitare puternică pe această axă, s-ar putea să fii gata să renunți la modul vechi de alimentație în favoarea unora care se potrivesc mult mai bine nevoilor și tipului tău de corp. De asemenea, este important și sprijinul prietenilor și familiei. Dacă ai pe cineva cu care să te întâlnești în mod regulat, să discuți și să te simți bine, poate stimula sistemul imunitar.

Horoscop luna Iunie 2020:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top