Connect with us
Horoscop lunar Minerva decembrie 2020 - Capricorn

Horoscop lunar

Horoscop Minerva luna Iunie 2020 – CAPRICORN

Horoscop Minerva luna Iunie 2020 Capricorn. Stăpânul tău planetar Saturn este retrograd în Vărsător încă de la sfârșitul lunii martie, marcând un capitol cu ​​totul nou și atrăgându-ți atenția asupra problemelor de securitate emoțională și financiară.

Când intri în iunie, Soarele este în Gemeni și te scoate oarecum din zona ta de confort. Pe 3 iunie, are loc conjuncția dintre Soare și Venus, urmat de luna plină în Săgetător două zile mai târziu, și face să îți dorești să arunci o privire la sentimentele și implicațiile acestora în viața personală.  

Pe de altă parte ai șansa de a-ți reevalua finanțele, bugetul, angajamentele și locul în care îți investești timpul, banii și energia. Poate însemna reducerea salariului în unele cazuri sau poate înveți să îți creezi mai mult spațiu în jur decât crezi. 

Mercur este în Rac, în Casa a 7-a a relațiilor de orice fel și de unde va retrograda pe 17 iunie, iar Marte este în Pești, în Casa a 3-a și în sectorul comunicării în timp ce Venus este retrogradă în Gemeni. Iată un cadru cum nu se poate mai bun ca să îți evaluezi viața, munca, rutinele zilnice și sănătatea, să investești și să acorzi prioritate calității vieții. 

De asemenea, Jupiter este retrograd în semnul tău, marcând o fază a descoperirii de sine mai profundă. Acest lucru aduce durerea căutării și evoluției, dar și înțelepciunea de a-ți înțelege experiențele pe care le trăiești precum și momentul de a le materializa, integrându-le în viața ta. 

Trigonul Mercur – Neptun din 20 iunie este urmat pe 21 iunie de intrarea Soarelui în Rac odată cu faza de Lună Nouă și aduce șansa unui alt loc de muncă. Poți trăi semnificativ, făcând ce îți place și ce îți aduce bucurie și împlinire. 

Horoscop Minerva luna Iunie 2020 Capricorn Relational

Cu Mercur în Rac, este bine să iei lucrurile mai ușor. Răbdarea și calmul se îmbunătățesc, permițându-ți să cunoști pe cineva nou, fără judecăți sau critici dure.

Trigonul dintre Lună și Chiron de pe 4 iunie și trigonul Venus – Saturn din 20 iunie sporesc posibilitățile romantice și îți arată ce este posibil atunci când crezi în dragoste. Deoarece acesta este unul dintre cele mai bune tranzite ale anului, ar trebui să te așteptați la…lucruri neașteptate!

Conjuncția Soare – Mercur în sextil cu Uranus din 30 iunie, aduce viitorului un accent mai bun și te ajută să distingi între dorințe și nevoile reale. Nu este niciodată prea devreme să începi să te gândești să îți îmbunătățești viața sentimentală. 

Horoscop Minerva luna Iunie 2020 Capricorn Profesional

În iunie ar putea să apară destul de multe modificări în muncă sau în rutina profesională. Ar putea să intre în vigoare un sistem informatic nou sau o restructurarea a instituției în care lucrezi și care poate avea un efect mare asupra ceea ce faci sau a ceea ce face echipa ta zilnic.

Luna plină în Săgetător din 5 iunie aduce energie pozitivă veniturilor personale. Ia în considerare cererea unui volum mai mare de muncă sau cel puțin așteaptă-te ca în curând să se discute despre asta. 

Saturn, Venus și Jupiter sunt deja retrograde. Un fost manager sau coleg îți face o ofertă de muncă cu o poziție în schemă pe care ai avut-o înainte. Jupiter este în semnul tău și aduce protecție tot anul. Ușile se vor deschide atunci când ai nevoie de ele, mai ales în momente tensionate.

Luna nouă în Rac pe 21 iunie va fi însoțită de trecerea Soarelui în Rac și ar putea aduce serioase probleme cu un coleg nemulțumit. Fă-ți timp să îl asculți și încearcă să nu îl contrazici. Diplomatia trebuie să fie cuvântul de ordine.

Soarele va face conjuncție cu Nodul Nord pe 20 iunie și problemele de la birou par să se rezolve singure. Doar așteaptă și lasă lucrurile să se liniștească de la sine. 

Horoscop Minerva luna Iunie 2020 Capricorn Financiar

Un blocaj financiar sau o datorie pe care ai întârziat să o plătești poate provoca stres. Continuați să lucrezi și să îți respecți rutina zilnică, care îți servește bine. Cine trebuie va  observă etica muncii și spiritul revigorant și optimist. A face un serviciu în folosul comunității sau a relaționa cu alții ar putea face ca lucrurile să meargă mai bine. Evită deciziile impulsive și ai răbdare cu provocările pe care le întâmpini în această lună, deoarece sunt temporare.

Horoscop Minerva luna Iunie 2020 Capricorn Sănătate

Venus retrogradă este în Casa a 6-a a stilului de viață și a sănătății, iar acest lucru poate fi un apel pentru a lua în considerare modul în care îți poți evalua corpul așa cum este, chiar dacă nu este perfect conform standardelor sociale.

Venus va fi retrogradă până pe 24 iunie, astfel că săptămânile următoare pot fi o ocazie binevenită să îți iubești corpul, punând în practică o rutină care îți permite să te tratezi cu grijă și respectul pe care îl meriți. Acest lucru poate însemna și renunțarea la anumite alimente și a face mai mult exerciții fizice, dar rezultatul final poate fi mult mai fericit pentru tine, din interior și din exterior.

Horoscop luna Iunie 2020:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top