Connect with us
Horoscop Minerva luna Mai 2020 - BALANȚĂ

Horoscop lunar

Horoscop Minerva luna Mai 2020 – BALANȚĂ

Horoscop Minerva luna Mai 2020 Balanță. Soarele este în Taur pentru încă trei săptămâni, subliniind toate parteneriatele individuale. Când Venus, planeta care stăpânește semnul tău, va intra în retrogradare pe 12 mai, din Gemeni s-ar putea să ai o altă perspectivă a lucrurilor. Ce vrei? Care sunt obiectivele pe termen lung? Fii sincer cu tine și atunci poți face alegeri înțelepte.

Pe 14 mai intră și Jupiter în retrogradare, și se va întâlni pentru a două oară cu Pluto în Capricorn, în Casa a 4-a, a familiiei, și va marca începutul unei etape lungi de extindere și de transformare pe frontul cunoașterii propriilor rădăcini. Dar aceast lucru solicită, de asemenea, să te eliberezi conștient de atașamentele din trecut și care nu mai avu valoare, astfel încât să poți pregăti spațiul pentru tot ceea ce înflorește în prezent.

Luna plină din 7 mai din Scorpion, te aduce în centrul atenției, aducându-ți o grămadă de relații. Chiar dacă alții acționează imatur, nu trebuie să îi limitezi. Găsește-ți echilibrul interior și poți fi adultul dintr-o situație, sau cel puțin ieșiți din tiparele copilăriei pentru a-ți revendica autoritatea.

Luna nouă din Gemeni de pe 22 mai, te provoacă să sapi în profunzime, dincolo de suprafața angajamentelor tale intime și financiare. Evoluția lucrurilor îți va cere să dai drumul la atașamentele materiale sau la ideile despre cum crezi că „ar trebui” să fie lucrurile. 

Horoscop Minerva luna Mai 2020 Balanță Relațional

Viața sentimentală pare că devine mai  ușoară cu Venus în Gemeni dar eu cred că este o capcană. Distrează-te dacă poți, flirtrează online sau la serviciu ori pe stradă pentru că va fi unul dintre punctele tale forte acum. Dar fii atent că pe 13 mai intră în retrogradarea și va sosi momentul decontului.

Luna Plină în Scorpion, pe 7 mai, aduce energie cât să crezi că ești stăpânul lumii când în realitate ești un slujitor ca oricare altul. Chiar dorești să fii într-o relație angajată sau ești mai fericit să chibițezi? Nu vei putea da un răspuns clar, dar dacă te interesează cineva cu adevărat atunci cred că trebuie să fii sincer cu ea/el.

Schimbările aduse de conjuncția Venus – Mercur din 22 mai s-ar putea să te surprindă, dar ești în plină provocare. A trecut ceva timp de când viața ta amoroasă a fost atât de promițătoare și ești încântat să vezi ce dragostea are ceva și pentru tine. Atenție însă!!

Horoscop Minerva luna Mai 2020 Balanță Profesional

Poți fi prudent cu privire la anumite riscuri, deoarece până pe 12 mai, Marte este în Vărsător, la fel și Saturn. Această combinație te determină să realizezi un plan și să analizezi situațiile de urgență. Pe 13 mai, energia se schimbă rapid, deoarece Venus intră în retrogradare din Gemeni, ea te vizează direct cu accent puternic pe Casa a 9-a, a studiilor aprofundate, a ălătoriilor dar mai ales a metafizicii și poate aduce într-adevăr noroc și conexiuni care să te ajute cu proiectele tale profesionale, dar nu uita este o energie de retrogradare.

Nici Jupiter nu se lasă mai prejos, el intră în retrogradare pe 14 mai, refăcând drumul înapoi, către Pluto și poate bloca o posibilă afacere imobiliară sau un profit legat de casa ta. 

Mercur este în Taur și pe 12 mai va intra în Gemeni, este posibil să fii invitat să conduci o întâlnire de tip teleconferință sau să predai cursuri online. 

Pe 21 mai, Soarele intră în Gemeni, ca a doua zi să aibă loc Luna Nouă în același semn dar în Casa a 8-a, unde va activa investițiile și sursele pasive de venit. Este momentul  pentru a obține împrumuturi, a găsi investiții și a te ocupa de probleme de asigurare.

Horoscop Minerva luna Mai 2020 Balanță Financiar

Trebuie să ai acea înțelepciune despre sine sinonim cu atenția la locul de muncă pe tot parcursul acestei luni. Dacă ai abilitatea de polariza atenția oamenilor buni, folosește-le pentru a construi relații. Nevoia de a comunica cu ceilalți este mai mare acum decât ți se întâmplă de obicei și pentru a comunica eficient, trebuie să înveți cum să te descurci cu ceilalți. Poate exista o potențială amenințare sau poate reală, care apare între tine și poziția în cadrul serviciului sau a afacerii tale. Trebuie să fii vigilent ca întotdeauna în acest timp pentru a depăși stările de pesimism care te pot răni chiar și acum. În ciuda a ceea ce pare a fi tristețe și obraznicie, ai lângă tine, acei oameni pe care iubești până trece această perioadă dificilă. Legăturile strânse cu cei dragi te vor mulțumi și vei putea spune cel puțin lucrurilor pe nume, lasă-i să îți ușureze neliniștile când sunt în preajma ta.

Horoscop Minerva luna Mai 2020 Balanță Sănătate

Neptunul este în Casa a 6-a, sectorul stilului de viață și al sănătății și îți aduce șansa de a te conecta foarte precis nevoilor tale. Învață să observi semnalele pe care ți le oferă. Procedând astfel, îți va fi mult mai ușor să știi ce să mănânci și când și cum să rămâi sănătos.

De asemenea, vei beneficia de stimularea sistemului imunitar consumând mâncare de calitate și de asemenea, suplimentele de minerale și de vitamine de care ai nevoie.

Horoscop luna mai 2020 :

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top