Connect with us
Horoscop lunar Minerva decembrie 2020 - Capricorn

Horoscop lunar

Horoscop Minerva luna Mai 2020 – CAPRICORN

Horoscop Minerva luna Mai 2020 Capricorn. Soarele din Taur, de l începutul lunii mai, îți atrage atenția asupra problemelor legate de iubire și securitate personală. În martie, stăpânul tău planetar, Saturn a intrat în Vărsător pentru prima dată în ultimii 30 de ani, urmat de Marte, deschizând un nou capitol financiar și atingând cele mai apropiate angajamente. 

Pe 7 mai, luna plină în Scorpion aduce în atenția ta situația profesională, ceea ce sugerează o nevoie de cooperare. Nu mai încerca să controlezi sau să jonglezi singur cu toate. Ai mai multă încredere în tine și în ceilalți. Este în regulă să ceri ajutor, dar să nu ai așteptări prea mari de la nimeni. 

Mijlocul lunii marchează un moment de transformare în capacitatea te de a te simți mai sigur emoțional și financiar. Pe 14 mai intră și Jupiter în retrogradare, pe 21 Soarele se mută în Gemeni, iar pe 24 mai are loc Luna nouă în același semn, lucruri care te vor obliga să ieși din zona ta de confort. Ar trebui să trăiești o fază fertilă și creativă. Dar evoluțiile imprevizibile cer să te întrebi ce dorești, de fapt. S-ar putea să fii surprins de dorințele tale, care nu vor fi neapărat o negare a ceea ce vrei. 

Horoscop Minerva luna Mai 2020 Capricorn Relational

Pe 13 mai, Venus va intra în retrogradare în semnul Gemenilor și va bloca  șansa de a-ți îndeplini obiectivele sentimentale sau cel puțin să nu le susții cu fermitate. Dacă în ultima vreme ai simțit că ai pierdut timpul, acest tranzit te ajută să îți aduni gândurile și să pui în mișcare câteva planuri concrete.

Vei fi pe autostrada informației când Mercur va intra în Gemeni pe 11 mai, dar problema de a rula cât mai repede ar putea face să pierzi din vedere anumite detalii. Crezi că înâelegi lucrurile, dar ești grăbit iar emoția momentului poate face să te înșei și să faci una din acele greșeli pe care să nu le mai poți repara niciodată.

Refacerea pătratul lui Saturn cu Uranus din 13 mai, poate fi descurajant dacă ridici cumva prea sus, ștacheta. Amintește-ți obiectivele pe care ți le-ai stabilit acum două-trei luni. Dacă nu ajung să se fructifice suficient de repede, acum le poți percepe ca pe un mare eșec.

Horoscop Minerva luna Mai 2020 Capricorn Profesional

Luna plină din 7 mai, în Scorpion are loc în Casa a 11-a a prietenilor și a muncii în echipă. Vei fi remarcat de cine trebuie și este posibil să fii ludat pentru munca depusă. Pentru Capricornii care sunt în căutarea unui loc de muncă există un potențial ridicat pentru a fi chemați la interviuri sau pentru a primi oferte.

Energia bună continuă să se amplifice pe măsură ce Soarele intră în semnul creativilor Gemeni pe 21 mai, urmat a treia zi de Luna nouă în același semn. Soluțiile creative sunt ușor de găsit și blocajele se topesc ca prin farmec. Este un moment pentru acțiunile îndrăznțe.

Mercur intră în domiciliu, în Gemeni pe 11 mai, în aceeași zi cu intrarea în retrogradare a lui Saturn și va face trigon cu acesta din urmă, deci va fi timpul pentru negocieri de preț, fie pentru un articol pe care îl prezinți spre vânzare, fie o nouă poziție profesională. Nu este momentul să fie modest. Fa-ti cunoscute talentele si realizarile.

Horoscop Minerva luna Mai 2020 Capricorn Financiar

Marte și Saturn în casa a 2-a a banilor și a valorilor și ai putea să te simți mai sărac în bani. Dar energia se va schimba rapid pe 4 mai, în timp Mercur va face o cojuncție cu Soarele în Taur. Aceasta mărește puterea de manifestare de zece ori. Lasă universul să știe ce vrei prin rugăciune, meditație sau prin vizualizare.

După o perioadă în care ai fost foarte conservator, noua disponibilitate de a-ți asuma riscuri te poate surprinde. Dacă ai căutat să găsești ceva care să-ți rotunjească veniturile sau vrei să faci închei o mică afacere împreună cu un coleg, pregătește-te și porniți la drum. Există multe lucruri în viață de care te-ai putea bucura și acum ai acces la ele; oamenii și lucrurile care te interesează le ai la îndemână. Nu trebuie să ignori sentimentele puternice pe care le ai în această perioadă, dar, de asemenea, nici nu te îmbăta cu apă rece. Prea mare încredere a dus la prăbușirea multor oameni buni și în această perioadă nici tu nu ețto imun.

Pentru a fi clar, ar trebui să eviți orice comportament riscant, pe care în mod normal l-ai evita, dar care acum te vulnerabilizează.

Horoscop Minerva luna Mai 2020 Capricorn Sănătate

Ai mult mai multă putere asupra tuturor domeniilor vieții tale decât ai crede. Ca și cum ai fi  în plin proces de învățare ca să crezi din nou în tine. Fă din sănătatea ta primul experiment de succes în manifestarea realității dorite.

Cu o concentrare asupra sectorului vieții de famili, aceasta este o lună excelentă pentru a-ți amenaja acasă o sală de gimnastică, astfel încât să ai toate echipamentele pe care le vrei la îndemână ori de câte ori dorești să faci mișcare. Este mult mai convenabil și ar putea fi răspunsul pentru exercițiile necesare în cele câtev minute pe care le ai la dispoziție.

Horoscop luna mai 2020 :

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top