Connect with us
Horoscop lunar Minerva decembrie 2020 - Rac

Horoscop lunar

Horoscop Minerva luna Mai 2020 – RAC

Horoscop Minerva luna Mai 2020 Rac. Aș putea spune că te situezi în vârful jocului când intri în mai. Soarele se mișcă prin Taur deja de trei săptămâni, concentrându-ți atenția asupra problemelor profesionale și financiare. Luna trecută, Marte și Saturn au făcut conjuncție în Vărsător, dar acum Marte se depărtează de Saturna axându-se pe situația financiară sau pe relația intimă. Ai putea simți acest lucru ca și cum ți-ai fi ținut respirația într-o situație ciudată. Indiferent însă de temerile tale, poți recunoaște sprijinul și iubirea celor din jur. 

De la începutul lunii trecute, conjuncția dintre Jupiter și Pluto în Capricorn, a marcat începutul unei transformări majore care are loc la nivel relațional de-a lungul întregului an. Pe 7 mai, luna plină în Scorpion marchează vârful în acest proces, cerând echilibrul între situația profesională și cea internă. În loc să te menții la nivelul așteptărilor altora, ai grijă de nevoile tale. 

Venus va intra în retrogradare pe 12 mai, vei începe să recunoști dorințele și temerile secrete, în special în relația cu cei din jur, cu banii, sexul, intimitatea și creativitatea. Acest lucru marchează începutul unei povești mai lungi, care se va desfășura și în lunile următoare.

Luna nouă în Gemei din 22 mai, marchează un nou ciclu pentru prietenii, aspirații, speranțe, vise și dorințe și evoluția acestora este imprevizibilă. 

Horoscop Minerva luna Mai 2020 Rac Relațional

Faceți din viața de dragoste prioritatea voastră în timpul trinchiului muncitor Venus-Saturn din 4 aprilie. Chiar dacă nu sunteți aproape de obiectivul dvs. final, veți câștiga un teren serios în timpul acestui tranzit. Trebuie să începi de undeva, nu, Rac ?!

Relațiile sunt principalele aspecte din timpul lunii pline a Balantei în ziua a șaptea și doar pentru că nu sunteți într-una nu înseamnă că această energie nu vă afectează. Deoarece acum există multă corectitudine în aer, faceți un judecător sau o legătură excelentă pentru unul dintre prietenii dvs. cuplati. Pot conta pe tine pentru a le oferi părerea ta cinstită, fără a lua parte.

Finanțele vor fi în centrul atenției atunci când luna plină va avea loc în Scorpion, 7 mai, iar dorința ta de a face ordine în viața sentimentală este mai mult decât bună. 

Horoscop Minerva luna Mai 2020 Rac Profesional

Marte se distanțează de Saturn și poți simți că resursele tale se epuizează. Este doar o impresie, dar este în schimb, o oportunitate excelentă pentru tine să îți folosești creativitatea pentru a face mai mult. 

Din 12 mai, Mercur intră în Gemeni, în Casa a 12-a, și poate aduce pe neașteptate, o poziție contractuală sau un acord pe care să îl semnezi. Pe măsură ce soarele intră în Gemeni pe 21 mai, este posibil să auzi despre o poziție mai bună într-o altă instituție decât în cea în care lucrezi, deși nu ești sigur dacă vrei să părăsești „familia” pe care ai găsit-o la locul de muncă actual. Această ușă ți se va deschide din nou la sfârșitul acestui an.

Pe 14 mai Mercur face un trigon cu Saturn și este posibil să fii dezamăgit să constați că cineva nu își îndeplinește promisiunea. S-ar putea să te coste ceva bani, dar este mai bine că se întâmplă așa deoarece știi pe ine te poți baza în viitor.

Horoscop Minerva luna Mai 2020 Rac Financiar

Viziunea ta este mai practică decât se așteaptă mulți; știi intuitiv ce fel de rezultate sunt realiste și te aștepți să vezi rezultate concrete în urma eforturilor depuse. Oamenii din jurul tău știu că faci lucrurile repede și eficient, așa că este posibil să fii mai mult în contact cu persoanele cu autoritate. Nu ai de ce să îți faci griji, probabil te vor lăuda și vor recunoaște performanța excelentă. Indiferent dacă o cauți sau nu, odată cu această recunoaștere, se va adăuga și o anumită responsabilitate. Acesta este modul în care funcționează relațiile de muncă, deși unii ar prefera să nu mai facă față și altor responsabilități decât cele care le au în prezent. Nu este o atitudine egoistă, dar dacă vrei să mergi mai departe, trebuie să fii dispus să oferi mai mult decât ceea ce faci deobicei.

Luna plină din 7 mai are loc în Scorpion și poate fi un moment în care investești fie într-un teren fie să găsești un alt mod de a câștiga bani de acasă.

Horoscop Minerva luna Mai 2020 Rac Sănătate

În mai, să lucrezi cu un amic îți va fi de mare folos. Vă puteți inspira reciproc pentru a vă atinge obiectivele. Și nu respinge ideea unui consilier. Dacă primul îți poate oferi doar sprijin și încurajarea de care ai nevoie, celălalt te poate ajuta să ai grijă de tine. De asemenea, dacă ești serios cu sănătatea ta, acesta ar putea fi cel mai bun mod de a te asigura că îți vei atinge obiectivele.

Și cum Jupiter este planeta de sănătate, pe 14 mai va retrograda, și va reveni pentru a doua oară la conjuncția cu Pluto care este deja retrograd, așa că te-ai putea simți mai concentrat și mai hotărât să reușești. Schimbarea la care ai tot sperat poate avea loc.

Horoscop luna mai 2020 :

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Horoscop lunar

To Top