Connect with us
Horoscop lunar Minerva decembrie 2020 - Berbec

Horoscop lunar

Horoscop Minerva luna Mai 2020 – BERBEC

Horoscop Minerva luna Mai 2020 Berbec. Stăpânul tău Marte intră în Pești pe 13 mai fiind în trigon cu Nodul Nord aflat în Rac. Intri într-un câmp de joc cu totul nou, iar Soarele în Taur și te plasează în elementul tău. Este timpul să strălucești, dar detașează-te, mai ales că ai nevoie de validarea propriilor acțiuni.

Pe 11 mai intră în retrogradare și Saturn. Pentru tine ea se produce în Vărsător, în Casa a 11-a a prietenilor, a muncii în grup și a comunității în care trăiești. Presupune detașarea de grup și meditația asupra a ceea ce va urma, în lumina a ceea ce ni s-a întâmplat.

Din 12 mai, Venus aflată în Gemeni, în Casa a 3-a a comunicării și a relațiilor cu frați șși rudele apropiate dar și a comunității în care trăiești, intră în retrogradare până pe 24 iunie, și va da o altă turnură relațiilor cu frații și comunicarea, în special cea care privește finanțele și relațiile cu comunitatea amintită, evidențiind gândirea creatoare. Amintește-ți că modul în care spui ceva contează la fel de mult cu ceea ce spui. 

Pe 14 mai, Jupiter va intra și el în retrogradare și va urma să se reânâlnească cu Pluto în iunie, iar această a doua conjuncție ar putea fi o oportunitate majoră ca să îți duci cariera la nivelul următor. Înțelege ce ambiții ai dar și ce obstacole ai de depășit.  

Luna plină din Scopion de pe 7 mai scoate la lumină relațiile tale, marcând sfârșitul unui ciclu care a cerut un echilibru între nevoile tale și ale celorlalți. 

Pe 22 mai, luna nouă în Gemeni, deschide într-un nou ciclu legat de securitate și bunăstare emoțională. Însă evoluția imprevizibilă care se desfășoară în jur te solicită să dai drumul vechilor idei legate de securitate pentru a descoperi valorile intangibile. 

Horoscop Minerva luna Mai 2020 Berbec Relational

Ce vrei de la viața sentimentală pe care nu o ai în prezent? Trigonul Mercur -Saturn din 9 mai îți aduce perspectivele obiectivelor pe care le ai și îți oferă una nouă asupra a ceea ce ar putea aduce viitorul. Fiecare acțiune în favoarea romantismului pe care o întreprinzi acum are o reacție pozitivă în viitor.

Sextilul Marte-Uranus din 11 mai ridică din restricțiile romantice care ți-au fost impuse, dar poate aduce și dezamăgire în tine în cazul în care alegi să faci pași greșiți. Practic, aceasta este o energie  care dacă nu este disipată, nu încerca să o risipești tu.

Conjuncția Mercur – Venus din 22 mai, aduce semne bune în ce privește sentimentele și îți poate aduce și lucruri neașteptate. Acum că ai depus toate eforturile, așează-te și bucură-te de ceea ce vei primi.

Horoscop Minerva luna Mai 2020 Berbec Profesional

Poți fi prudent cu privire la riscuri, deoarece Marte și Saturn sunt  în Vărsător. Această combinație ajută nativii Berbec în realizarea unui plan de investiții și la examinarea situațiilor de urgență. 

Pe 3 mai, Jupiter împreună cu Pluto, aduc o posibilă afacere imobiliară sau un profit legat de casa ta. Mercur este în Taur, în casa a doua a banilor proveniți din muncă proprie, ceea ce înseamnă că s-ar putea să fii chemat să conduci o întâlnire, să ții un discurs sau să predai la o clasă profesională. Lasă-ți talentele să vorbească în acest moment.

Pe al 20 mai, Soarele intră în Gemeni, urmat de luna nouă în tot în semnul tău, două zile mai târziu, pe 22 mai. Aceasta activează casa a 8-a a investițiilor majore și a surselor pasive de venit. În acest moment, ai putea avea noroc să obții un împrumut, să găsești investiții și să te ocupi de probleme de asigurare.

Conjuncția dintre Mercur și Venus de pe 22 mai, le cere nativilor Berbec să ajute un copil, adult sau o rudă mai tânără care are probleme de afaceri sau poți fi abordat pentru a deveni partener într-o afacere.

Horoscop Minerva luna Mai 2020 Berbec Financiar

Identificați funcțiile specifice ale postului în care îți poți îmbunătăți performanța, apoi ia măsurile necesare pentru a deveni mai bun. Prin îmbunătățirea propriei performanțe, vei avea un efect indirect asupra performanței acelor persoane cu care împărtășiți o relație de muncă dar și de familie. Colegiiîși pot îmbunătăți performanța prin intermediul tău, deoarece orice organizație sau colectiv este la fel de puternic ca și cel mai slab membru al său. Nu interpreta acest lucru ca pe un imbold de a contesta sistemul actual! Fă doar ceea ce trebuie pentru a remedia orice diferențe în relațiile dintre voi chiar dacă acestea sunt coodonate de acasă. 

Horoscop Minerva luna Mai 2020 Berbec Sănătate

Neptun este în Casa a 12-a, casa bolilor cronice și îți dă șansa de a afla mai multe despre corpul tău și nevoile sale. Învață să asculți semnalele pe care vi le oferă. Procedând astfel, veți găsi mult mai ușor să știți ce să mâncați și când și cum să rămâneți în vârful stării generale de sănătate. De asemenea, veți beneficia de stimularea sistemului imunitar consumând mâncare bună și poate luați suplimente adecvate.

Horoscop luna mai 2020 :

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top