Connect with us
Horoscop lunar Minerva decembrie 2020 - Vărsător

Horoscop lunar

Horoscop Minerva luna Mai 2020 – VĂRSĂTOR

Horoscop Minerva luna Mai 2020 Vărsător. Luna mai poate marca începutul unui lung proces de reconstruire a propriei identități și a propriei autorități, asumându-ți o mai mare responsabilitate în viața ta. De asemenea, ai ocazia să îți materializezi un vis, totul începe cu recunoașterea acestuia și dorințele tale secrete pentru tine. 

Cu Marte și Saturn în Vărsător, presiunea este în continuă creștere, mai ales că pe 11 mai Saturn intră în retrogradare. Nu trebuie să o iei totul deodată. Calm. Cu cât poți accepta responsabilitatea unor circumstanțe – trecut, prezent și viitor – cu atât poți fi mai îndreptățit să mergi mai departe. De asemenea, va însemna să înveți să spui nu. Nu puteți face totul și va trebui să stabilești niște limite în jurul a tot ceea ce îți atrage atenția, astfel încât să te poți concentra asupra ceea ce contează și ceea ce vrei să construiești.

Jupiter intră și el în retrogradare pe 14 mai și se va îndrepta către o a doua întâlnire cu Pluto din Capricorn ceea ce sugerează schimbări majore în culise. Nu ai toate informațiile, dar Luna plină în Scorpion din 7 mai, îți poate dezvălui drumul. 

Odată cu intrarea Soarelui în Gemeni, pe 21 mai, comunicarea ta se va evidenția. În toate conversațiile, nu uita că modul în care spui ceva contează la fel de mult cu ceea ce transmiți. 

Va fi urmat de luna nouă în același semn pe 22 mai, care te atrage spre spațiul tău interior. Este un ciclu nou pentru sentimentul de securitate sau pentru o problemă casnică sau familială pe care va trebui să o rezolvi. 

Horoscop Minerva luna Mai 2020 Vărsător Relațional

Întâlnirile pot fi distractive, din a doua parte a lunii, mai ales că Venus este în Gemeni, dar atenție că este și retrogradă. Cauți pe cineva care să te poată stimula mental, așa că atunci când discuți ore întregi cu cineva să pară că au trecut doar câteva minute. 

Energia adusă de pătratul Saturn – Uranus poate amortiza greșelile emoționale, mai ales dacă afli unele informații la care nu te așteptai despre cealaltă persoană. De obicei, îți place să te lași dus de val, dar unele lucruri sunt prea șocante chiar și pentru tine.

Cauți ceva nou și diferit în timpul trigonului Soare – Pluto din 15 mai, așa că va trebui să fii dispus să îți gândești fiecare pas, deoarece acum ai o mai mare conștientizare de sine, știi cine este potrivit pentru tine și cine nu. 

În același timp, simți o dorință puternică să te întorci la rădăcini și originile tale. Să te regăsești pe tine poate fi o sarcină destul de descurajantă, așa că nu îți fie teamă dacă te vei simți confuz.

Horoscop Minerva luna Mai 2020 Vărsător Profesional

Luna începe cu Marte și Saturn în Vărsător, oferindu-ți puterea de a depăși obstacolele și obiecțiile celorlalți. Nu ai avut robleme când s- pus problema muncii la domiciliu, dar acum simți nevoia să ieși, să mergi la birou. Venus este în Gemeni dar pe 13 mai va intra în retrogradare, vei dori să simți stabilitate la locul de muncă și vei încerca să stabilești o întâlnire cu șeful. 

Luna plină din Scorpion de pe 7 mai, ar putea aduce necesitatea unui drum legat de muncă. Există, de asemenea, foarte mult energie în jurul certificării profesionale sau al examenelor. Se repune pe tapet o problemă, în momentul în care Mercur intră Gemeni, pe 12 mai și poți să-ți dai seama unde era eroarea de comunicare.

Venus și Marte sunt încă în trigon ceea ce pentru tine poate însemna relansarea unor afaceri creative sau de fac marketing creativ.

Soarele intră în Gemeni pe 21 mai, urmat de luna nouă în același semn, pe 22 mai, și ar putea aduce o afacere care ține de investiții imobiliare sau de vânzarea propriei locuințe datorită.

Pătratul Uranus – Saturn care pe 11 mai intră în retrogradare în semnul tău, poate aduce avantajul de a fi disciplinat și pregătit. 

Horoscop Minerva luna Mai 2020 Vărsător Financiar

Vrei un mediu de muncă stimulant care să te satisfacă indiferent de domeniul în care lucrezi; satisfacția financiară și tehnică sunt părți importante pentru tine. Faci planuri pentru a atinge acel statut pe care îl dorești și pentru a fi mulțumit de munca pe care o desfășori. Dispozitivele pentru economisirea forței de muncă îți pot spori eficiența, acasă sau la birou. Pentru a-ți ușura munca, ia în considerare Internetul pentru a găsi oameni calificați, chiar dacă nu ai crezut niciodată în această formulă. Circulația banilor va fi mult mai intensă. 

Horoscop Minerva luna Mai 2020 Vărsător Sănătate

Marte și Saturn sunt în semnul tău și te încurajează să acționezi într-un mod care să aducă cele mai eficiente rezultate. Dacă ai o problemă de sănătate care te deranjează, vei încerca să găsești singur răspunsuri. 

Ai motive personale de îngrijorare și ești destul de agitat deoarece acum va fi destul de greu să găsești pe cineva care să te ajute, cel puțin în prima parte a lunii. Dacă știi cu ce te confrunți atunci ia măsuri care să te ajute să depășești starea.

Horoscop luna mai 2020 :

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top