Connect with us
Horoscop lunar Minerva decembrie 2020 - Săgetător

Horoscop lunar

Horoscop Minerva luna Mai 2020 – SĂGETĂTOR

Horoscop Minerva luna Mai 2020 Săgetător. În ultimii ani, te-ai confruntat cu o situație financiară dificilă sau cu probleme legate de valoarea proprie. Pe 14 mai, Jupiter, stăpânul tău planetar va intra pe 14 mai in retrogradare și se va apropia din nou de Pluto pentru cea de a doua dintre cele trei conjuncții din acest an pe care le presupune retrogdaraea, aducând o transformare totală într-o situație financiară, legăturile tale cele mai apropiate și sentimentului de valoare.

Saturn și Marte au intrat în Vărsător luna trecută, iar presiunea crește încet pe măsură ce această lună trece deoarece pe 11 mai intră în retrogdarae Saturn, iar dacă lecții de viață legate de comunicare și comunitatea în care trăiești nu au fost învățate, vor fi puse iar sub lupă. 

Luna Plină din Scorpion, de pe 7 mai, deschide un nou ciclu relațional, poate un nou loc de muncă sau angajarea într-un proiect, dar și pentru sănătatea ta la toate nivelurile. 

Horoscop Minerva luna Mai 2020 Săgetător Relațional

Au loc evoluții neașteptate care te scutură de rutinele zilnice, dar dacă nu resimți acest lucru ca pe ceva neplăcut, nu te opune acestui lucru. Ar putea fi descoperirea necesară pentru a ieși din ceva neplăcut. Fii creativ, inovator și plin de resurse chiar și în dragoste. Este o șansă de a-ți îmbunătăți calitatea vieții, așa că oferă-ți mai multă libertate pentru a trăi viața pe care o iubești și care te întoarce în lume într-un mod semnificativ. Nu există o recompensă mai mare decât o viață bine trăită.

Ce te pasionează cel mai mult? Păi, să vedem. Conjuncția Soare – Mercur din 5 mai te ajută să-ți atingi unele dintre cele mai dorite obiective romantice. În timpul acestui tranzit, o combinație între efortul intens și norocul la care nici nu te gândești. 

Tot atunci are loc pătratul Venus – Neptun care ar putea pune la îndoială înțelegerea încheiată în urmă cu câteva săptămâni, de a intra într-un joc de tipul totul sau nimic, ceea ce nu este bine pentru viața ta amoroasă. Ia lucrurile de la caz la caz, în loc să adopți un model de gândire nonconformistă.

Horoscop Minerva luna Mai 2020 Săgetător Profesional

Marte și Saturn sunt în Vărsător, în Casa a 3-a, a comunicării, iar acum se pot produce erori cu ușurință. Fii atent când trimiți mailuri sau SMS, că nu știi ce poți genera.

Luna nouă în Scorpion de pe 7 mai, ar putea aduce o posibilă promisiune de salarială, cu condiția să începi munca în forță odată cu relaxarea condițiilor limitative impuse e starea de Urgență. Ea va fi urmată pe 12 mai, de intrarea lui Mercur în Gemeni, în domiciliu cum se spune, și dacă lucrezi într-un domniu care îți solicită creativitatea îți poate aduce un impuls pozitiv.

Pe 11 mai intră și Saturn în retrogradare din Casa a 3-a a comunicării și este posibil ca un contract sau un acord pe care îl așteptai să vină dar să necesite schimbări. Deci va trebui să te așezi la masa tratativelor și să începem negocierile.

Cariera se poate revigora cu Venus în Gemeni, în Casa a 7-a, a parteneriatelor. Dar pe 13 mai intră în retrogradare și s-ar putea ca mana de ajutor pe care mizai, să nu îți mai fie întinsă. Fii clar ce vrei de la anumite parteneriate și ușile ți se vor deschide.

Volumul de muncă va crește spre sfârșitul lunii. Soarele va intra în Gemeni pe 21 mai iar pe 22 mai va avea loc luna nouă în același semn. Ți s-ar putea solicita să lucrezi la o schimbare suplimentară sau să preiei proiectul altcuiva.

FHoroscop Minerva luna Mai 2020 Săgetător Financiar

După o perioadă în care ai fost foarte conservator, această nouă spontaneitate și disponibilitate de a-ți asuma riscuri financiare te pot surprinde. Dacă ai vrut să soliciți o majorare de salariu, dar nu red că despre asta e voba, cât despe mutarea pe o altă poziție profesională care să atragă după ea și un salariu bun. Acum, fiecare ce înțelege prin bun, și asta e adevărat. 

Mercur se va muta și el în domiciliu, în Gemeni, în Casa a 7-a și din punct de vedere financiar banii vor fi principalul tău obiectiv. Este probabil să întâlnești dup 17 mai, persoane singure la evenimente legate de finanțe. Fii atent la tipa sau tipul, care stă la coadă lângă tine, la bancă sau care stă stând lângă tine la un seminar pe teme financiare. 

Există multe lucruri diferite în viață de care te-ai putea bucura și acum ai acces la ele; oameni și lucruri care te interesează sunt la îndemână. Nu trebuie să ignori sentimentele pe care le ai în această perioadă, statul în casă nu este o treabă chiar atât de ușoară cum pare la prima vedere. Ai nevoie de încredere, să simți că inspiri încredere atunci când intri într-un joc financiar pentru că încrederea determină reușita.

Horoscop Minerva luna Mai 2020 Săgetător Sănătate

Sănătatea și fitness-ul sunt foarte importante pentru tine pe parcursul acestei luni. La începutul lui mai, s-ar putea să fie provocarea și plăcerea de a concura în activități profesionale care să te ajute să te simți bine. În a doua jumătate a lunii, s-ar putea să fii dornic să îți îmbunătățești sănătatea, aruncând o privire mai atentă la dieta ta. Cu cât înveți mai mult să consumi alimentele potrivite organismului tău, cu atât te vei simți mai bine.

Horoscop luna mai 2020 :

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top