Connect with us
Horoscop lunar Minerva decembrie 2020 - Leu

Horoscop lunar

Horoscop Minerva luna Mai 2020 – LEU

Horoscop Minerva luna Mai 2020 Leu. Soarele este în Taur în primele trei săptămâni ale lunii, atrăgându-te spre muncă, literal sau metaforic. Luna trecută, Saturn a intrat în Vărsător, urmat de Marte, iar acum relațiile se mută la un alt nivel. Intrarea lui Pluto în retrogrdare, la sfârșitul lunii trecute și a lui Jupiter pe 14 mai, ambele retrogradări au loc în Capricorn și marchează debutul unor transformări uriașe în ce privește locul de muncă, sănătatea ta și în viața ta. Indiferent ce se petrece la prima vedere, ai încredere că această schimbare te eliberează dintr-o o situație dificilă care te dusese într-un impas financiar.

Pe 7 mai are loc Luna plină în Scorpion și te aduce în urma unor discuții și decizii la o răscruce de drumuri. Conștientizează-ți dorințele și temerile secrete și apoi poți face alegerile dorite, mai degrabă decât să repeți iar și iar o serie de tipare inconștiente. 

Soarele intră în Gemeni pe 21 mai, iar luna nouă, o zi mai târziu, marchează un nou ciclu în carieră. Profesional au loc evoluții imprevizibile. Politica la locul de muncă ar putea să se schimbe. 

Horoscop Minerva luna Mai 2020 Leu Relațional

În cazul în care relația nu mai merge, duceți-va la un consilier de cuplu înainte de a decide orice mișcare majoră în urma căreia nu mai poți face pasul înapoi.

Ai multe de spus din 12 mai încolo când Mercur va intra în Gemeni iar Marte în Pești pe 14 mai, este ca și cum vorbești doar pentru a te auzi vorbind, mai ales la o întâlnire, care nu este de fel romantică. Asigură-te că ești interesat de ceea ce spune persoana de care te simțu atras – chiar dacă trebuie să faci un effort pentru asta!

Soarele intră în Gemeni pe 21 mai, iar a doua zi, pe 22, are loc luna nouă tot în semnul tău, eveniment care aduce entuziasm și siguranță. Dacă ai găsit pe cineva de încredere, loial și care dorește să fie alături de tine, renunță la alte aventuri dacă vrei ca relația să meargă.

Horoscop Minerva luna Mai 2020 Leu Profesional

Marte și Saturn sunt în casa parteneriatelor, în Casa a 7-a, ceea ce ar putea sugera că cineva pe care mizezi are nevoie de puțin ajutor sau de un brînci ușor pentru a-l face să se miște din nou. Evită argumentele sau reproșuri legate de vină pe cât este posibil, deoarece acest lucru ar putea duce la o perturbare mai gravă a continuității muncii la birou.

Venus este în Casa a 11-a, a prietenilor și a mediului în care trăiești deci acum se poate negocia un program de lucru mai flexibil și chiar un nou comision. Pe 13 mai însă va intra în retrogradare și acest fapt ar putea presupune o reorganizare a însăși relațiilor de muncă. În același timp, Jupiter începe să se apropie din nou de Pluto, pentru o a doua conjuncție, transformând potențialul amintit în ceva concret. Este timpul să vorbești și să ceri ce dorești în loc să aștepți ca ceilalți să îți recunoască talentele și preferințele.

Soarele este în Casa a 10-a, a carierei așa că așteaptă-te la recunoaștere din partea unor instituții cu care colaborezi. Acest lucru ar putea duce la oportunitatea de a schimba locul de muncă. Astrul zilei este la începutul lunii într-o triplă conjuncție, cu Mercur și cu Uranus, te va susține dar aces lucru presupune disciplină și atenție la și atenție la detalii. 

Horoscop Minerva luna Mai 2020 Leu Financiar

O anumită uzură exterioară are potențialul de a transforma lucrurile din jur și de a te transforma lent. O anumită deziluzie legată de semeni, de deciziile la nivel național sau cu altcineva apropiat, poate menține starea de incertitudine  în ce privește veniturile personale. Nu lăsa aceste lucruri să te distragă de la ceea ce ar trebui să fie o perioadă de revenire! Crește spiritual, intelectual și moral acum. Este ca și cum Universul te ajută într-un mod insesizabil. Luna precedentă ai avut o mulțime de restricții pe care ai fost nevoit să le accepți pentru că nu ai avut ce face, dar luna aceasta va fi diferită. Prioritățile vor fi stabilite direct, venind în întâmpinarea nevoilor cotidiene ale celor din jur. 

Vei întâlni oameni noi așa că așteaptă-te la o listă cu nouă de cereri de la fiecare dintre ei. Fii convins că vei supraviețui oricăror teste. Deși este posibil ca productivitatea ta să fie îngreunată de varii factori financiari, fii gata să revi la ritmul dinainte de starea de urgență.

Horoscop Minerva luna Mai 2020 Leu Sănătate

Dacă ți se pare că ești suprasolicitat, încearcă să îți lași puțin timp pentru a-ți încărca bateriile și pentru a te relaxa. Fă o pauză dacă tot ești obligat să stai acasă.

Ai putea vedea, în sfârșit și de sănătatea ta. Pluto a intrat în retrogradare în Casa a 6-a a sănătății, ceea ce îți oferă ocazia de a reflecta asupra sănătății tale.

Dacă încerci ceva și pare că nu reușești, se întâmplă pentru că singur îți sabotezi cele mai bune eforturi. Analizează-ți cu atenție trăirile interioare și vezi dacă este așa, apoi ia măsurile adecvate.

Horoscop luna mai 2020 :

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Horoscop lunar

To Top