Connect with us
Horoscop lunar Minerva decembrie 2020 - Pești

Horoscop lunar

Horoscop Minerva luna Mai 2020 – PEȘTI

Horoscop Minerva luna Mai 2020 Pești. Începe o fază de doi ani și jumătate în care vei conștientiza tiparele subconștiente, în special cele legate de tine, de relația cu banii, de dorințele secrete și temerile cu privire la intimitate și relații sau orice traumă de care te vei distanța. 

Rețeaua socială se extinde și îți va deschide uși neașteptate. Ar putea chiar să apară oportunități iar cu soarele în Gemeni, este important să rămâi fidel valorilor tale și să-ți alegi prietenii cu înțelepciune. 

Luna plină din Scorpion de pe 7 mai, aduce sub lupă o situație financiară, o relație intimă sau lupta pentru putere. Ai multe de câștigat, atât din punct de vedere financiar, cât și emoțional, dar nu încerca să controlezi pe cineva sau evenimentele și evită să îți compromiți valorile pentru un câștig superficial. 

Pe 21 mai, Soarele intră în Gemeni, urmat de luna nouă în același semn a doua zi, marcând un nou ciclu în comunicare. Fii deschis la orice sursă de inspirație și ai încredere în intuiția ta.

Horoscop Minerva luna Mai 2020 Pești Relațional

Afli o mulțime de lucruri despre viața sentimentală în timpul trigonului Soare – Pluto, dacă ești dispus să ai mintea deschisă. Norocul, soarta și destinul își îndeplinesc clar rolul, dar trebuie să depui și o muncă interioară.

Nu ești sigur dacă crezi în ideea menit să fie atunci când te gândești la atracția reciprocă dintre tine și cineva care îți place, în timpul pătratului Soare – Neptun din 26 mai. Deși respingerea și dezamăgirea nu sunt plăcute, nu ar trebui să te împiedice să crezi că sufletul tău pereche apare.

Mercur intră în domiciliu pe 12 mai, aducându-ți un ritm mai lent în a gândi lucrurile serioase. Fă-ți timp înainte să răspunzi la mailuri sau la SMS-ri. Este mai bine să răspunzi după ce analizezi lucrurile. Uneori, în dragoste merită să aștepți.

Horoscop Minerva luna Mai 2020 Pești Profesional

Marte și Saturn sunt în Vărsător, în Casa a 12-a a lucrurilor neștiute și a secretelor și îți poate parveni o știre care se referă la întârzieri în primirea salariului sau a unei creșteri salariale ca urmare a drepturilor contractuale pe care le ai, dar acest blocaj nu va ține decât până pe 13 mai când Marte va intra în Pești. Pe 14 mai, intră în retrogradare și  Jupiter care va începe să mărșăluiască spre a doua întâlnire cu Pluto și îți oferă puterea de a negocia mult mai multe lucruri. Iar dacă îți dorești un alt loc de muncă, după 17 mai este un moment bun să trimiți CV-ul online sau să stabilești niște interviuri.

Pe 12 mai, Mercur intră în Gemeni, în Casa a 4-a a familiei și blocajele de care aminteam anterior vor dispare. În acest moment, este posibil să ai o întâlnire fermă cu un factor de decizie de care ține evoluția ta profesională. Există, de asemenea, oportunități de studiu pentru că luna plină din Scorpion luminează Casa a 9-a a studiilor aprofundate. Poți să îți mărești parte cu care vii într-o afacere și să plătești datoriile aplicând pentru un credit de consolidare bun.

Comunicarea, contractele și acordurile sunt evidențiate pe măsură ce Soarele intră în Gemeni pe 21 mai, urmat de luna nouă în acelați semn, a doua zi. Acest lucru poate aduce un nou loc de muncă cu contract sau un nou parteneriat cu toate aranjamentele de rigoare, discutate luna trecută. 

Horoscop Minerva luna Mai 2020 Pești Financiar

Poți folosi site-urile din rețea socială pentru a ține legătura cu toți oamenii de care ai grijă, dar nu îi poți vedea cât de des doriți sau să ții legătura cu șefii tăi. Este crucial să nu ignori corespondența sau alte documente care îți parvin. Dacă vrei să îți atingi obiectivele pe care ți le-ai stabilit, nu îți poți permite să fii nepăsător când vine vorba despre bani. Asta înseamnă că, dacă ajungi să îți contactezi prieteni sau familia prin intermediul unui site de socializare, fii atent ce postezi nu cumva să dai cu bâta în baltă. Știi că oamenii din jur pot vedea ce spui și nu ești chiar atât de anonim pe cât ai fi crezut. Sarcinile sau documentele pe care le întocmenști ar trebui să dureze ceva timp în această fază, așa că așteptă-te să fii ocupat și cu plata a ceea ce faci. 

Horoscop Minerva luna Mai 2020 Pești Sănătate

Deși zona de sănătate nu este un obiectiv major în această lună, poți face totuși o pauză. Dacă ai nevoie de niște răsfățuri și activități care te pot ajuta să îți reîncărci bateriile, de ce să nu îți faci un spa acasă și să te bucuri de câteva dintre tratamentele pe care le poți face singur. Te vei simți fantastic.

Deoarece energia ta poate avea nevoie de un impuls, ai putea constata că a te trata în acest fel, face minuni pentru tine la toate nivelurile. Este luna pentru a investi în sănătatea și bunăstarea ta generală. Prietenii pot fi, de asemenea, esențiali pentru că îți oferă sprijin atunci când ai nevoie cel mai mult.

Horoscop luna mai 2020 :

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top