Connect with us
Horoscop săptămânal Minerva 7-13 septembrie 2020 - Gemeni

Horoscop lunar

Horoscop Minerva luna Mai 2020 – GEMENI

Horoscop Minerva luna Mai 2020 Gemeni. Soarele este în Taur când intri în luna mai și vei avea, în sfârșit, o agendă socială destul de încărcată. Relațiile se diversifică, evidențiindu-le pe cele cu prietenii și cu cei care te pot ajuta să îți extinzi orizonturile și să îți îmbunătățești scopurile și ambițiile.

Venus este în semnul tău, și a adus o notă de dulceață în sufletul tău, dar atenție, din 13 mai intră în retrogradare din Casa a 12-a. Pentru unii se încheie un ciclul al destinului, adică al Nodurilor Lunare, de 18 ani, pentru alții va începe o perioadă de analiză profundă a tuturor relațiilor pe care le au. Pot exista chiar și probleme de sănătate – răceli, laringite, faringite, mialgii ale brațelui și părții superioare a spatelui. 

Dar, pe măsură ce Marte se depărtează sufiecint de Saturn, în Vărsător, îți vei face timp să consolidezi un obiectiv pe termen lung. Stai liniștit, nu vei rătăci prea departe.

De asemenea, rămâi fidel idealurilor integrității și valorilor tale cele mai înalte. Acestea ar putea fi testate în această lună, mai ales că Jupiter îl reîntâlnește pe Pluto, în Capricorn pentru a doua oară, aducând schimbări uriașe într-o situație financiară, căsătorie, angajamente intime, poate chiar chestiuni fiscale. Roata averii se transformă, iar aceasta este un progres. 

Luna plină din Scorpion scoate în evidență aspectele care sunt legate de dragoste, sex, romantism, copiii sau o chestiune apropiată inimii tale. Nu trebuie faci pe plac nimănui. Fii sincer cu tine și alege ce te face fericit.

Pe 21 mai, Soarele intră în Gemeni, iar pe 22 mai are loc Luna Nouă tot în semnul tău, dânsu-ți o notă de deschidere spre ceilalți. 

Horoscop Minerva luna Mai 2020 Gemeni Relațional

Dacă viața sentimentală a trecut printr-o transformare dramatică în ultima vreme, Venus va susține orice demer până pe 13 mai când va intra în retrogradare. Ești extrem de alert mental acum, permițându-ți să înțelegi cel mai mic apropo, flirt sau schimbare în limbajul corpului și care ajută în orice fel de situație când este vorba despre întâlniri.

Dacă ai gânduri și viziuni legate de soartă și destin în timpul jocului dintre Jupiter și Pluto în Casa a 8-a care este și o casă a intimității, acordă atenție deosebită acestuia. Cu cât ești mai atent, cu atât mai rapid vei găsi ceea ce cauți.

Te vei obișnui cu aceste situații deoarece Mercur va fi de partea ta și, restul lunii, nu vei avea probleme să ajungi direct la subiect. Această abordare directă poate funcționa în avantajul tău, atât timp cât nu intimidezi pe nimeni. 

Horoscop Minerva luna Mai 2020 Gemeni Profesional

Orice lucru cu care ai avut legătură la sfârșitul lunii trecute te urmărește în această lună, deoarece Marte va trece în Pești pe 13 mai iar Saturn va retrograda din Vărsător pe 11 mai. Lucrurile ar putea părea mai grele decât trebuie, iar soluția va fi disciplina. Concentrează-te și urmărește-ți consecvent ideile.

Pe 14 mai, Jupiter va retograda și va reface drumul înapoi spre Pluto, pentru a doua conjuncție, în Casa a 8-a, a investițiilor și resurselor pasive. Pentru luna viitoare, ai energie bună în ceea ce privește obținerea altor împrumuturi care să te ajute la achitarea datoriilor restante, vei încheia contracte și vei tatona anumite oportunități. Cum este un aspect rar, nu vei dori să-l ratezi.

Pe 21 mai este Soarele intră în semnul tău, amplificând intuiția când vine vorba de probleme de serviciu. Acest lucru te poate ajuta în întâlniri sau negocieri pe marginea proiectului pe care îl susții.

Pluton este deja retrograd din 25 aprilie, iar înțelegerea anumitor lucruri începe să se destrame. Dar este o șasă pentru tine să le reconstruiești altfel și mai bine. 

Horoscop Minerva luna Mai 2020 Gemeni Financiar

Vei intra în contact cu oamenii într-o varietate de moduri, fie față în față, fie prin apel telefonic, prin e-mail sau prin poștă. Mâna ta prietenoasă va fi întâlnită în natură și te poți aștepta ca oamenii din jurul tău să facă mai mult decât nimic pentru a te ajuta în căutarea ta. Luna aceasta se va concentra pe obiectivele tale și ar trebui să devii orientat acum către obiective, dacă nu ai fi fost înainte. Există lucruri pe care trebuie să le faci pentru a îți avansa cariera și știi care sunt acestea; acum faceți pașii necesari pentru a vă pune acolo unde doriți să fiți. Deoarece energia dvs. pentru a lua contact cu ceilalți este mare în acest timp, nu ar trebui să fie un lucru dificil de făcut.

Horoscop Minerva luna Mai 2020 Gemeni Sănătate

Aceasta ar putea fi o lună interesantă în ceea ce privește sănătatea ta. Pluto este planeta ta de sănătate, și deși este retrograd, continuă conjuncția separantă cu Jupiter care va deveni aplicantă din clipa în care Jupiter va intra în retrogradare pe 11 mai, iar acest aspect va influența luna mai și luna iunie. Ai putea să simți că acum este momentul pentru a face schimbări mari în minte și corp, și este posibil să fii gata să inițiezi un program care să conducă la un progres în starea ta de bine. Fii realist, totuși, și nu te forța prea tare. Nu vrei să clachezi.

Horoscop luna mai 2020 :

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top