Connect with us
Horoscop lunar Minerva decembrie 2020 - Taur

Horoscop lunar

Horoscop Minerva luna Mai 2020 – TAUR

Horoscop Minerva luna Mai 2020 Taur. Pe 11 mai Saturn intră în retrogradare din Vărsător, marcând un cu totul nou ciclu profesional. Prezența lui aici este un preambul pentru ce te așteaptă în umrătorii doi ani și jumătate, în ce privește autoritatea, profesia și în viața personală. Din punct de vedere financiar și profesional, aprent ești într-o poziție sigură și îți recâștigi poziția. Dar nu este momentul să te culci pe laurii tăi, când se deschid atât de mult pentru tine și te atrag pentru a explora noi orizonturi. Totuși fii atent la Venus retrogradă!

Jupiter intră în retrogradare pe 14 mai, si se îndreaptă către a doua întâlnire cu Pluto. Ești la sfârșitul unui ciclu în ce privește munca și viața ta. Informațiile pe care le primești acum,  te interiorizează pentru o căutare mai profundă în sufletul tău. 

Soarele intră în Gemeni pe 21 mai, cam incomod pentru tine ca semn de pământ. Cauți adânc în tine, cu luna nouă din același semn, în 22 mai. Adevărat, nu ești cine ai fost cu o lună în urmă, darămite cu un an. 

Pe măsură ce te apropii de sfârșitul lunii, faci o descoperire personală semnificativă. S-ar putea să te surprindă, dar experiența de viață îți cere să dai drumul ideologiilor și dogmelor care îți limitează progresul. 

Horoscop Minerva luna Mai 2020 Taur Relațional

Viața amoroasă este flexibilă, dar Venus în Gemeni îți abate atenția de la iubire fizică la iubirea materială. Dar pe 11 mai ea va intra în retrogradare și dacă e moment ești cel mai bun la flirt, după 11 mai vei da prin bălării. Te vei întâlni cu cineva cu care ai vorbit până acum doar pe Watsapp sau online, dragoste mare dragoste și când revine Venus în mers normal, odată că vei constata că nu a fost decât un foc de paie, iar doi că ai cam devalidat contul și ești la limită.

Mercur este în Casa 1 a personalității și pe 11 mai va intra în Gemeni, așa că nu vei mai fi nici înflăcărat și nici la obiect. 

Soarele intră în Gemeni pe 21 mai, creativitatea va fi cea care va conduce jocul, induci un sentiment de securitate ceea ce așteaptă orice partener de la tine și care vede în ea valoarea angajamentului pe termen lung, loialitatea și încrederea.

Horoscop Minerva luna Mai 2020 Taur Profesional

Pe 14 mai, Jupiter va intra în retrogradare în Casa a 9-a, a credinței, metafizicii și studiului aprofundat, și va face a doua conjuncție cu Pluto în iunie. Retrogradarea este un moment bun pentru a lucra la nu atât la partea profesional cât la credința cu care te angajezi în rezolvarea problemelor de muncă. Stai de vorbă cu cineva care știe mai multe ca tine despre instituția în care lucrezi, discutați și ia notă de părerea lui sau a ei. 

Pe 1 mai, Mercur este conjunct cu Uranus din Taur, în Casa 1, a personalității și a siguranței de sine. Gândește înainte de a da un răspuns și vizualizalizează ce te va ajuta să manifești ceea ce doriești în cariera.

Saturn este în Casa a 10-a, a carierei și a obiectivelor propuse, doar că și el va intra în retrogradare pe 11 mai. Ia aminte la lecția de viață care o aduce, altfel nu vei putea merge mai departe.

Horoscop Minerva luna Mai 2020 Taur Financiar

Mari este o lună plină de evenimente astrale. Începe cu Venus în Casa a 2-a, casă financiară și este posibil să simți dorința de a cheltui, cheltui, cheltui. S-ar putea să investești într-o afacere pe care ai gândit-o stând acasă. Și, în timp ce visezi cam câți bani ți-ar intra în buzunar  să ai parte de un duș rece. Pe 11 mai Venus intră în retrogradare și va lovi exact acolo unde doare mai tare: banii!

Nu este momentul să te extinzi sau să faci modificări mari, cu consecințe importante. Nu poți rezolva toate problemele lumii, chiar dacă recent ai putut ajuta pe cineva dintr-un alt departament cu o problemă specifică. Poate că cel mai bun sfat pentru tine în această lună este să rămâi cu picioarele pe pământ și să nu ieși în evidență. Evitați orice întâlniri cu privire la bugete, cheltuieli sau alte probleme financiare. Dacă părerea ta este absolut necesară pentru a rezolva o problemă specifică, spune doar ceea ce trebuie să spui și nu lăsa ca ceea ce spuni deschis oricărei interpretari; o comunicare clară și concisă te va salva de greutăți.

Horoscop Minerva luna Mai 2020 Taur Sănătate

Concentrarea pe partea spirituală în prima jumătate a lunii, te poate pune în legătură cu sentimentele mai profunde. De asemenea, îți oferă posibilitatea de a-ți folosi imaginația pentru a încuraja sănătatea care este bună.

Este important să faceți o listă cu obiectivele pe care le ai în ce privește sănătatea și să știi ce vrei să obții. Apoi, după ce te trezești și înainte de a te culca, petreceți câteva minute vizualizând noul corp sănătos. Identifică-te complet pentru a simți că ești unul cu el. Din a doua jumătate a lunii mai energia ta va fi mult îmbunătățită.

Horoscop luna mai 2020 :

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top