Connect with us
Horoscop lunar Minerva decembrie 2020 - Fecioară

Horoscop lunar

Horoscop Minerva luna Mai 2020 – FECIOARĂ

Horoscop Minerva luna Mai 2020 Fecioară. Ai trecut printr-o imensă transformare personală în ultima vreme. Acum, soarele este în Taur, ceea ce sugerează că transformarea încă nu a luat sfârșit în ce privește o situație financiară, căsătorie, un angajament intim sau sexual, probleme fiscale sau cu rudele apropiate. 

Pe 17 mai, Jupiter a intrat în retrogradare și se aproprie iar de Pluto din Capricorn, aducând la suprafață dorințe creative, de intimitate și personale pe care nu le mai poți nega. Pe măsură ce luna plină are loc în Scorpion, pe 7 mai, o situație financiară sau o relație intimă se repune pe tapet. Fii sincer cu privire la nevoile tale de securitate emoțională și financiară. 

Mercur intră în Gemeni pe 12 mai, provocându-te să păstrunzi la nivelurile mai profunde ale încrederii în angajamentele pe care le ai. Indiferent de ceea ce ți-a fost frică, vei vedea că situația se stabilizează. Ai puterea de a negocia aranjamente care să îți ofere atât sprijin financiar, cât emoțional și logistic, de care ai nevoie.

Pe măsură ce luna nouă are loc în Gemeni, pe 22 mai, ești atras să explorezi noi orizonturi. La cel mai înalt nivel, este o călătorie spirituală, care aduce revelații despre sensul superior al vieții tale. Au loc evoluții neașteptate, pot apărea oportunități chiar de a călătorii sau ca urmare a unor șanse de a muncii în străinătate ori poate că iei în considerare învățământul superior. 

Horoscop Minerva luna Mai 2020 Fecioară Relațional

Când stăpânul tău planetar, Mercur, intră în Gemeni pe 29 mai, este posibil să te ia gura pe dinainte fără să te gândești. S-ar putea să îți fie jenă când îți dai seama ce ai spus dar odată spus cuvântul nu mai poate fi retras. Poate este mai bine să îți ceri scuze.

Soarele intră în Gemeni pe 21 mai, oferind vieții tale sentimentale o gură de aer confortabilă. Te simți mai puțin grăbit acum și poți lua decizii solide în ce privește viitorul relației. Căută-ți parteneri potențiali care au aceleași obiective de viață cu ale tale. Evitarea controverselor este acum un obiectiv de prim importanță.

O lună nouă, tot în Gemeni, pe 22 mai, insuflă o viață nouă obiectivele sentimentale pe termen lung. Răbdarea este unul dintre cele mai bune lucruri în legătură cu acest tranzit, așa că, atunci când începi ceva nou, nu fii prea nerăbdător să vezi unde vei ajunge. Ia-o încet și constant, în ritmul tău.

Horoscop Minerva luna Mai 2020 Fecioară Profesional

Saturn și Marte sunt în Vărsător, în Casa a 6-a, a muncii și te predispun la un altfel de muncă decât la birou. Dar situația se îmbunătățește deoarece Venus și-a început tranzitul prin Casa a 10-a, cariererei. Poți lăudat pentru inițiative.

Pe măsură ce Marte face sextil cu Uranus, după 22 mai, ai mai mult noroc atunci când cauți o nouă poziție sau un transfer în interiorul instituției în care lucrezi. 

Pe 21 mai, Soarele se mută în Gemeni, urmat de luna nouă în același semn pe 22 mai, îți oferă posibilitatea de a încheia un contract sau îți aduce o certificare profesională. Testele pot merge bine în acest moment. 

Pe 29 mai Mercur se mută în Gemeni, celălalt domiciliu, poți primi sprijin suplimentar prin finanțare externă sau investiții din partea familiei.

Horoscop Minerva luna Mai 2020 Fecioară Financiar

Deși știi să cum să faci banii să funcționeze pentru tine, sănătatea este cu totul altceva. Nu ai controlul asupra vieții și în acest moment unele probleme de sănătate ți-ar putea da bătăi de cap. Trebuie să te duci la medic, chiar și cu adeverință, să nu amâni pentru că este în interesul tău. Acordă atenție celor de lângă tine și nu te teme să îți administrezi veniturile dacă trebuie să cumperi ceva, mai ales alimente. 

Luna plină în Scorpion de pe 7 mai  are loc în Casa a 3-a a comunicării. Este posibil să primești o veste despre suma de bani pe care o așteptai. După 11 mai, intră și el în Casa a 10-a  carirei și obiectivelor pe termen lung, și își poate aduce o idee în ce privește modul de a cționa acțiuni sau o oportunitatea unui venit pasiv. Acesta este un moment bun pentru a vă întâlni cu brokerul.

Horoscop Minerva luna Mai 2020 Fecioară Sănătate

Permite-ți să rezonezi cu sentimentele tale și să fii la fel de creativ și senzual pe cât îți dorești. Acesta va avea un efect pozitiv asupra sănătății tale. Ai muncit atât de mult încât s-ar putea să fi uitat cum e să te destinzi și să te simți relaxat. Explorează aceste momente de regăsire profundă și observă cât de fericit te simți.

Saturn se află în Casa a 6-a, sectorul stilului de viață de câteva săptămâni, astfel încât să fii putut conștientiza cât de important este să ai grijă de sănătatea ta. Prezența lui aici te poate încuraja să fii mai responsabil.

Între timp, Marte aflat și el în Casa a 6-a în Vărsător, va schimba semnul pe 13 mai, când se va muta în Pești, în Casa a 7-a, casa parteneriatelor de orice fel.

Horoscop luna mai 2020 :

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top