Connect with us
Horoscop lunar Minerva decembrie 2020 - Scorpion

Horoscop lunar

Horoscop Minerva luna Mai 2020 – SCORPION

Horoscop Minerva luna Mai 2020 Scorpion. Cel e-al doilea stăpân, Marte este în Vărsător, până pe 13 mai, și prin legătură cu Uranus, din 20 mai, atrage atenția asupra casei, familiei și sentimentului de securitate. Pune bazele unei vieți noi în următorii doi ani. 

Soarele este în Taur în primele trei săptămâni ale lunii mai, iar viața capătă viteză. Acordă atenție sănătății, organizează-te și acordă prioritate programului zilnic, astfel încât să nu te mai arzi. Acum ai șansa să îți restructurezi viața, astfel încât să funcționeze pentru tine tot atât cât de mult lucrezi tu pentru ea.

Jupiter pe 14 mai intră în retrogradare și se pregătește pentru a doua conjuncție cu Pluto în Capricorn. Va aduce conversații, informații, realizări și oportunități și îți prezintă opțiuni uriașe. Dă drumul conștient la percepțiilor și poți descoperi un adevăr mai mare. Nu tot adevărul este ușor de ascultat, dar ai încredere că ceea ce înveți te eliberează pentru a face alegeri care să funcționeze.

Pe 14 mai, Marte intră în Pești, și va face sextil cu Uranus, interiorizându-te pentru odihnă și contemplare. Devii conștienți de dorințele secrete și de modelele subconștiente autodistructive care ți-au limitat progresul. Conștientizarea este întotdeauna primul pas către vindecare. 

Horoscop Minerva luna Mai 2020 Scorpion Relațional

Recunoști că a fi într-o relație este o muncă grea, motiv pentru care nu îți este teamă de energia pe care o aduce trigonul Soare-Saturn pe 7 mai. Ești gata să te înscrii în lucrare pentru că știi că merită recompensele!

Pătratul Saturn – Uranus care are loc tot pe 7 mai, în condițiile în care Saturn intră în retrogradare câteva zile mai târziu, pe 10 mai, aduce schimbări nedorite pentru care nu ești pregătit să renunți la multe, dar atitudinea este totul. Ești hotărât să eviți să ai un răspuns, iar această situație nu este de ici de colo. Dacă nu găsești o modalitate de a rezolva ceva care îți blochează calea spre persoana dragă, mergi direct spre ea.

Mercur stăpânul comunicării trece în Gemeni, pe 12 mai, și face ca mișcările tale să fie și mai îndrăznețe. Simțurile tale sunt în alertă și știi ce trebuie să faci în timpul actului de seducție. Oricine este obiectul afecțiunii tale se poate considera foarte norocos.

Horoscop Minerva luna Mai 2020 Scorpion Profesional

Provocările de acasă te vor distrage încă de la începutul lunii de la atenția cuvenită cariererei. Însă lucrurile revin repede la normal, deoarece Jupiter intră în retroradare și se va apropia pentru o a doua conuncție cu Pluto în casa a 3-a care este și o casă a contractelor, acordurilor verbale și a comunicării pe 14 mai. Poți primi o ofertă de angajare sau să închei un parteneriat de afaceri în acest moment.

Meditarea sau vizualizarea succesului sub influența lunii pline în semnul tău de pe 7 mai ar putea aduce rezultate grozave către sfârșitul lunii. Pe 12 mai Mercur intră în Gemeni în casa a 8-a a veniturilor pasive și va fi nevoie de multă comunicare și atenție câteva zile.

Venus intră și ea în retrogradare pe 11 mai și îți aduce o oportunitate de investiții și cu un potențial profit rapid. Soarele și luna nouă în Gemeni pe 21 respectvi 22 mai, sugerează un moment bun pentru a interveni pentru o nouă poziție sau pentru a te transfera în interiorul instituției în care lucrezi. O persoană pe care o cunoașteți bine are sfaturi și asistență bună pentru tine în ceea ce privește cariera. De obicei nu accepți ajutor de la alții, dar aceasta este o ofertă legitimă. Mi se pare normal să o iei în considerare.

Horoscop Minerva luna Mai 2020 Scorpion Financiar

Unele tensiuni la nivel mental sau dificultăți financiare îți vor aduce un stres mai mare decât v-ați dori în această perioadă. Plățile întârziate sau întârziate, cecurile, beneficiile sau salariile vor face ca aproape toți cei implicați să se simtă ostili. La fel, nu întârziați să efectuezii plățile către alții ca să poți fii plătit la timp pentru serviciile prestate. Prin ușurarea vieții celorlalți, făcând ceea ce este bine pentru tine, oamenii vor face de obicei ceva pentru a-ți ușura viața. Nu trebuie să te aștepți la ceva extraordinar, deoarece nu este momentul pentru așa ceva, astea lasă-le pentru mai târziu. Nu înseamnă că ar trebui să îngreunezi viața persoanelor care depind de tine mai mult decât este necesar. 

Horoscop Minerva luna Mai 2020 Scorpion Sănătate

Chiron este în Berbec, punând un accent major pe sectorul de sănătate și încurajând activitatea de prevenție în această zonă. Dacă reapar simptome ale unor boli pe cre le credeai vindecate, vei căuta opțiunile cele mai bune și vei încerca să le aplici.  Acțiune este cuvântul cheie, pentru că este posibil să nu ai chef să aștepți ca natura să își reia cursul. Vei dori să te simți cât mai bine rapid. Ar ajuta la găsirea unui echilibru corect între a te lăsa dus de val și ideea de a face ceea ce este necesar pentru sănătatea ta. Luna plină în semnul tău, din 7 mai te încurajează să te relaxezi și să îți reâncarci bateriile fără însă a supralicita.

Horoscop luna mai 2020 :

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top