Connect with us
Horoscop Minerva Octombrie 2020 BALANȚĂ. Succes neașteptat

Horoscop lunar

Horoscop Minerva Octombrie 2020 BALANȚĂ. Succes neașteptat

Horoscop Minerva Octombrie 2020 BALANȚĂ. Privire generală. Pe măsură ce luna începe, soarele își continuă drumul prin semnul tău până pe 23 octombrie. Prezența lui te poate ajuta să lucrezi din culise și să te concentrezi asupra oricăror situații pe care trebuie să le închei..

Luna plină va avea loc pe axă relțională, casele 1 și a 7-a și sugerează faptul că ai putea avea câteva perspective puternice care acționează ca un catalizator al schimbărilor bune. Deoarece această fază lunară are loc foarte aproape de Uranus aflat în Casa a 8-a în sectorul transformărilor, poți deveni conștient de acele situații care te trag în jos și te atenționează să le elimini din viața ta.

Mercur este în Scorpion, în Casa a 2-a a banilor proprii, de unde va intra în retrogradare pe 14 octombrie, semn că trebuie să fii atent la toate cheltuielile și să ții permanent în fața ochilor bugetul personal. De asemenea, aș spune că se pune un accent puternic pe auto-exprimare, deci acesta este un moment bun și pentru a face planuri și a duce la capăt proiectele începute.
În plus, pe 3 octombrie Venus se mută în Fecioară, în Casa a 12-a a lucrurilor neștiute, sporind șansele de a lămuri anumite aspecte ale vieții tale, indiferent dacă ai un partener sau nu, asupra problelelor de legalitate în unele domenii și aduce o apropiere mai accentuată față de Dumnezeu.

Marte este în Domiciliu, și retrograd pe deasupra, astfel încât săptămânile următoare îți pot da mult de gândit. O dispută între tine și partenerul tău sau cineva din familie, care clocotește de ceva vreme ar putea răbufni și în momentul acela va trebui să fiți foarte atenți ce spuneți.

Luna nouă din 16 octombrie are loc în Casa 1, casa personalității și a vitalității, ar putea fi excelentă pentru a începe o practică care te poate ajuta să procesezi și să eliberați emoții care ar fi putut să te blocheze de ceva vreme.

Când soarele va trece în Scorpion, unde va sta până pe 23 noiembrie, va fi o ocazie de a scoate în evidență, calitățile tale personale și profesionale care vor ajuta să împingă îainte acele proiecte sau relații care sunt cele semnificative pentru tine.

Horoscop Minerva Octombrie 2020 BALANȚĂ. Relațional

Există o energie sensibilă în jurul lunii pline din Berbec de pe 1 septembrie, care vine cu un real potențial de vindecare. Ca un alt semn care dorește liniște și armonie cu orice preț, poți folosi această lunăție ca o compenare pentru a vindeca o inimă frântă, a ta sau a altuia. Nu lăsa să treacă această oportunitate.

Dispar luptele pentru dominiația în interiorul cuplului în timpul trigonului Venus – Marte pe 4 octombrie când vei vedea partea frumoasă a lucrurilor cu toate că nu ești sigur încă încotro să mergi de aici înainte. Dacă nu poți salva o relație, cel mai bine este să renunți și să mergi mai departe.

Pătratul separant Mercur-Pluto încă se resimte îți aduce un ton acut și sarcastic pe care alții nu sunt obișnuiți să-l audă de la tine. Încearcă să te gândești la ce vei spune și dacă nu cumva ai putea răni pe cineva care te interesează înainte de a o spune.

Soarele se mută în Scorpion pe 23 otombrie și în timp ce sărbătorești trecerea într-o altă etapă, știi ca a venit timpul să pui la punct multe altele în viața ta. Iubirea este o prioritate absolută și vei face tot ce trebuie pentru ca aceasta să funcționeze.

Horoscop Minerva Octombrie 2020 BALANȚĂ. Profesional

Există multe lucruri de care să te bucuri din punct de vedere profesional acum. Ai parte de oportunități incredibile cu o lună plină plină din Berbec de pe 1 octombrie. Este un mod fericit de a începe ceva nou, dar încearcă să nu iei prea multe decizii financiare în această perioadă. Ține totul sub control chiar dacă aceasta înseamnă stabilirea unui buget strict pentru achizițiile de la birou, nu de alta dar pe 14 octombrie, Mercur va intra în retrogradare, în Scorpion, și va trebui să analizezi atent totul.

Te vei echilibra undeva pe 16 octombrie. Ai parte de o lună extrem de norocoasă care atinge tot ce ține de domeniul carierei. Poate fi vorba chiar despre renovarea unor clădiri sau de postarea de CV-uri pe site-urile cu locuri de muncă online sau pentru a reporni un proiect pe care l-ai tot amânat.

S-ar putea să fii nevoit să revizuiești unele decizii pe 27 octombrie, datorită lui Mercur retrograd care va reveni în semnul tău. Acest lucru ar putea provoca unele supărări sau greșeli de comunicare în relațiile personale și profesionale, dar cu răbdare și inteligența ta nativă, vei putea să rezolvi lucrurile în cel mai scurt timp.

Horoscop Minerva Octombrie 2020 BALANȚĂ. Financiar

Luna pare să fie foarte bună în ceea ce privește problemele legate de bani. Intrarea unor sume așteptate poate crește în această lună. Cu toate acestea, în ceea ce privește influențele planetare actuale, este recomandat să nu faci investiții noi în această perioadă. Tot ce trebuie să faci este să ai răbdare și să îți menți status quo-ul. Posibil să cheltui o sumă substanțială de bani pentru pentru unele probleme ale părinților sau ale unui copil.

Horoscop Minerva Octombrie 2020 BALANȚĂ. Sănătate

În general trebuie să eviți alimentele crude, cerealele, culturile rădăcinoase, alimentele cu drojdie și zahărul rafinat și să se consumi legume fierte în abur, nuci și crutoane ușor prăjite. Sarea ta celulară, fosfatul de sodiu, egalizează echilibrul acido-bazic din organism și la eliminarea toxinelor din organism. Pentru a obține această sare pe cale naturală, consumă căpșuni, mere, stafide, migdale, sparanghel, mazăre, porumb, morcovi, spanac, sfeclă, ridichi, roșii, grâu, orez brun și fulgi de ovăz. Corpul tău va funcționa cel mai bine cu o dietă bogată în proteine, cu conținut scăzut de grăsimi, zahăr și alimente care produc acid.

Fluxul de energie este important și un sistem nervos slăbit poate beneficia de sprijin mineral obținut din calciu și magneziu.

Citește Horoscop Minerva Octombrie 2020 pentru toate zodiile:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top