Connect with us
Horoscop Minerva Octombrie 2020 VĂRSĂTOR. Surprize și succes

Horoscop lunar

Horoscop Minerva Octombrie 2020 VĂRSĂTOR. Surprize și succes

Horoscop Minerva Octombrie 2020 VĂRSĂTOR. Problemele mai acute ar putea apărea după pe 22/23 octombrie când Soarele va intra în Scorpion, în Casa a 10-a, sectorul carierei și a obiectivelor profesionale. Cât de bine te descurci cu diferitele fațete ale vieții sociale? Săptămânile următoare îți vor permite să afli. Și ești foarte dispus să explorezi misterele vieții, mai ales dacă îți oferă avantaje în interacțiunile tale de zi cu zi. Este, de asemenea, un moment bun pentru a elimina orice bagaj emoțional. Acest lucru te poate face să te simți mai liber și mai fericit.

Pe 1 octombrie, Luna plină are loc pe axa familiei și a drumuilor lungi, încurajând în același timp dorința de a distruge ceea ce nu îți mai este de folos. S-ar putea să te simți mai nevoiaș decât de obicei, iar acest lucru te poate determina să cumperi ceva care ar putea fi bun în acel moment, dar care își pierde rapid utilitatea.

Mercurul este în Casa a 10-a a carierei, în Scorpion de unde va intra în retrogradare pe 14 octombrie. Înclinația ta în acest moment poate fi să te gândești la imaginea de ansamblu. S-ar putea să te simți gata să schimbi cursul a ceea ce îți dorești și să începi ceva adiacet.

Venus pe 3 octombrie intră în Fecioară și în Casa a 8-a, casă profundă și intensă, adăugând o calitate dramatică și plină de intensitate legăturilor cheie și prieteniei. Cu Venus în acest sector, este posibil să fii mai dispus să colaborezi, să negociezi și să comunici. Iar prezența ei aici poate ajuta la rezolvarea oricăror dificultăți în relația intimă.

16 octombrie coincide cu Luna nouă în Balanță și în Casa a 9-a a drumurilor lungi și a studiilor academice, încurajând un nou început. Totuși, pe măsură ce face un pătrat cu Saturn din Casa a 12-a este posibil să trebuiască să faci adevărat slalom printre îndoieli înainte de a fi dispus să mergi mai departe. Pașii mici sunt calea de urmat acum.

În cele din urmă, dorința de a explora locuri noi și de a scăpa de mediul tău obișnuit s-ar putea intensifica pe măsură ce Soarele se mută în sectorul carierei pe 22/23 octombrie. Dacă ești gata să faci față unor noi provocări profeionale, mergi în direcția aceasta.

Horoscop Minerva Octombrie 2020 VĂRSĂTOR. Relațional

Există o opoziție stresantă între Mercur din Scorpion și stăpânul tău planetar, Uranus din Taur pe 7 octombrie. Drama are loc sub forma unor surprize și anunțuri nedorite și, deși nu poți controla ceea ce ți se întâmplă, poți controla modul în care reacționezi la ele.

Mercur intră în retrogradare în Scorpion pe 14 octombrie, complicându-ți și mai mult viața sentimentală. Ești sigur că nu ești îndrăgostit de o fantasmă sau pur și simplu nu a primit mesajul tău? Folosește-ți intuiția; te poate ajuta să îți dai seama cine spune adevărul și cine este mincinosul.

Soarele în Scorpion sunt o pereche interesantă începând cu 22/23 octombrie, deoarece începi să experimentezi o lună de sensitivitate acută prin simțirea extrem de profundă a lucrurilor. Ca semn de aer, preferi să o ieie ușor când vine vorba despre emoții, dar Scorpionul nu îți va permite. Cu toate acestea, acest tranzit aduce încredere și onestitate, așa că nu te simți obligat să împărtășești ceva cu cineva care nu ți-a câștigat încrederea.

Cea de-a doua Lună plină a lunii, în Taur, are loc pe 31 octombrie, ceea ce este o situație destul de rară. Finalul este punctul principal al acestei lunații, așa că nu îți fie teamă să închizi ușa unor situații care nu te mai ajută. S-ar putea să treacă ceva timp până vei deschide alta, dar Taurul îți dă răbdarea de care ai nevoie pentru a aștepta.

Horoscop Minerva Octombrie 2020 VĂRSĂTOR. Profesional

Ar trebui să fie o lună foarte bună pentru pentru carieră. Provocarea este să renunți la ideile tale preconcepute despre cum ar trebui să arate succesul. Schimbă regulile jocului și dă-I un alt nume.

Luna plină din Berbec de pe 1 octombrie adaugă o nouă energie creativității și este momentul perfect pentru a-ți comunica ideile celorlalți. Poate că nu ai văzut un amănunt înainte și de care acum ți-ai dat seama că era chiar sub ochii tăi. Dacă contactezi pe cineva care te poate ajuta să o configurezi logistic, vei adăuga un plus de valoare muncii tale. Este un efort de grup în aceste zile.

Luna nouă din Balanță de pe 16 octombrie, declanșează setea de cunoaștere și s-ar putea să te cufunzi în cercetări pe care le-ai considerat cândva fără importanță. Este ca o trezire spirituală pentru semnul tău și ești gata să faci câteva întoarceri pe care le-ai evitat de mulți ani.

Pe măsură ce Soarele intră în semnul Scorpionului pe 22/23 octombrie, vei intra în contact cu o parte a ta mai profundă și chiar s-ar putea să te simți mai înclinat să faci o excursie interioară pentru a te regăsi. Adevărata lucrare începe întotdeauna din interior, accent pe care îl va aduce și Luna Plină din taur de pe 31 octombrie.

Horoscop Minerva Octombrie 2020 VĂRSĂTOR. Financiar

Mișcarea planetelor sugerează că este posibil să ai unele probleme cu privire la venituri. Deoarece câștigurile tale se pot reduce, este posibil să lupți pentru a rezolva problemele. Luna aceasta solicită răbdare și perseverență în ceea ce privește problemele financiare în sensul de a nu-ți asuma riscuri nejustificate. Câștigurile rapide și practicile lipsite de etică se poate încheia printr-un dezastru financiar mai târziu. Este posibil ca pe la mijlocul lunii să ți se prezinte o oportunitate excelentă de a câștiga.

Horoscop Minerva Octombrie 2020 VĂRSĂTOR. Sănătate

Datorită gândirii tale avangardiste, o dietă macrobiotică este ceva ce ai putea încerca și probabil cu rezultate excelente. Includeți legume precum broccoli, salată verde, spanac, cartofi, dar cu măsură, mandarine, mango și brânză cu conținut scăzut de grăsimi pentru a crește aportul de vitamine și minerale esențiale. În plus, prin includerea de germeni de fasole și lucernă, și fructe de mare verzi, cum ar fi algele, vei începe să vă bucuri cu adevărat de o sănătate de fier. Stăpânul tău planetar, Uranus este o planetă cu mișcare neregulată și ar trebui să eviți să mănânci atunci când ești surescitat sau nervos, deoarece acest lucru ar putea duce la deranj intestinal. Învață să te relaxezi ceea ce va avea un efect tonic asupra întregului corp.

Citește Horoscop Minerva Octombrie 2020 pentru toate zodiile:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top