Connect with us
Horoscop Minerva Octombrie 2020 BERBEC. Apar oportunități

Horoscop lunar

Horoscop Minerva Octombrie 2020 BERBEC. Apar oportunități

Horoscop Minerva Octombrie 2020 BERBEC. Majoritatea planetelor sunt în semne de pământ și de aer, astfel încât problemele practice cer atenție și reorganizare. Soarele din Balanță este perfect pentru a înțelege și a-ți simplifica viața prin înțelegerea faptului că afacerile au timpul loc la fel și viața de acasă și pentru a descoperi bucuria gestionării timpului. Este o oportunitate de a-ți reseta prioritățile, astfel încât viața să nu funcționeze doar într-o direcție, ci să fie echilibrată în domenii importante, inclusiv relații și creativitate.

Luna plină din din semnul tău de pe 1 octombrie, poate fi un început bun, deoarece înclină spre Uranus de care se va apropia spre seară. Un vis sau o viziune despre ceva pe care dorești să-l realizezi poate părea îndrăzneț și provocator, iar o legătură cu planeta revoluției ar putea avea o influență hrănitoare, ceea ce înseamnă că viziunea poate prinde rădăcini în jurul Lunii noi din 16 octombrie și poate începe să rodească.

Dar poate cea mai mare influență din această lună o are Marte care este în domiciliu și de pe 9 septembrie până pe 13 noiembrie, este retrograd ceea ce ar putea lăsa în așteptare planurile cele mai bine stabilite.

Dar cu Jupiter și cu Saturnul care sunt deja în mers direct, este posibil să observi o oarecare lentoare în carieră sau afaceri, mai ales dacă lucrurile au fost statice sau chiar au dat înapoi odată cu pandemia.

Luna nouă din 16 octombrie are loc în Balanță, în Casa a 7-a a parteneriatelor și face opoziție lui Marte din Berbec și un pătrat cu Saturn. Acest lucru poate coincide cu o oportunitate care este lentă la decolare, dar prinde viteza de croazieră rapid și ar putea produce rezultate mai târziu.

Pe 23 octombrie, Soarele se mută în Scorpion, în Casa a 8-a, unde va sta următoarele patru săptămâni. Comunici puțin, tranzacționezi, acumulezi și negociezi.

Horoscop Minerva Octombrie 2020 BERBEC. Relațional

Abia Luna nouă în Balanță, în Casa a 7-a a arteneritelor de orice fel, face să simți din plin efectul tămăduirii. Este gata să te ducă într-o călătorie lungă, profundă, emoțională dar puternică, de vindecare sufletească. Acestei Luni noi i se alătură Venus, din Casa a 6-a, casa stilului de viață, în Fecioară așa că este timpul să arunci o privire serioasă asupra a ceea ce îți atrage atenția când vine vorba despre iubire. Ce obiceiuri îți susțin relațiile și ce obiceiuri le distrug? Dacă ești femeie, ai tendința să controlezi relația, dacă ești bărbat orgoliului ș gelozia pot duce la despărțire.

Soarele în Balanță, în Casa a 7-a, a parteneriatelor de orice fel, pune și el accentul pe sănătatea relației. Și nu vorbesc de mersul la sală sau de dietă, ci despre orice emoție care s-a acumulat în timp. Te bântuie rani vechi care trebuie procesate și tratate? Luna aceasta este momentul să treci la acțiune.

Horoscop Minerva Octombrie 2020 BERBEC. Profesional

Luna plină din Berbec, din 1 octombrie, sugerează că nu te-ai remarcat prea mult în ultima vreme, poate și pentru că stăpânul tău planetar, Marte, fie se pregăta de retrogradare, fie a retrogrdat și acum zgâlțâie cu putere Casa 1, casa identității personale și a sinelui. Conexiunile pozitive cu Marte sunt ca benzina într-un rezervor gol. Te vei simți inspirat în mod creativ pentru a-ți îndeplini sarcinile.

Luna nouă din Balanță, de pe 16 octombrie, încurajează o nouă structură și o abordare a vieții de zi cu zi. Saturn trimite un val de energie benefic orientându-te spre o nouă viață profesională. Este indicat să adopți noi rutine la locul de muncă și în relațiile cu coelgii și cu șefii.

Fă-ți timp pentru a face un brainstorming și discută cu colegii noi concepte tehnologice. Folosește puterea Soarelui în Balanță din Casa a 7-a a parteneriatelor de orice fel pentru a-ți organiza gândurile și pe Venus din Fecioară, în Casa a 6-a, a muncii și a obiceiurilor cotidiene, pentrua pune la punct un plan de acțiune.

Horoscop Minerva Octombrie 2020 BERBEC. Financiar

Este o perioadă de schimbări și nu este vorba despre schimbări mici, nesemnificative; felul în care te înțelegi cu șefii și colegii tăi de muncă s-ar putea schimba din cauza unui eveniment recent. Există indicii puternice și pentru alte modificări.

Unele dificultăți financiare îți aduc un stres mai mare decât ți-ai dori. Plățile întârziate sau amânate, prestația sau salariul îi vor face ca aproape toți cei implicați să se simtă ostili. Nu întârziați să faci plățile. Usurează viața altora, făcând ceea ce este bine pentru propria persoană, și nu te aștepta să ți se mulțumească!

Horoscop Minerva Octombrie 2020 BERBEC. Sănătate

Având în vedere modul în care îți trăiești viața, odihna adecvată și o dietă te-ar ajuta enorm. Evită să sari mesele sau să mănânci în grabă. În schimb, fă-ți timp timp ca se te bucuri de ceea ce mănânci într-o atmosferă relaxată.

Ai grijă cu condimentele și alimentele fierbinți, deoarece acestea pot stimula prea mult corpul și mintea. Schimbările în sănătate și în dietă, vor avea efecte puternice asupra organismului și par să fie potrivite pentru tine.

Un aport considerabil de vitamine, ulei de semințe de in și alți antioxidanți va preveni îmbătrânirea pielii. O sticlă de apă alături pentru o hidratare constantă te ajuta, de asemenea, la prevenirea uscării pielii sau descuamării. Înlocuiește o parte din carnea roșie cu verdețuri și legume și crește aportul de alimente crude, bogate în nutrienți și minerale. Acest lucru te va ajuta să îți menți rezistența. De evitat cafeaua, ceaiul, nicotina și alcoolul – ard în același mod ca și condimentele!

Citește Horoscop Minerva Octombrie 2020 pentru toate zodiile:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top