Connect with us
Horoscop Minerva Octombrie 2020 GEMENI. Probleme de sănătate

Horoscop lunar

Horoscop Minerva Octombrie 2020 GEMENI. Probleme de sănătate

Horoscop Minerva Octombrie 2020 GEMENI. Un pătrat între stăpânul tău planetar, Mercur, aflat în Scorpion și Pluto din Capricorn chiar la început de lună, pe 1 octombrie te aduce cu picioarele pe pământ. A ajunge la subiect este principala ta prioritate și va trebui să dai o atenție mult mai mare la detalii decât de obicei. Rezistă îndemnului de a critica pe cineva doar pentru că nu comunică așa cum o faci tu.

Lucrurile se relaxează mai mult până pe 14 octombrie, când Mercur va intra în retrogrdare în Scorpion iar tensiunile cedează loc compromisului. Ești mult mai deschis la ideile și sugestiile altor persoane și dispus să renunți pe moment, la ceea ce dorești pentru a face pe altcineva fericit.

Luna nouă din Balanță de pe 16 octombrie aduce sănătatea în centrul atenției și te îndeamnă să te adresezi medicului. Este ceva care poate fi vindecat printr-o alimentație mai bună și mai mult exercițiu fizic sau trebuie să faci o programare pentru mai multe analize. A fi harnic este imperativ acum.

Soarele intră în Scorpion pe 23 noiembrie, aceeași zi cu echinocțiul de toamnă. Pe măsură ce experimentezi echilibrul perfect între luminozitate și întuneric, bucură-te de priveliștiea și de sunetele noului anotimp.

Horoscop Minerva Octombrie 2020 GEMENI. Relațional

Un pătrat Mercur-Pluto pe 1 octombrie, este un moment bun pentru a cere favoruri și sfaturi legate de dragoste. Dacă te-ai gândit prea mult la o anumită situație romantică, un prieten apropiat sau un fost iubit pot arunca o lumină asupra a ceea ce cred ei că ar trebui să fie următorul tău pas. Ascultă-i înainte de a acționa.

Stăpânul tău planetar, Mercur, este în Sorpion în Casa a 6-a a stilului de viață și îți oferă puțin mai mult spațiu și un moment de respiro pentru a spune ce ai cu adevărat în minte. Acum ești mult mai puțin critic, ceea ce deschide ușa conversațiilor libere despre o gamă largă și interesantă de subiecte.

Luna nouă în Balanță de pe 16 octombrie este o invitația de a privi o relație actuală sau potențială, cu un ochi critic, dar ai grijă să nu te oprești doar asupra aspectelor negative. Această lunație îți oferă material bun cu care să lucrezi, iar posibilitățile sunt nelimitate. Pune-te pe lucru și vei vedea recompensele.

Aștepți cu nerăbdare ca Soarele să intre în Scorpion pe 23 octombrie. Pe măsură ce începe un nou anotim, te poți aștepta să începi ceva nou sau să reînnoiești ceva vechi. Asumă-ți șansa de a ajunge la un echilibru între afecțiune și celelalte domenii ale vieții.

Horoscop Minerva Octombrie 2020 GEMENI. Profesional

Este o lună bună pentru a-ți depășii limitele. Dar trebuie să fii atent să nu te arzi, așa că mare grijă la rutina profesională.

Marte retrograd va fi o schimbare majoră pentru semnul tău. Anumite evenimente ar putea întâmpina întârzieri, dar amintește-ți că pentru fiecare acțiune există o reacție egală și opusă.
Luna nouă din Balanță de pe 16 octombrie, va da o strălucire competitivă temei natale ajutându-vă să vezi ce anume ai de făcut înainte de a face orice salt înainte.

Te vei simți mai echilibrat pe măsură ce Soarele se mută în Scorpion pe 23 octombrie. Acest lucru îți aduce mai multă liniște, precum și idei creative și te va ajuta să manevrezi lucrurile în jurul oricărui blocaj interior.

În această lună, în general, va fi ceva de luat și gândit în mintea ta. Fii foarte atent să nu te împiedici, pentru că ai putea să-ți fii propriul dușman în aceste zile. Încearcă să nu te lași prea prins în viața altor persoane, chiar dacă dori să ajungi din urmă foști colegi de muncă.

Horoscop Minerva Octombrie 2020 GEMENI. Financiar

Casa sau biroul pot necesita unele renovări sau chiar amenajări pentru a te ajuta să ieși din criza actuală. Schimbarea mediului poate avea un impact mare asupra modului în care privești viața și felul în care acționezi. Este un moment numai bun pentru a lua în considerare cumpărarea unor piese de mobilier noi.

Vrei un mediu de lucru stimulant care să te satisfacă din toate punctele de vedere; satisfacția fizică și tehnică sunt părți importante pentru a-ți desfășura munca în condiții optime. Vei face planuri pentru a atinge acest statut și pentru a fi cu adevărat fericit cu munca pe care o faci. Dispozitivele sau gadgeturile care economisesc forța de muncă îți pot spori eficiența acasă sau la birou. Numai așa îți poți asigura câștigul dorit.

Horoscop Minerva Octombrie 2020 GEMENI. Sănătate

Veștile nu sunt chiar atât de bune în această lună. Fii atent la ceea ce mănânci și bei, deoarece există șanse de a face reflux esofagian, adică să ți se întoarcă mâncarea înapoi. În loc să digeri pastile antiacid, este recomandabil să consumi cereale bogate în fibre, legume și produse alimentare. Acest lucru te poate ajuta să combați refluxul esofagian mai eficient.

În altă ordine de idei, protejează-ți ochii de praf. Conjunctivitele vor fi la ordinea zilei. Este posibil să fii nevoit să iei măsuri de prevenție extreme în ceea ce privește sănătatea ta.

Influențele planetare nu par a-ți fii favorabile pentru chestiuni legate de sănătate și de condiție fizică. Cel mai bine este să faci un set de analize, nu cumva în spatele acestor nejunsuri să se ascundă o boală de care habar sî nu ai. De asemenea, ești prediapus la infecțiile virale. Dacă poți încearcă să te abții să mănânci de la fast food, deoarece acestea chiar pot provoca tulburări de stomac și tulburări ale sistemului digestiv.

Citește Horoscop Minerva Octombrie 2020 pentru toate zodiile:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top