Connect with us
Horoscop Minerva Octombrie 2020 LEU. Schimbări în viața personală

Horoscop lunar

Horoscop Minerva Octombrie 2020 LEU. Schimbări în viața personală

Horoscop Minerva Octombrie 2020 LEU. Un accent foarte practic te determină să te concentrezi asupra finanțelor, a planurilor de lucru și a proiectelor și să îți duci ambițiile la nivelul următor. Cu o lună plină puternică peste axa financiară pe 1 octombrie, ceva ar putea fi pus în aplicare.

S-ar putea să ajungi la capătul drumului în ceea ce privește o afacere sau un loc de muncă. Dar s-ar putea să descoperi totodată, pe pielea ta, că atunci când se închide o ușă, se deschid alte zece care duc spre un teritoriu interesant. Această fază lunară inspiră ideea schimbării, mai ales dacă ai devenit prea mulțumit de ceea ce faci. Este o șansă să-ți stabilești obiective noi și practice.

Există și alte schimbări în această lună, pe măsură ce Mercur retrogradează în Scorpion pe 14 octombrie, ceea ce poate fi excelent pentru tot felul de negocieri, în special pentru orice necesită diplomație dar fără a semna ceva până pe 4 noiembrie.

Când Venus intră în Fecioară pe 3 octombrie, magnetismul tău natural și pofta de viață pot fi amplificate. Ai putea fi o opțiune atractivă și mulți vor fi atrași de personalitatea sa.

Marte este retrograd în domiciliu, adică în Berbec, unde va sta până la începutul lunii ianuarie 2021. El se deplasează prin Casa a 9-a, sectorul călătoriilor, a studiilor academice și a oportunităților. În timpul fazei sale retrograde, care durează până pe 13 noiembrie, este posibil să fie nevoie să reînveți unele abilități vechi sau s-ar putea să dorești să revizitezi un loc unde să îți găsești liniștea.

Cu o lună nouă foarte docilă în Balanță pe 16 octombrie, acesta ar putea fi unul dintre cele mai bune momente pentru a-ți pune în ordine finanțele. Această fază lunară face o opoziție cu Chiron, așa că este posibil să fi ajuns într-un punct în care vindecarea spirituală începe să se manifeste. Poți duce lucrurile în direcția corectă.

Soarele, stăpânul tău planetar, se mută în Scorpion, în Casa a 4-a a familiei, pe 23 octombrie, ceea ce înseamnă că următoarele patru săptămâni vor fi foarte bune pentru tot felul de negocieri, crearea de rețele și promovarea muncii, în special pe social media.

Horoscop Minerva Octombrie 2020 LEU. Relațional

Când Venus intră în Fecioară pe 3 octombrie, în Casa a 2-a a banilor proveniți din muncă proprie, nu este cea mai confortabilă sau dramatică pereche. Tot ceea ce contează acum sunt viața sentimentală și banii care iau o turnură destul de plictisitoare. Folosește acest timp pentru a te concentra pe detalii cum sunt urmărirea textelor și plata facturilor. Abilitățile organizatorice sunt de top, așa că a pune totul în ordine nu ți se va părea o corvoadă.

Pe 4 octombrie revine în mers direct și Pluto, în Capricorn și în Casa a 6-a a stilului de viață, aducându-te într-o poziție bună pentru a aplica ceea ce ai învățat în ultimele luni. Acum, că poți vedea viitorul mai clar, arată bine, nu? Lasă lecțiile din trecutul recent să te ajute să îți mărești productivitatea în următoarele câteva luni.

Mercur devine retrograd în timp ce se află în Scorpion, un semn profund emoțional, pe 14 octombrie, așa că atunci când lucrurile merg prost există ceva care te-ar putea afecta. Sentimente precum paranoia și gelozia ar putea fi inevitabile acum, mai ales că atunci când lucrurile încep să se prăbușească, simți că toată lumea te învinuiește. Respiră adânc și calmează-te. Există o soluție pentru fiecare problemă.

Soarele intră în Scorpionul pe 23 octombrie, de data aceasta întărindu-ți capacitatea de a decide și de a fi tu. Dacă trebuie să stai singur, așa să fie. Această energie independentă, hotărâtă, te face să ieși și să-ți îndeplinești obiectivele, chiar dacă asta înseamnă să-ți înfrunți temerile și să te asumi pe tine.

Horoscop Minerva Octombrie 2020 LEU. Profesional

Luna aceasta îți aduce un ameste de energii, mai ales pentru că ai fost atât de ocupat să programezi strategic următorii pași din carieră încât nu ai avut timp să te concentrezi pe ceea ce vrei să scoți în lume.

Mercur își va începe retrogradarea în noaptea de 13 spre 14 octombrie, în Scorpion și în Casa a 4-a a familiei, și te va obliga să înțelegi de ce dorești să creezi la scară mare, deoarece vei folosi acest timp pentru o căutare profundă a sufletului. Vestea bună este că intrarea Soarelui în Scorpion pe data 23 octombrie, îți va permite să ai o perspectivă mai clară asupra a ceea ce dorești să faci.

Vei descoperi că ultima săptămână a lunii octombrie este momentul pentru a înflori creativ și a revizui sentimentul artistic precum și pasiunea pentru meseria ta. Vei reuși toate acestea dacă poți fi deschis la creștere și la schimbare. Fluiditatea se va dovedi ingredientul de care ai nevoie și care ar putea fi un omolog dur pentru energia ta fixă.

Luna plină din Taur de pe 31 octombrie servește drept moment pentru a scoate la lumină noua viziune și proiectul profesional la care lucrezi. S-ar putea să nu simți că ești gata, dar o vei face și îți va da mai multă inspirație în carieră.

Horoscop Minerva Octombrie 2020 LEU. Financiar

Luna pare să fie destul de moderată în ceea ce privește problemele financiare. O creștere ușoară a fluxului financiar se va sesiza abia în a doua parte a lunii. De pe la jumătatea lunii, probabil va trebui să lucrezi ore suplimentare pentru a-ți spori finanțele. Cheltuielile cu familia și gospodăria vor crește și ele mai substanțial în această lună.

Horoscop Minerva Octombrie 2020 LEU. Sănătate

Astrele sugerează că s-ar putea să nu ai probleme de sănătate luna aceasta. Cu toate astea, fii prudent, deoarece poți face o infecția virală undeva pe la jumătatea lunii. Ai grijă și ferește-te de acest tip de infecții. De asemenea, aține-te de la consumul de alimete fast food pentru a nu avea probleme cu sistemul digestiv în ordine. Poate fi o idee minunată să mergi la sală sau să te înscrii într-un club de sănătate.

Citește Horoscop Minerva Octombrie 2020 pentru toate zodiile:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top