Connect with us
Horoscop Minerva Octombrie 2020 CAPRICORN. Schimbări în iubire și în profesie

Horoscop lunar

Horoscop Minerva Octombrie 2020 CAPRICORN. O lună dificilă

Horoscop Minerva Octombrie 2020 CAPRICORN. Ești pregătit să te deplasezi din zona de confort și să faci un salt spiritual, luna aceasta. Cu Soarele în Casa a 10-a, a carierei și obiectivelor profesionale ești pregătit pentru ceva diferit. Lucrurile de rutină nu te vor îndepărta pentru că tânjești la noi experiențe.

Luna plină în Casa a 4-a a familiei, indică faptul că este posibil să fii nevoit să iei în considerare orice detalii pe care le-ai neglijat în timp ce căutai ceva mai mare și mai bun. Această fază lunară este, de asemenea, foarte aproape de Uranus, care ar putea fii un avantaj creativ sau romantic. O întâlnire poate aduce noi posibilități în viața ta sau se poate dovedi captivantă și revigorantă din anumite puncte de vedere.

Marte retrograd este și el în Casa a 4-a unde va sta până la sfârșitul anului, iar acest lucru ar putea coincide cu un sentiment de nesiguranță. Poate că ai ținut prea mult la carieră și nu ai avut timp să faci munca interioară corespunzătoare care să te ajute să te simți înrădăcinat și echilibrat. Lucrul cu cine au fost strămoșii tăi și moștenirea spirituală sunt reflectate în talentele tale naturale și te poate ajuta.

Luna nouă din Balanță de pe 16 octombrie face un pătrat separant cu Saturn aflat în semnul tău, în Casa 1. În acest moment, se mișcă normal, deci s-ar putea să ți se pară că te confrunți cu obstacole în ce privește un nou început. Fă oricum acești pași și în curând te vei simți mai încrezător, iar progresul poate fi mai rapid.

Trecerea Soarelui în Scorpion pe 23 octombrie, în Casa a 11-a a prietenilor și a mediului social în care trăiești te-ar putea aduce în centrul atenției. Este unul dintre acele momente bune pentru a te valoriza, pentru a obține un nou loc de muncă, pentru a căuta o promovare sau pentru a face încă un pas către obiectivele tale profesionale.

Mercur este deja în Scorpion, în aceeași Casa a 11-a, ceea ce te-ar putea inspira să te conectezi cu cei care au curajul să-și susțină opiniile dar și cu alți oameni care au putere și influență.

Horoscop Minerva Octombrie 2020 CAPRICORN. Relațional

Revino cu picioarele pe pământ! Când Venus ajunge în Fecioară pe 3 octombrie, s-ar putea să realizezi că ai controlul! Îți place ca în aparență să fii calm, dar există ceva în acest tranzit care te face să-ți arați adevăratele sentimente. Cineva va fi foarte atras de această perspectivă neașteptată pe care o arați!

Lună nouă în Balanță de pe 16 octombrie, schimbă ritmul și îți permite să demonstrezi de ce ești capabil partenerei/ui. Cel mai bun mod de a-ți demonstra buna credință este să continui lucrurile la care te-ai angajat. Nu este neapărată nevoie să spui te iubesc ca să întărești ceea ce simți, doar fă-o!

S-ar putea să fi greu să comunici eficient în timpul pătratului Marte – Pluto din 17 octombrie, mai ales dacă lași emoțiile să te domine. Cu cât încerci să intri mai profund în mintea ta sau a altcuiva, cu atât vei deveni mai confuz. Încearcă să stai departe de gândurile întunecate sau să folosești cuvintele ca pe niște arme.

Saturn, stăpânul tău planetar este deja în mers direct, în propriul tău semn, și repune pe tapet din nou, obiectivele tale romantice. Dacă le-ai pierdut recent din vedere, va fi frumos să te repliezi și să te dedici la ceea ce dorești cu adevărat. Întreabă-te unde ai vrea să fii peste un an? Dacă îți poți imagina, îl poți și realiza.

Horoscop Minerva Octombrie 2020 CAPRICORN. Profesional

Ai destul de multe de făcut luna aceasta. De asemenea, ai nevoie de o strategie puternică fie pentru dezvoltarea afacerii proprii, fie pentru proiectul profesional în care ești prins. Poate că ți s-a cerut să iei măsuri înainte de a fi gata să accepți schimbările datorită lui Marte retrograd în domiciliu, din 9 septembrie, iar aceasta va fi una din acele provocări pe care trebuie să le înfrunți.

Într-adevăr, nu există nicio cale de a evita acest lucru. Chiar dacă ești timid și te simți îngrozitor în privința unor pași, în ochii celor care te cunosc, este timpul să intensifici jocul și să redevii în mijlocul acțiunii. Colegii de muncă și șefii îți vor urma exemplul, dar amintește-ți că imitația este o formă de lingușire! Orice ai avea în mână poate câștiga o anumită valoare și adepți, pe parcurs, dar să fie ceva original. Rămâi în mișcare chiar și atunci când există câteva ezitări sau opriri ca să cântărești alternativele, în minte.

Intrarea Soarelui în Scorpion pe 23 octombrie marchează o schimbare în sezon și accentuează zona personală a carierei precum și accesul la inima celor interesați. Este un moment perfect pentru realizare și recunoaștere profesională.

Horoscop Minerva Octombrie 2020 CAPRICORN. Financiar

Luna aceasta pare a fi promițătoare pentru chestiuni legate de banii și de finanțe. Conform mișcării planetare actuale, fluxul financiar ar putea crește substanțial. Cu toate acestea, poate fi nevoie să lucrezi foarte mult. Nu sunt prevăzute cheltuieli majore sau accidentale în această perioadă. Cu toate acestea, există posibilitatea să cheltui niște bani pentru lucrări de renovare sau o reparație neprevăzută în casă. Poți să gestionezi totul confortabil și rutina profesională și cheltuielile accidentale.

Horoscop Minerva Octombrie 2020 CAPRICORN. Sănătate

Adaugă niște semințe de in în dieta ta deoarece este un antioxidant excelent și îți va îmbunătăți nivelul de energie. Trebuie să ai o dietă regulată și echilibrată, dar aceasta ar putea fi o problemă, având în vedere că ești un muncitor împătimit. Mesele sărite pot face ravagii în sistemul tău nervos. Pot apărea deficiențe de vitamina B și ar trebui să iei un supliment dacă dieta ta nu este adecvată. Alimentele pe care trebuie să le incluzi sunt produse din soia, germeni de fasole, ouă, germeni de grâu și carne albă, toate acestea fiind surse naturale de vitamina B. Cerealele integrale și alimentele neprelucrate sunt, de asemenea, o sursă excelentă de nutriție. Evită alimentele care formează acid, deoarece acestea pot agrava tendințele artritice sau reumatice. Berea și cafeaua ar trebui evitate.

Citește Horoscop Minerva Octombrie 2020 pentru toate zodiile:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top