Connect with us
Horoscop Minerva Octombrie 2020 SĂGETĂTOR. Schimbări în iubire și în profesie

Horoscop lunar

Horoscop Minerva Octombrie 2020 SĂGETĂTOR. Schimbări în iubire și în profesie

Horoscop Minerva Octombrie 2020 SĂGETĂTOR. În primul rând, Luna plină din casa a 5-a, sectorul iubirii, a romantismului, a relaxării și a creativității, te face să conștientizezi nevoia de echilibrul între viața profesională și viața personală și ce ar trebui să faci pentru a păstra lucrurile în armonie. Această fază lunară are loc în apropierea lui Uranus, care ar putea pune în evidență o oportunitate menită să te ajute îți ordonezi stilul de viață.

Soarele din Casa a 11-a, a mediului social în care trăiești și a prietenilor te încurajează să promovezi și să îi informezi pe ceilalți despre abilitățile tale profesionale. Care sunt punctele tale forte?! Este o șansă de a-ți prezenta partea cea mai bună, deoarece acest lucru îți poate aduce oportunități minunate.

În plus, odată cu mutarea lui Venus în Fecioară, în Casa a 10-a a carierei și a obiectivelor personale, te poți gândi să îți duci cariera la un alt nivel. Deși mediile pot fi diferite, le-ai putea găsi extraordinare, iar acest lucru să te duă poate mai aproape de obiectivele tale.

Vestea cea mare este că Marte își continuă retrogradarea în Casa a 5-a, sectorul creativității și a romantismului. S-ar putea să existe momente în care să pară că toate funcționează și totuși să simți că ceva nu este în regulă, iar acest lucru trebuie remediat.

Luna nouă din Balanță de pe 16 octombriedin Casa a 11-a a prietenilor și a mediului în care trăiești, ar putea face ca lucrurile să demareze încet, dar constant datorită pătratului cu Saturn. Te poți confrunta cu mai multe obstacole, dar prin perseverență vei reuși să le termini.

Mutarea Soarelui din 23 octombrie, în Scorpion și în Casa a 12-a, sporește șansele de a te conecta cu oamenii – prietenie, dragoste sau pentru a intra într-un alt cerc social. Cooperarea și comunicarea pot fi cheile succesului.

Horoscop Minerva Octombrie 2020 SĂGETĂTOR. Relațional

Când Pluto revine în mers direct pe 4 octombrie, te gândești la iubirile din trecut și la ce a mers prost cu acestea. Chiar dacă nu poți să te întorci și să remediezi ceva, privind acum prin oglinda retrovizoare, poți aplica ceea ce ai învățat de aici, în viitor. Și asta sunt informații valoroase.

Mercur retrogradează în Scorpion pe 14 octombrie, așa că va fi important să nu ignori acele mici sentimente care apar de te miri de unde. Dacă partenerul îți face o surpriză sau o declarație de dragoste, gândește-te ce se petrece în sufletul lui. Povestea are mai multe necunoscute decât poate vei recunoaște la început.

Soarele intră în Scorpion pe 23 octombrie, permițându-ți să te deplasei într-o direcție pe care o dorești de ceva vreme. Nu există nicio garanție că vei reuși, dar cu această energie puternică care te sprijină, cel puțin poți spune că ai încercat totul.

Venus se va muta în Fecioară pe 3 octombrie, așa că te-ai aștepta la trei săptămâni de intensitate amoroasă. Această energie blândă, dispusă la compromisuri, dorește să reușești și ai foarte puține motive să dai înapoi mai ales că iubirea înflorește din nou.

Horoscop Minerva Octombrie 2020 SĂGETĂTOR. Profesional

Octombrie începe cu o explozie de energie! Lună plină în semnul de foc care este Berbecul, pe 1 octombrie oferă o încărcare a bateriilor fără taxă suplimentară. Este o energie minunată pentru a da cu adevărat ce vrei. Nu te abține!

Ai fost întotdeauna omul extremelor și aceasta este luna perfectă care îți va permite să experimentezi toate posibilitățile. Uneori, s-ar putea sări într-un teren necunoscut, dar este cu atât mai bine pentru tine să fii implicat direct în activități reale și care îți plac.

S-ar putea să dorești să încetinești un pic când Mercur va intra în retrogradare pe 14 octombrie, în semnul Scorpionului. Gândește-te la acest lucru ca la un moment pentru a aduna și mai multă forță pentru a aduce împreună anumite piese de puzzel-ul mental.

Luna nouă din Balanță de pe 16 octombrie ajută la stabilizarea muncii prin echilibrarea rețelei de lucru. Cineva vrea să te ajute prin asta! Acceptă oferta care ar putea fi plătită oricând în viitor. Construiește relații, toate au un scop la un moment dat.

Legăturile din trecut s-ar putea să apară de nicăieri în această lună, deoarece Nodul Sud al tranzitează semnul tău generos.

O lună plină în Taur, pe 31 octombrie, îți va permite să te eliberezi de unele lucruri de care nu mai ai nevoie precum și de o serie de blocaje.

Horoscop Minerva Octombrie 2020 SĂGETĂTOR. Financiar

Luna aceasta se va concentra asupra obiectivelor financiare și ar trebui să fii orientat spre acestea mai mult decât fost înainte. Există lucruri pe care trebuie să le faci pentru a avansa în carieră și știi care sunt acestea. Agenda socială va fi de încărcată în acest timp, vei avea multe întâlniri, adunări sau petreceri la care să participați. Este imperativ să fii prezent la aceste evenimente și să te amesteci cu oamenii din domeniul tău. Deoarece energia ta pentru a intra în contact cu ceilalți este mare în acest timp, nu ar trebui să fie un lucru dificil de făcut mai ales că aceste relații generează bani.

Horoscop Minerva Octombrie 2020 SĂGETĂTOR. Sănătate

O dietă echilibrată este esențială dacă vrei să nu ai probleme de sănătate. O mare parte din alimentele tale ar trebui să fie naturale și cât mai puțin prelucrate. Chiar dacă majoritatea alimentelor pot fi consumate crude, este de asemenea important să consumi și o varietate de legume fierte. Slăbiciunea metabolică ține de ficat și de sistemul digestiv, împreună cu acumularea de grăsime. Ești o persoană activă, dar vârsta încetinește metabolismul și trebuie să îți planifici cu atenție mesele pentru ca organismul să lucreze la nivelul optim.

Proteinele ar trebui să fie, de asemenea, o mare parte a aportului zilnic pentru a-ți susține stilul de viață activ. Aceasta sunt carnea albă cum este puiul și peștele, atâta timp cât sunt fierte folosind metode cu conținut scăzut de grăsimi. O altă modalitate de a-ți completa dieta sunt ouăle, iaurtul, orezul brun și grâul integral, alături de alte leguminoase.

Citește Horoscop Minerva Octombrie 2020 pentru toate zodiile:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top