Connect with us
Horoscop Minerva Octombrie 2020 RAC. O perioadă echilibrată

Horoscop lunar

Horoscop Minerva Octombrie 2020 RAC. O perioadă echilibrată

Horoscop Minerva Octombrie 2020 RAC. Privire generală. Organizarea, atenția la detalii și o bună comunicare te vor ajuta să faci progrese, în special până pe 22 octombrie. Cu soarele în Balanță timp de aproximativ trei săptămâni, este timpul să îți promovezi ideile, să îți faci ordine la birou și să pui în practică abilitățile de gestionare a timpului până la rezolvarea tuturor lucrurilor.

Luna plină de pe 1 octombrie, aduce o întâlnire, informații noi sau o idee strălucită care te-ar putea inspira să navighezi spre țărmuri noi și interesante.
Mercur este în Scorpion dar pe 14 octombrie va intra în retrogradare aproximativ 3 săptămâni ceea ce te va provoca să devii mai sistematic atunci când vine vorba de sarcinile și treburile casnice.

Pe 3 octombrie Venus va trece în Fecioară, în Casa a 3-a, casa comunicării astfel că dorința de a te aduna poate fi puternică. Dacă ai nevoie de ceva răsfăț, fă-o.

Puternicul Marte este retrograd în Casa a 10-a, sectorul carierei și obiectivelor profesionale și ar putea sî te facă să pui a îndoială scopul și direcția în viață. Săptămânile următoare pot fi o șansă de a reflecta la ceea ce îți dorești cu adevărat și la modul în care ai putea face asta.

Sectorul relațiilor continuă să fie puternic susținut de Jupiter și de Saturn care împing lucrurile în așa fel încât să vezi schimbări pozitive.

Dacă ești gata să lansați un nou proiect, luna nouă din 16 octombrie te poate ajuta. Cu toate acestea, deoarece face un pătrat cu Saturn, ar putea exista o oarecare întârziere. Perseverează, totuși, pentru că poți obține câștiguri solide.

Trecerea Soarelui în Scorpion pe 23 octombrie, întoarce foaia!

Horoscop Minerva Octombrie 2020 RAC. Relațional

Poți simți atracția Lunii pline, „eu sun primul” a Berbecului, pe 2 octombrie. Ești mai puțin altruist și puțin mai egoist acum, ceea ce poate fi un mare decalaj față de partenera/ul tău. Da, ești liber să o faci, dar atunci când ești într-o relație, trebuie să te gândești și la cealaltă persoană.

Din fericire, o Lună nouă în Balanță de pe 16, reglează lucrurile arătându-ți că dragostea este o stradă cu două sensuri. Ești interesat să rezolvi toate dezacordurile majore folosind o perspectivă corectă și dorința de a face compromisuri.

Venus intră în Balanța ușoară pe 27 octombrie, în domiciliu, aducând vibrații armonioase și plăcute. Este o poziție preferată pentru zeița iubirii, așa că profită din plin de dragostea adusă din acest tranzit. A face ceva unul pentru celălalt este o modalitate minunată de a vă petrece timpul liber. Masajul reciproc al spatelui sau a picioarelor se simte fantastic atunci când sunt administrate cu o doză suplimentară de dragoste.

A doua lună plină din 31 octombrie, face ca ultima zi a lunii să fie foarte specială. Ai ocazia să finalizezi ceva ce nu ai putut să închei mai devreme. Nu lăsa această ocazie să scape.

Horoscop Minerva Octombrie 2020 RAC. Profesional

Luna aceasta îți va permite să regăsești echilibrul între viața personală și cea profesională. Avertismentul lunii însă este că există posibilitatea să nu fii neapărat gata să te angajezi să gândești lucrurile și din perspectiva celuilalt.

Luna plină în Berbec de pe 1 octombrie aduce cariera în centrul atenției. Cu toate acestea, Luna nouă care are loc pe 16 octombrie va forța cariera să treacă în plan secund în timp ce te ocupi de probleme personale. Te vei simți adesea ca și cum această responsabilitate te copleșește, astfel că cele două săptămâni ar putea să creeze o anumită tensiune în interior.

Apoi, ai putea să descoperi care este motivul real pentru care întâmpini probleme de concentrare și conștientizând asta să te bucuri de munca ta și să constați că și obiectivele s-au schimbat. În plus, și tu îți schimbi modul în care îți urmărești obiectivele. Poate că te va ajuta să găsești o ieșire creativă? Dacă da, atunci 22 octombrie îți va permite să explorezi noi fațete ale viziunii profesionale. Fii deschis la diferite abordări atunci când îți explorezi talentul. Nu te angaja să gândești într-un singur fel sau doar un singur plan.

Dorința de a fi relaxat toată ziua se va schimba atunci când Mercur va intra în retrogradare din Scorpion și se va întoarce în Balanță de unde va reveni în mers direct. Fii flexibil când vine vorba de planurile tale profesionale și îmbrățișează noi modalități de a-ți exprima viziunea.

Horoscop Minerva Octombrie 2020 RAC. Financiar

În octombrie este necesară o planificare adecvată în ceea ce privește problemele legate de finanțări și bani. Influențele planetare indică în mod clar că fluxul financiar va crește probabil.

Nu ca altă dată, dar va crește. Acest lucru te poate umple de optimism și entuziasm. S-ar putea să fii motivat să continui să încerci să cîștigi din mai multe locuri, cum ar fi o a doua slujbă. În același timp, fii foarte atent că s-ar putea să cheltui o sumă mare de bani, în a doua jumătate a lunii, pentru achiziționarea de lucruri de care nu ai nevoie acum.

Horoscop Minerva Octombrie 2020 RAC. Sănătate

O lună extraordinară pentru chestiuni legate de sănătatea! Nici o problemă majoră de sănătate nu te va deranja în această lună. Probleme minore, cum ar fi puseele frecvente de tuse, pot deranja ocazional. Și de regulă este posibil să fie de la curent sau de la aerul condiționat. Durerile musculare sau durerile severe la nivelul articulațiilor te pot tulbura. Ar putea fi cel mai bine să evitați locurile supraaglomerate nu de alta, dar riscul de infecții virale este foarte mare. De asemenea, atenție la consumul de fructe nespălate.

Citește Horoscop Minerva Octombrie 2020 pentru toate zodiile:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top