Horoscop Minerva Octombrie 2020 TAUR. O lună plină de emoție

30.09.2020
Horoscop Minerva Octombrie 2020 TAUR. O lună plină de emoție

Horoscop Minerva Octombrie 2020 TAUR. Privire generală. Există o lună plină în semnul dinamic al Berbecului, pe 1 octombrie, care te pune în legătură cu partea ta dinamică. Intuiția este la capacitate maximă, așa că fii atent la visele tale și la alte semne care vin dinspre subconștientul tău. Aceste mici sentimente pe care le generează te conduc spre direcția pe care ar trebui să o iei. Dar nu impulsiv.

Venus, planeta ta natală, intră în Fecioara pe 3 octombrie, așa că sectoarele iubirii și micilor investiții, prosperă acum. Nu îți fie frică să fii îndrăzneț și să ieși la rampă. Alegerile și convingerile tale fac ca investițiile tale sau cu un potențial interes profesional ori sentimental să îți ofere rezultate interesante!

Saturn revenit în mers direct în Capricorn îți reînnoiește puterea reamintindu-ți ce binecuvântare este capacitatea ta de a fi răbdător. Este posibil ca obiectivele tale să nu se întâmple exact cum le-ai prins în calendar, dar ești convins că acestea se vor materializa în cele din urmă.

Horoscop Minerva Octombrie 2020 TAUR. Relațional

Emoțiile pe care ai încercat să le păstrezi în suflet ies la suprafață în timpul lunii pline de pe 1 octombrie. În timp ce emoțiile sunt în creștere, totuși, s-ar putea să fii prea timid pentru a le exprima. Este important să închei o relație înainte de a încerca să o continui, în paralel, cu o altă relație.

Venus este stăpâna ta planetară și ai tendința de a-ți păstra o parte din control când începe să călătorească prin semnul clar, organizat și cerebral al Fecioarei, pe 3 octombrie. În următoarele câteva săptămâni îți porți emoțiile în suflet, ceea ce poate fi destul de plăcut pentru cineva care te vede fermecător, agreabil, nițel cam convențional, dar de gașcă.

Viața ta amoroasă este destul de ambiguă răsturnată în timpul trigonului Venus-Uranus deoare, dar din motive numai de tine știute, nu te deranjează prea mult. Poate că ai răbdarea să aștepți ca lucrurile să se așeze sau poate că atitudinea ta fără griji să vină dintr-o anumită acceptare. Oricum ar fi, te descurci destul de bine cu neașteptatul acum.

Horoscop Minerva Octombrie 2020 TAUR. Profesional

Octombrie va fi probabil un test al răbdării pentru tine, în ceea ce privește creșterea carierei și afacerile. Toată lumea resimte, mai mult sau mai puțin, influența lui Marte retrograd din Berbec. S-ar putea să te dermini să acționezi cu violență, agresiv sau cu impulsivitate și să te tragă în jocuri financiare care nu te caracterizează sau să faci alegerile din carieră puțin mai confuze, dar nu este ceva neobișnuit, tu ai mai navigat ape tulburi și în anii trecuți. Ar putea însemna și că colegii de muncă sau șefi mai mărunței, vor acționa ceva mai impulsiv decât de obicei. Tot ce trebuie să faci este să fii tu, firesc și să contracarezi atitudinile care pot duce la o eroare tehnică. Perfecționează-ți abilitățile de observator atunci când trebuie să bați fierul cât e cald.

Venus face un trigon lung cu Uranus, început încă din 15 septembrie și care se încheie abia pe 18 octombrie, în semnul tău robust, aducând știri sau evenimente neașteptate în viața ta. Ca semn fix, probabil că vei rezista oricăror schimbări care apar, dar acceptarea lor poate duce la niște experiențe foarte interesante.

Horoscop Minerva Octombrie 2020 TAUR. Financiar

Oamenii de afaceri ar trebui să se gândească la o cutie de bomboane care este pe cale să se termine în această lună. Este posibil să fie nevoie să îți reformulezi inteligent strategiile pentru a asigura o creștere majoră a cifrelor de vânzări. Trei planete majore ar putea să te influențeze negativ, vorbesc despre Jupiter, Saturn dar și despre Marte retrograd. Negocierile pentru o afacere mare pot întârzia sau chiar pot cădea, din anumite motive. Cei cu care negociezi ar putea fi stresați în legătură cu asta. S-ar putea să se teamă de pierderea unui client foarte reputat sau de pierderea unor sume consistente. Cu toate acestea, răbdarea poate avea recompensele sale. Este posibil să semnezi contractul undeva la jumătatea lunii.

Profită din plin de Luna nouă din Balanță de pe 16 octombrie, pentru că este un ajutor rafinat în domeniul finanțelor și dezvoltării afacerilor la toate nivelurile. Poate însemna, de asemenea, că trebuie să faci și câteva ore suplimentare la locul de muncă, dar totul va fi remunerat pe termen lung.

Dacă lucrezi pe cont propriu, octombrie este un moment excelent pentru a-ți extinde orizonturile profesionale și a crede în rezultate. Dacă trebuie să îți actualizezi conturile, acesta este momentul pentru a face acest lucru.

Horoscop Minerva Octombrie 2020 TAUR. Sănătate

Va trebui să asculți de oameni ale căror puncte de vedere diferă de ale tale, luna aceasta. Deschide-ți mintea deoarece te poate conduce la noi experiențe. S-ar putea să renunți pentru o vreme la carnea roșie sau superprocesată și să apreciezi beneficiile pentru sănătate ale unei diete simple cu pește sau pui și cu multe salate.

În rest, luna aceasta nu ar trebui să fie o problemă în ceea ce privește sănătatea și starea fizică, dacă iei totul cu măsură. Venus stăpâna Casei a 6-a a sănătății este în Fecioară, un semn foarte atent cu sănătatea sa. Mersul la sală, pentru exerciții cardio ușoare, în fiecare zi te poate ajuta să te menții în formă. Posibil să fie nevoie de o atenție sporită și la digestie!

Citește Horoscop Minerva Octombrie 2020 pentru toate zodiile:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI