Connect with us
Horoscop Minerva Octombrie 2020 SCORPION. Atenție la excese!

Horoscop lunar

Horoscop Minerva Octombrie 2020 SCORPION. Atenție la excese!

Horoscop Minerva Octombrie 2020 SCORPION. Octombrie începe cu o lună plină peste axa socială, casele a 6-a a stilului de viață și Casa a 12-a a lucrurilor neștiute. Realizezi că sentimentele tale pentru cineva sunt mai puternice decât ai crezut și această fază lunară le-ar putea pune în evidență.

În același timp, cu energiza lui Uranus implicată, fiind foarte aproape de acest moment, întâlnire ar putea avea un efect instantaneu, iar chimia dintre voi aproape palpabilă. Emoția te-ar putea tenta să te legi de această persoană pe loc.

Venus trece în Fecioară, în Casa a 11-a, a mediului în care trăiești și a prietenilor, ceea ce te poate ajuta să îi câștigi pe alții pentru ideile sau cauza ta. Este, de asemenea, cel mai bun moment pentru a te îmbrăca astfel încât să impresionezi, deoarece aspectul tău ar putea schimba regulile jocului.

Cu toate acestea, ar putea exista întârzieri în planurile pe care le consideri cele mai stabile cu Marte retrograd în Casa a 6-a a stilului de viață. Conflictul cu colegii de muncă sau o listă de sarcini te poate copleși până când faci ceva în acest sens.

Luna nouă în Casa a 12-a, sectorul viselor și dorințelor de pe 16 octombrie poate fi un indiciu pentru a te stabili pe un obiectiv în ciuda oricăror obstacole. Dacă perseverezi, vei ajunge acolo.

Soarele se mută în semnul tău ți în Casa 1 a personalității care semnalează că poate nu ar strica să lucrezi din culise sintetizând informațiile pe care le ai și să scăpi de orice bagaj emoțional.

În cele din urmă, pe măsură ce Mercur intră în retrogrdare în semnul tău pe data de 14 octombrie, vei fi dornic să discuți despre ideile și opiniile tale și să-ți arăți cunoștințele.

Horoscop Minerva Octombrie 2020 SCORPION. Relațional

Când stăpânul tău planetar, Pluto revine în mers direct în Capricorn pe 4 octombrie, vezi o oportunitate majoră pentru o creștere romantică.

Te confrunți cu contrări neașteptate când Mercur intră în retrogradare pe 14 octombrie, dar pentru că este în semnul tău ai o armă secretă pe care o vei scoate și o vei folosi atunci când ai nevoie de ea. Intuiția ta este puternică, permițându-ți să vezi lucruri pe care alți oameni nu le pot vedea. Fii un ghid pentru ai ajuta pe ceilalți să reziste acestei furtuni haotice pe care o determină retrogradarea lui Mercur.

Soarele pătrunde în semnul tău puternic, dar tăcut, pe 23 octombrie și, pentru luna următoare, ai prefera ca multe din acțiunile tale să vorbească de la sine. Ești un sistem de asistență uimitor pentru persoanele care au nevoie de susținere și ai puterea interioară de a susține anumite discuții. Alții se întreabă cum o faci, dar pentru tine este ceva obișnuit.

Pe 31 octombrie, are loc a doua Lună plină a lunii este o lună albastră, dându-ți a doua șansa ca să lași pe cineva să plece, în cele din urmă. De câte semne crezi că mai ai nevoie ca să o faci?!

Horoscop Minerva Octombrie 2020 SCORPION. Profesional

Viața îți aduce aspecte care implică latura spirituală pe care să o aplici carierei tale. Poate că ți-ai pus întrebări mai profunde despre univers și ești acum gata să dai răspunsurile în ceea ce faci de zi cu zi. Semnul tău nu este pentru cei slabi de inimă, motiv pentru care te-ai fost întrupat în această existență dintr-un motiv.

Lun plină din Berbec de pe 1 octombrie aduce foarte multă energie. Acest lucru îți creează nevoia de a te elibera și de a deveni mai organizat într-o oarecare măsură.

Vei știi care este direcția de urmat pe măsură ce Venus intră pe 3 octombrie în Fecioară și formează un sextil cu semnul tău semn că îți va veni o idee salvatoare. Cred că este o lună perfectă pentru a arăta lumii ce ai!

Profită de energia Lunii noi care are loc în Casa a 12-a a lucrurilor neștiute, în Balanță, pe 16 octombrie. Nu există o încântare mai mare decât inspirația acum. Ești îndrumat constant pe acest drum.

Apreciază-te pe măsură ce Soarele intră în semnul tău pe 23 octombrie, oferindu-ți avantajul de a fi cu un pas înaintea rivalilor tăi, până pe 23 noiembrie!

Luna se închie cu o a doua lună plină pe 31 octombrie, în Taur, arătâdu-ți cât de mult meriți!

Horoscop Minerva Octombrie 2020 SCORPION. Financiar

Luna aceasta nu este momentul să fii excesiv sau să faci modificări mari, cu consecințe probabil la fel de mari. Nu poți rezolva problemele lumii, chiar dacă ai putut ajuta financiar pe cineva dintr-un alt departament într-o problemă specifică.

Poate că cel mai bun sfat pentru tine în această lună este să faci un pas înapoi și să nu ieși în evidență. Evită întâlnirile în care se discută despre bugete, cheltuieli sau alte aspecte financiare, acă chiar trebuie să participi, spune doar ceea ce ai de spus și nu lăsa ca ceea ce spui, deschis interpretării; o comunicare clară și concisă te va scuti de o mulțime de probleme. Luna este bună pentru a face eforturi reale să te înțelegi cu ceilalți, atât la locul de muncă, cât și în viața ta personală.

Horoscop Minerva Octombrie 2020 SCORPION. Sănătate

Mesele copioase ar trebui evitate, iar cina ar trebuie să fie una ușoară. Dacă ai probleme la muncă sau un serviciu stresant, săritul peste mese și alimentele fast-food consumate la birou, în mașină sau în timp ce vorbești la telefon este o rețetă nocivă pentru un stomac sensibil ca al tău. Gândește-te la corpul tău ca la un templu care trebuie tratat cu grijă și cu respect.

Include în alimentație alimente bogate în sulfat de calciu cum ar fi sparanghelul, conopida, ridichile, ceapa, roșiile, smochinele, cireșele negre și miez de nucă de cocos. Calciul este, de asemenea, un mineral de care ai nevoie, deci consumă lapte, brânză, iaurt și brânză de vaci. Alimentația ta ar trebui să se concentreze pe proteine, fructe și legume proaspete și pâine integrală. De asemenea, mănâncă pește și fructe de mare, salate verzi, sfeclă, linte, migdale, nuci, citrice, fructe de pădure, mere, banane și ananas.

Citește Horoscop Minerva Octombrie 2020 pentru toate zodiile:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top