Connect with us
Horoscop Minerva Octombrie 2020 FECIOARĂ. Îți poți schimba locul de muncă

Horoscop lunar

Horoscop Minerva Octombrie 2020 FECIOARĂ. Îți poți schimba locul de muncă

Horoscop Minerva Octombrie 2020 FECIOARĂ. Soarele va sta în Balanță până în noaptea de 22 spre 23 octombrie aducându-ți anumite avantaje. Este o oportunitate de a te exprima și a-ți sărbători calitățile personale la maximum.

Luna începe puternic, cu o lună plină peste axa financiară, Casele 2 – 8. Orice problemă care a fost ascunsă sub covor ar putea ieși acum la iveală. Cu Chiron implicat, orice discuție ar putea avea un efect tămăduitor, care poate ajuta la mișcarea banilor dar și a relației și a vieții, în general.

Mercur este în Scorpion, în Casa a 3-a a comunicării, iar aceasta poate fi o oportunitate de a a gândi și a organiza lucrurile, de a echilibra cărțile în avantajul tău și de a prelua controlul.

Venus se mută în semnul tău pe 3 octombrie, și în Casa a 1 a personalității, așa că săptămânile următoare pot fi un apel pentru a -ți îndrepta atenția asupra ta. Dacă ți-a fost greu să te ierți pentru orice eșec, poate că este timpul să o faci acum.

Vestea cea mare din această lună este că Marte retrograd este în Casa a 8-a, în sectorul afacerilor și activelor partajate până pe 13 noiembrie. Aceasta poate fi o șansă de a revizui afacerile într-un mod radical și de a face modificări majore care să îți eficientizează finanțele. S-ar putea să fie timpul pentru o reducere, astfel încât să poți să te ridici din nou.

Luna nouă din Balanță de pe 16 octombrie îi face opoziție dinamicului Marte. Deși s-ar putea să te confrunți cu unele obstacole în materializarea unui plan cheie, perseverența te duce spre un succes lent, dar solid, mai ales atunci că Saturn, Marele Malefic, este deja în mers normal.

În cele din urmă, trecea Soarelui în Scopion în casa a 3-a a comunicării, 23 octombie, este șansa de a face un bilanț al capacității și resurselor personale și de a te gândi cum să profitați la maximum de asta.

Horoscop Minerva Octombrie 2020 FECIOARĂ. Relațional

Pe măsură ce Venus va trece în semnul tău responsabil pe 3 octombrie, perspectiva asupra iubirii este practică și logică. Este posibil ca riscul asumat să nu se petreacă prea curând, deți aștepți cu nerăbdare rezultatele eforturilor tale. Nu trebuie să se declanșeze artificii pentru a fi uimitor.

Stăpânul tău planetar, Mercur devine retrograd pe 14 octombrie, în timp ce se află în Scorpion, ceea ce poate afecta o mulțime de lucruri. Tocmai când credeai că vei profita de un anumit impuls de a merge înainte, acest tranzit te întoarce înapoi câțiva pași. Mizează pe intuiție când romantismul dă semne de poticnire.

Soarele va trece în Scorpion în noaptea de 22 spre 23 octombrie, permițându-ți să explorezi partea ta sexy și pasională. Îți place să te joci pentru a obține ce dorești și funcționează pentru că te încăluie un aer de mister pe care alții îl consideră atrăgător.

Cea de-a doua lună plină a lunii, cunoscută și sub numele de luna albastră care are loc pe 31 octombrie, exact la timp pentru a-ți oferi un aspect incredibil de rar. Există o acțiune recentă pe care o regreți? Profită de această ocazie uimitoare pentru a o corecta înainte de a strica totul.

Horoscop Minerva Octombrie 2020 FECIOARĂ. Profesional

Este timpul să ceri o mărire de salariu sau să schimbi locul de muncă, chiar dacă s-ar putea să nu dorești lucrurl acesta. Luna plină din Berbecului de pe 1 octombrie te împinge să îți reevaluați valoarea profesională și cea personală și să pui alături câștigurile din ultimele luni și ai putea constata că ai putea primi la un alt loc de muncă dublu decât primești la actualul.

Oratoria este grea, dar este importantă. Ești unul dintre cei mai muncitori oameni din echipă și meriți să câștigi la fel de mult, dacă nu chiar mai mult decât alții de nivelul tău.
Avertismentul pentru accesul la unele proiecte de care ai nevoie este că Marte, retrograd în Berbec, ar putea să nu permită șefului sau instituției în care lucrezi să acceseze fondurile de care are nevoie proiectul pentru susținere.

Cu toate acestea, luna nouă Balanță din 16 octombrie, îți va oferi un motiv să zâmbești. În loc de o recompensă financiară pentru munca depusă, ai putea fi recompensat de șeful tău direct cu un titlu care să îți ofere tot creditul dorit. Nu numai că te vei simți apreciat de compania ta, dar te vei simți și văzut, mai ales pe 22 octombrie, ceea ce nu este rău deloc.

Horoscop Minerva Octombrie 2020 FECIOARĂ. Financiar

Influxurile planetare își propun ca venitul tău să crească mai mult decât era de așteptat. Începând cu jumătatea lunii, sumele de bani pot crește substanțial. Un flux mai mare de bani poate aduce mai multă încredere și stabilitate în viața ta. S-ar putea să faci mai multe planuri și să te gândești unde să îți investești veniturile suplimentare. Există, de asemenea, o mare probabilitate să cheltui o sumă considerabilă pe achiziționarea de articole de lux pentru plăcerea personală. Te sfătuiesc să te gândești de două ori înainte de a cheltui sume exorbitante de bani.

Horoscop Minerva Octombrie 2020 FECIOARĂ. Sănătate

Luna aceasta ar putea părea a fi o lună foarte promițătoare în ceea ce privește starea fizică. Cu toate acestea, s-ar putea dă fie necesar să îți iei anumite măsuri de precauție, deoarece există probabilitatea unor accidente la nivelul caplui care implică ochii. Dacă te-ai lovit la cap și după câteva zile ai încă disconfort sau tulburări la vedere, te sfătuiesc și pe tine să mergi imediat un oftalmolog.

Pe de ală parte, o dietă adecvată este esențială pentru o sănătate bună și pentru menținerea nivelului de energie. Alimentația nu trebuie să fie prea condimentată, picantă, încărcată cu sosuri sau prăjită. Carnea, cartofii, cerealele nerafinate, rădăcinoasele și lactatele sunt toate bune pentru sănătatea ta.

Pentru că ai un metabolism lent acest lucru poate duce la creșterea în greutate, lent și o tendință inerțială. Alimentele trebuie mestecate temeinic și consumate la intervale regulate, iar băuturile reci trebuie evitate la masă.

Citește Horoscop Minerva Octombrie 2020 pentru toate zodiile:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top