Connect with us
Horoscop Minerva până pe 25 octombrie, schimbări radicale

Horoscop lunar

Horoscop Minerva Octombrie 2020. Schimbări pentru toate zodiile

Horoscop Minerva Octombrie 2020. Surprize pentru toți nativii în această lună! Previziunile realizate de astrologul Minerva pentru toate zodiile. Citește Horoscop Octombrie Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești.

Horoscop Minerva Octombrie 2020 BERBEC

Majoritatea planetelor sunt în semne de pământ și de aer, astfel încât problemele practice cer atenție și reorganizare. Soarele din Balanță este perfect pentru a înțelege și a-ți simplifica viața prin înțelegerea faptului că afacerile au timpul loc la fel și viața de acasă și pentru a descoperi bucuria gestionării timpului. Este o oportunitate de a-ți reseta prioritățile, astfel încât viața să nu funcționeze doar într-o direcție, ci să fie echilibrată în domenii importante, inclusiv relații și creativitate.

Citește integral: Horoscop Minerva Octombrie 2020 TAUR. O lună plină de emoție

Horoscop Minerva Octombrie 2020 TAUR

Există o lună plină în semnul dinamic al Berbecului, pe 1 octombrie, care te pune în legătură cu partea ta dinamică. Intuiția este la capacitate maximă, așa că fii atent la visele tale și la alte semne care vin dinspre subconștientul tău. Aceste mici sentimente pe care le generează te conduc spre direcția pe care ar trebui să o iei. Dar nu impulsiv.

Citește integral: Horoscop Minerva Octombrie 2020 BERBEC. Apar oportunități

Horoscop Minerva Octombrie 2020 GEMENI

Un pătrat între stăpânul tău planetar, Mercur, aflat în Scorpion și Pluto din Capricorn chiar la început de lună, pe 1 octombrie te aduce cu picioarele pe pământ. A ajunge la subiect este principala ta prioritate și va trebui să dai o atenție mult mai mare la detalii decât de obicei. Rezistă îndemnului de a critica pe cineva doar pentru că nu comunică așa cum o faci tu.

Citește integral: Horoscop Minerva Octombrie 2020 RAC. O perioadă echilibrată

Horoscop Minerva Octombrie 2020 RAC

Organizarea, atenția la detalii și o bună comunicare te vor ajuta să faci progrese, în special până pe 22 octombrie. Cu soarele în Balanță timp de aproximativ trei săptămâni, este timpul să îți promovezi ideile, să îți faci ordine la birou și să pui în practică abilitățile de gestionare a timpului până la rezolvarea tuturor lucrurilor.

Citește integral: Horoscop Minerva Octombrie 2020 RAC. O perioadă echilibrată

Horoscop Minerva Octombrie 2020 LEU

Un accent foarte practic te determină să te concentrezi asupra finanțelor, a planurilor de lucru și a proiectelor și să îți duci ambițiile la nivelul următor. Cu o lună plină puternică peste axa financiară pe 1 octombrie, ceva ar putea fi pus în aplicare.

Citește integral: Horoscop Minerva Octombrie 2020 LEU. Schimbări în viața personală

Horoscop Minerva Octombrie 2020 FECIOARĂ

Soarele va sta în Balanță până în noaptea de 22 spre 23 octombrie aducându-ți anumite avantaje. Este o oportunitate de a te exprima și a-ți sărbători calitățile personale la maximum.

Citește integral: Horoscop Minerva Octombrie 2020 FECIOARĂ. Îți poți schimba locul de muncă

Horoscop Minerva Octombrie 2020 BALANȚĂ

Pe măsură ce luna începe, soarele își continuă drumul prin semnul tău până pe 23 octombrie. Prezența lui te poate ajuta să lucrezi din culise și să te concentrezi asupra oricăror situații pe care trebuie să le închei..

Citește integral: Horoscop Minerva Octombrie 2020 BALANȚĂ. Succes neașteptat

Horoscop Minerva Octombrie 2020 SCORPION

Octombrie începe cu o lună plină peste axa socială, casele a 6-a a stilului de viață și Casa a 12-a a lucrurilor neștiute. Realizezi că sentimentele tale pentru cineva sunt mai puternice decât ai crezut și această fază lunară le-ar putea pune în evidență.

Citește integral: Horoscop Minerva Octombrie 2020 SCORPION. Atenție la excese!

Horoscop Minerva Octombrie 2020 SĂGETĂTOR

În primul rând, Luna plină din casa a 5-a, sectorul iubirii, a romantismului, a relaxării și a creativității, te face să conștientizezi nevoia de echilibrul între viața profesională și viața personală și ce ar trebui să faci pentru a păstra lucrurile în armonie. Această fază lunară are loc în apropierea lui Uranus, care ar putea pune în evidență o oportunitate menită să te ajute îți ordonezi stilul de viață.

Citește integral: Horoscop Minerva Octombrie 2020 SĂGETĂTOR. Schimbări în iubire și în profesie

Horoscop Minerva Octombrie 2020 CAPRICORN

Ești pregătit să te deplasezi din zona de confort și să faci un salt spiritual, luna aceasta. Cu Soarele în Casa a 10-a, a carierei și obiectivelor profesionale ești pregătit pentru ceva diferit. Lucrurile de rutină nu te vor îndepărta pentru că tânjești la noi experiențe.

Citește integral: Horoscop Minerva Octombrie 2020 CAPRICORN. O lună dificilă

Horoscop Minerva Octombrie 2020 VĂRSĂTOR

Problemele mai acute ar putea apărea după pe 22/23 octombrie când Soarele va intra în Scorpion, în Casa a 10-a, sectorul carierei și a obiectivelor profesionale. Cât de bine te descurci cu diferitele fațete ale vieții sociale? Săptămânile următoare îți vor permite să afli. Și ești foarte dispus să explorezi misterele vieții, mai ales dacă îți oferă avantaje în interacțiunile tale de zi cu zi. Este, de asemenea, un moment bun pentru a elimina orice bagaj emoțional. Acest lucru te poate face să te simți mai liber și mai fericit.

Citește integral: Horoscop Minerva Octombrie 2020 VĂRSĂTOR. Surprize și succes

Horoscop Minerva Octombrie 2020 PEȘTI

Lună plină în Berbec de pe 1 octombrie, îți oferă un început incredibil în ce privește hotărârile pe care le vei lua. Puterea ta competitivă este puternică, dar chiar și atunci când ești hotărât să câștigi, natura ta plină de compasiune nu te va lăsa să lași vreun coleg în urmă. Dacă alergătorul din spatele tău cade, te vei opri pentru a-l ajuta să treacă și el linia de sosire.

Citește integral: Horoscop Minerva Octombrie 2020 PEȘTI. Începe o perioadă complicată

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top