Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 17-23 februarie 2020 Rac

Horoscop lunar

Horoscop Minerva Septembrie 2019 RAC. Te liniștești în sfârșit

Horoscop Minerva Septembrie 2019 RAC. Intri într-un nou ciclu care anunță abundență și prosperitate, din punct de vedere financiar, în ce privește angajamentele tale, sentimentul de auto-respect, siguranță și încredere. Ai talente și resurse pentru a crea sau a atrage ceea ce dorești. Dar amintește-ți, este măsura inimii tale, nu a contului tău bancar sau a statutului relației care îți determină adevărata valoare. Ai multe de oferit, de iubit și de împărtășit – abilitatea ta de a ajuta în nevoi din inimă, tuturor celor care te interesează și de a face din această lume un loc mai bun este acel dar atât de prețios și de neprețuit pentru tine. Rămâi fidel valorilor tale și poți atrage abundența și relațiile care te valorizează cu adevărat.

Poate pentru că din aprilie până luna trecută, pe 10 august, Jupiter a fost retrograd și de aici sentimentul că ai fost nevoit să lași un proiect sau chiar propria viața, în așteptare. Trecerea lui Mercur în Fecioară, celde-al doilea domiciliu, Jupiter care își continuă drumul prin Săgetător și retrogradarea lui Uranus în Taur – aducând noi oportunități financiare, progrese și un sentiment de libertate.

Pe 14 septembrie, este Lună Plină în Pești, Soarele este conjunct cu Marte din 3 septembrie, iar Venus cu Mercur din 12 septembrie, întreg cadrul sugerează că devi conștient de dorințele tale și poți vedea cât de mult trebuie să oferiți legăturilor personale și financiare. Pe măsură ce Marte, Venus și Soarele sunt în Fecioară, comunicarea, mintea și percepțiile tale sunt evidențiate. Meditează, liniștește-ți mintea și procesează tot ce s-a desfășurat în luna care a trecut.

Horoscop Minerva Septembrie 2019 RAC Relaţional

Pentru că Mercur este în cel de-al doilea domiciliu, în Fecioară, mult mai analitic și mai profund, ar trebui să te simți mai sigur deschizându-te către oameni noi. Nu trebuie să dezvălui totul, dar relațiile ar trebui să înceapă cu onestitate.

Luna Plină din Pești pe 14 septembrie, îți sporește disponibilitatea de a te duce spre zone noi. Încerci să discuți cu un consilier de matrimoniale sau poate descărci o nouă aplicație pentru întâlniri.

Venus este conjunctă cu Mercur în Fecioara pentru a face romantismul mai practic. De exemplu, în loc să scrii un SMS ptin care se flirtezi cu cineva, poți trimite un mesaj vocal direct la obiect. Ambele abordări ar putea avea succes, dar vor oferi vibrații diferite, cu siguranță.

Horoscop Minerva Septembrie 2019 RAC Profesional

O ieșire cu colegii pe 2 septembrie ar putea fi mult mai scumpă decât te așteptai. Cel mai bine ar fi să refuzi această invitație, mai ales dacă încerci să economisești niște bani.

Începând cu 11 septembrie, ai putea obține mai multe oferte de muncă. Acceptați-l pe cel care implică multe drumuri. Îți va plăcea să fii plătit pentru a vedea lumea. Luna plină pe 14 septembrie însă, va fi dezamăgitoare. Posibil ca la sfârșitul lunii să te înscrii la un curs de perfecționare pentru a ocupa o altă funcție sau o altă poziție în schema de muncă.

Horoscop Minerva Septembrie 2019 RAC Financiar

Un comision pe care îl primești ar putea fi mult mai mic decât te așteptai. Încearcă să discuți cu angajatorul despre această problemă.

Vei avea multe de a face cu tine și în cea mai mare parte este vorba despre bani; achiziționând cât mai repede posibil și cheltuind cât mai puțin poți scăpa fără să compromiți compania sau petine. Dacă ești în căutarea unui nou mod de a face publicitate afacerii sau industriei în care lucrezi, nu te feri de site-urile și rețelele sociale populare; sunt publicitate gratuită pentru tine. Evită să cheltui rapid sume mari de bani în numerar sau schemele de a face de bani. Știi că aceste metode nu funcționează niciodată așa cum plănuiești și nu dorești să trăiești un fals sentiment de securitate care mai apoi să te facă să plângi.

Horoscop Minerva Septembrie 2019 RAC Sănătate

Dacă până acuma starea ta de sănătate a fost așa și așa, lucrurile s-au datorat în mare parte lui Jupiter care este în Casa a 6-a, în sectorul de sănătate. Câta fost retrograd, este posibil să-ți fi fost dificil să te abți de la alimentele care îți plac sau de la gustări consistente. Totuși, dacă analizezi puțin mai mult, s-ar putea să nu îți mai asculți poftele la fel de mult, ca de obicei.

Aflând motivul pentru care ești tentat să mănânci mai mult și rezolvând situația, poți  vedea cum kilogramele în plus, zboară. În multe cazuri, mâncatul continuu se datorează stresului. Prin urmare, încearcă să gestionezi stresul prin abstinență, mersul la sală sau meditația, te-ar putea ajuta foarte mult

Horoscop Minerva Septembrie 2019

BERBEC – TAUR – GEMENI– RAC – LEU – FECIOARĂ – BALANȚĂ – SCORPION – SĂGETĂTOR – CAPRICORN – VĂRSĂTOR – PEȘTI

Sunt Cristina Bosioc și de 5 ani fac parte din echipa HUFF de 5 ani. În 2015 pășeam pe porțile redacției în postura de redactor pentru Revista Teo, mai apoi am fost promovată ca redactor șef, iar din 2019 conduc site-ul HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top