Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 17-23 februarie 2020 Gemeni

Horoscop lunar

Horoscop Minerva Septembrie 2019 GEMENI. Te eliberezi de blocaje

Horoscop Minerva Septembrie 2019 GEMENI. Pentru tine, septembrie evidențiază comunicarea, mintea, percepțiile, frații și călătoriile pe distanțe scurte, printre altele. Stăpânul tău planetar Mercur, Venus și Marte, de asemenea, în sectorul tău creativității, a iubirii, a copiilor și a petrecerii timpului liber; ai conversații pasionante și îți ies în cale oportunități interesante. Îndrăznești să îți exprimi dorințele, partenerii ascultă și ești mai aproape de o descoperire de senzația, decât îți dai  seama.

Pe 5 septembrie, în timp ce Mercur își trage sufletul prin Fecioară, celălalt domiciliu, Jupiter face un pătrat cu Neptun și iar Uranus un trigon important cu tripla conjuncție Marte, Soare și Mercur, deci se pregătesc mișcări importante care vizează relațiile, în timp ce teeliberezi de tot blocajul și rezistența subconștientă care te împiedica să lași pe cineva să te cunoască așa cum ești în realitate. Vezi lumina și câștigi perspective în calea ce o ai de urmat. Fii curios, cum ești de obicei, deschis la mintea, creativ, îndrăzneț și spune ce-ți dorești fără a avea așteptări prea mari pentru că poți face alegeri inteligente.

După 11 septembrie, atenția ta se îndreaptă spre problemele domestice care vizează casa, familia, proprietatea, securitatea și sentimentul de apartenență.

De asemenea, Mercur și Venus se întâlnesc pe 17 septembrie, încheind cercul deschis acum doi ani de aceeași onjuncție. Cum ai crescut? Integrează lecțiile de viață pe măsură ce intri în acest nou ciclu. Hrănește-ți rădăcinile pentru momentul când pomul vieții tale va da roade.

Pe măsură ce ajungi la sfârșitul lunii vei înțelege că ai șansa de a face curățenie în ograda ta spirituală, renunțând la multe lucruri din Trecut, lucruri care nu mai contribuie la creșterea bunăstării și sentimentului de securitate. Ștergerea dezacordurilor, renovările locuinței, eliberarea bagajelor emoționale și a relațiilor de vindecare ale familiei, acestea sunt importante.

Horoscop Minerva Septembrie 2019 GEMENI Relaţional

Stăpânul tău planetar Mercur induce starea de spirit de sus și în jos, dar cel puțin te poți exprima mai clar decât ai făcut-o în ultimele săptămâni.

Chiar dacă te gândești la schimbările pe care dorești să le faci susținut de trigonul Mercur – Uranus din 17 septembre, s-ar putea să nu fie cel mai bun moment pentru a le anunța. Cuvintele nu ies întotdeauna așa cum le-ai planificat, ceea ce ar putea face unora o impresie greșită. Venus în Fecioara nu prea aduce cea mai romantică energie. Dacă te simți blocat, așteaptă un timp înainte de a face următoarea mișcare.

Horoscop Minerva Septembrie 2019 GEMENI Profesional

Formarea unui parteneriat profesional este susținut puternic în prima parte a lunii septembrie. Adaugă în echipă o persoană de cultură. Contactele și informațiile ei îți vor extinde foarte mult potențialul de câștig. Luna plină din 14 septembrie aduce sfârșitul unui acord contractual.

Acest lucru te face un pic nervos, deoarece nu ești cum ar trebui să completezi vidul pe care îl creează această situație. Lucrul de acasă ar putea fi o opțiune în a doua parte a lunii. Timpul și banii economisiți de acest aranjament vor fi semnificative.

Horoscop Minerva Septembrie 2019 GEMENI Financiar

Primul tău comision ar putea veni încă din 11 septembrie. Puteți folosi site-urile de socializare cum este Facebook sau Watsup pentru a ține legătura cu oamenii de care ai grijă și pe care nu îi poți vedea atât de des cât vrei. Este crucial să nu ignori corespondența sau alte începuturi.

Dacă dorești să îți atingi obiectivele pe care le-ai stabilit, nu îți poți permite să fii nepăsător. Asta înseamnă că, dacă ajungi să îți contactezi prietenii sau familia prin intermediul unui site de rețea socială, asigură-te că nu postezi nimic care să te facă să te simți stânjenit. Oamenii din jurul tău pot vedea ce spui și nu ești chiar atât de anonim pe cât ai fi crezut. Misiunea și documentele pe care le elaborezu ar trebui să dureze mult timp în această fază, așa că așteptă-te să fi și ocupat.

Horoscop Minerva Septembrie 2019 GEMENI Sănătate

În prima parte a lui septembrie s-ar putea să abordezi un proiect legat de sănătate. S-ar putea să fii dornic să citești despre noi idei despre sănătate, dietă și fitness. Dacă ești dornic să te implici mai mult, urmărește un curs sau obținerea unei calificări care îți va permite să îți oferi serviciile deoarece domeniul sănătății sau al nutriției poate fi ceva care să te atragă.

Pe măsură ce accentul se duce spre casă și familie după 17 septembrie, este posibil să dorești să arunci o privire mai atentă asupra a ceea ce mănânci atât tu cât și familia ta. Trecerea la o dietă organică și holistică ar putea fi determina începerea unui nou drum.

Horoscop Minerva Septembrie 2019

BERBEC – TAUR – GEMENI– RAC – LEU – FECIOARĂ – BALANȚĂ – SCORPION – SĂGETĂTOR – CAPRICORN – VĂRSĂTOR – PEȘTI

Sunt Cristina Bosioc și de 5 ani fac parte din echipa HUFF de 5 ani. În 2015 pășeam pe porțile redacției în postura de redactor pentru Revista Teo, mai apoi am fost promovată ca redactor șef, iar din 2019 conduc site-ul HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Horoscop lunar

To Top