Connect with us
Horoscop săptămânal Minerva 28 septembrie - 4 octombrie - Pești

Horoscop Saptamanal

Horoscop săptămânal Minerva 28 septembrie – 4 octombrie – Pești

Horoscop săptămânal Minerva 28 septembrie – 4 octombrie Pești. Munca grea dă roade. Faci progrese mari săptămâna aceasta în proiecte care ți-ar putea crește veniturile în curând. Există recunoștință pentru familie, indiferent dacă aceasta este familia ta sau familia spirituală. Îți dorești o casă a ta.  

Luni, 28 septembrie, Venus nu face decât să evidențieze provocările care îți stau în față, pe măsură ce muncești la întregirea visului profesional. 

Marți, pe 29 septembrie, apar câteva răspunsuri. Saturn, revine în mers direct și transformă drumul spre resursele dorite. Cu Marte retrograd alături ești ca un alergător care se antrenează pentru un maraton, aveți nevoie de dorință, acțiune și voință pentru a reuși. 

Luna plină din Berbec în Casa a 2-a a banilor munciți, de pe 1 octombrie – aducând noi surse posibile de venit. 

Săptămâna se încheie duminică, 4 octombrie, cu o altă schimbare a energiei. Soarele, în casa a 8-a a intimității sugerează că poți întâlni, dacă ești singur, o poveste de dragoste pasională. 

Horoscop săptămânal Minerva 28 septembrie – 4 octombrie Pești Relațional

Este o perioadă a anului în care poți să te distrezi și să faci multe comisioane, dar ești atent și la sănătate. Luni și marți sunt zile în care frumusețea sentimentelor te copleșește. Trebuie doar să-ți folosești puterea de comunicare și intuiția, pentru a o fructifica. În mijlocul săptămânii, totul se schimbă și tot ce părea solid ar putea fi schimbător. Fii ocupat și nu te angaja în nimic special. Vineri și sâmbătă, șansa unei noi iubiri revine și chiar mai puternic decât săptămâna trecută. Încearcă să fii conștient și să faci distincția între fantezie și realitate, duminică. Ar putea fi dificil de spus. Sfârșitul de săptămână vorbește despre un echilibru minunat între a oferi și a primi, și despre unele îmbunătățiri clare. Fă-ți darul de a renunța la unele probleme vechi înainte de a se ivi mai multe probleme.

Horoscop săptămânal Minerva 28 septembrie – 4 octombrie Pești Profesional

Chiar dacă lucrurile la birou încep să se balanseze încă de la începutul săptămânii, păstrează-ți firea. Cererile de muncă ar putea amenința să te copleșească, dar o mână fermă și un pic de multitasking cu mintea ta creativă, te va ajuta să treci cu bine peste toate. Așteaptă-te să ai o săptămână productivă și distractivă, la un moment dat, în timp ce îți vin idei noi și îi impresionezi pe ceilalți cu performanțele tale și, în general, cîn îți faci treburile. Încearcă să eviți dramele la locul de muncă. Ești un actor incredibil, este adevărat, dar nu este genul de spectacol în care ai vra să joci.

Latura ta analitică îți va aduce beneficii în anumite sarcini, dar în cea mai mare parte te va împiedica. Fii calmă și scufundă-te în proiect. Vei descoperi că defectele nu sunt la fel de grave pe cât au apărut la prima vedere. Joi, vei fi preocupat de soluționarea facturilor cu transportul sau alte probleme de transport. Vei încheia săptămâna mulțumit.

Horoscop săptămânal Minerva 28 septembrie – 4 octombrie Pești Financiar

Fii pregătit să-ți sufleci mânecile și să lucrezi din greu la problemele legate de aspecte financiare și de bani. Va fi nevoie de multă muncă pentru a-ți crește fluxul financiar. Ți se va oferi o oportunitate excelentă de a câștiga bani undeva pe la jumătatea săptămânii. Profiturile obținute îți vor consolida și mai mult stabilitatea financiară. Te sfătuiesc să nu iei  vreo decizie financiară în grabă, chiar dacă cheltuielile gospodăriei și cheltuielile legate de familie vor crește substanțial în această perioadă. Încearcă să nu faci ceva care să te aducă în vizorul legii.

Horoscop săptămânal Minerva 28 septembrie – 4 octombrie Pești Sănătate

Săptămâna aceasta trebuie să fii extrem de precaut în ceea ce privește starea de sănătate. Trebuie să iei toate măsurile de precauție pentru a avea sistemul digestiv sub control. Abține-te de la a mânca alimente neobișnuite pe stradă și evită cina bogată seara. Diabeticii trebuie să respecte cu strictețe toate instrucțiunile de dietă date de medicul lor pentru a evita orice complicații suplimentare. De asemenea, trebuie să îți urmărești atent tensiunea arterială și nivelul glicemiei. Controalele periodice te vor ajuta să ții lucrurile sub control. Mișcarea zilnică te va ajuta să te menții în formă. 

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top