Connect with us
Horoscop săptămânal Minerva 28 septembrie - 4 octombrie - Balanță

Horoscop Saptamanal

Horoscop săptămânal Minerva 28 septembrie – 4 octombrie – Balanță

Horoscop săptămânal Minerva 28 septembrie – 4 octombrie – Balanța. Lucrurile simple aduc bucurie săptămâna aceasta. Prietenii, mâncarea bună și timp să vă bucurați de voi. Ai putea să te trezești cu o viziune despre ceva ce vrei cu adevărat să faci. Poate fi o idee pe care o tot pritocești sau ceva ce ți-a trecut prin minte fulgerător. 

Luni,  28 septembrie, s-ar putea să fii entuziasmat de posibilitatea de a face ceva nou, cum ar fi să te întoarci pe băncile școlii sau să te muți cu serviciul într-o zi într-o țară străină. Se pot aduna însă  unii care să vină cu obiecțiile lor că schimbarea este o idee proastă. Pe măsură ce asculți, nu uita că ei țin la tine și îți vor binele.

Marți și miercuri, 29 și 30 septembrie, una sau mai multe dintre rudele tale ar putea veni la tine pentru a cere sprijin. S-ar putea să auzi că și ei au avut dorit ceva și dar nu au avut curajul să riște, și din ce povestesc transpare umbra unui regret. Este posibil să nu poți convinge pe toată lumea, dar acum ai câteva persoane care sunt de partea ta.

Luna plină are loc în Casa a 7-a, casa relațională, pe 2 octombrie. Astăzi și săptămâna viitoare, pe măsură ce ajungi la alții care fac ceea ce vrei tu să faci, poți găsi informații, conexiuni utile și chiar un mentor. Spune ce cauți și vezi cine este deschis să te ajute.

Horoscop săptămânal Minerva 28 septembrie – 4 octombrie – Balanța Relațional

Păstrați lucrurile plăcute chiar de la începutul săptămânii. Dacă ai ceva mai profund pe agenda sentimentală, găsești momentul potrivit pentru a-i comunica marți, miercuri sau joi acestei persoane.

Este distracție încă de la începutul săptămânii, iar tu ai putea fi cel care organizează petrecerea. Speranțele ar putea deveni realitate acum – încearcă să-ți dorești mai profund apropierea. Socializarea continuă miercuri și joi, dar ai grijă că obosești. Petrece cel puțin puțin o vreme fără să faci nimic, cu iubita sau cu prietenii. 

O mare parte din weekend ar putea avea niște urcușuri și coborâșuri interesante. Amintește-ți că unul îl urmează întotdeauna pe celălalt! Până duminică, problemele inimii se stabilizează așa că planifică ceva activ. Te vei simți fabulos.

Horoscop săptămânal Minerva 28 septembrie – 4 octombrie – Balanța Profesional

La începutul săptămânii, vei fi incredibil de eficient lucrând pe cont propriu. Dedică-te unei sarcini care necesită atât atenție, cât și percepție. Vei fi comunicativ și vei avea o relație de muncă excelentă cu un coleg cu care nu te-ai înțeles niciodată atât de bine înainte. Abilitățile estetice sunt la apogeu. Profită de aceste aptitudini examinând imagini pentru o prezentare sau o campanie promoțională. 

Pe măsură ce începe săptămâna, ai multe de făcut și multă energie pentru a le face! Profită de această chef de muncă, de entuziasm și de acuitate mentală pentru a termina proiectele vechi și a te angrena în altele noi. Colegii de muncă vor gravita în jurul tău pentru că veți fi o echipă. La mijlocul săptămânii, s-ar putea ca rutina să îți fie perturbată, dar nu te enerva. Programele alunecă de multe ori, iar proiectele nu respectă aproape niciodată planul original, deci mai bine devii filosof decât frustrat. 

Horoscop săptămânal Minerva 28 septembrie – 4 octombrie – Balanța Financiar

Săptămâna pare să fie foarte bună în chestiuni legate de finanțe și bani. Situația ta financiară va fi cu siguranță menținută. Influențele planetare nu sunt foarte favorabile pentru a lua în considerare noi investiții în această săptămână. Posibil să cheltui o sumă mare de bani pentru fericirea prietenilor și a familiei. Nu sunt prevăzute cheltuieli majore în această perioadă. Cheltuielile obișnuite și cheltuielile legate de familia sunt în creștere. În ciuda eforturilor depuse, este posibil să nu poți economisi atât cât ți-ai dori. 

Horoscop săptămânal Minerva 28 septembrie – 4 octombrie – Balanța Sănătate

Este o săptămâna în care te vei bucura de niveluri rezonabile de sănătate. Nici o problemă majoră de sănătate nu își va arăta fața. Marte este foarte puternic, dar te influențează negativ. Păsibilă intervenție chirurgicaă la nivelul abdomenului sau un accident la nivelul trunchiului. Seniorii din familie, să fie atenți la tensiuniea arterială. Evită un consum excesiv de sare. Verifică-ți și tu tensiunea arteriale și nivelul de zahăr din sânge printr-un control medical amănunțit. Urmează sfaturile medicului tău. 

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top