Connect with us
Horoscop săptămânal Minerva 28 septembrie - 4 octombrie - Capricorn

Horoscop Saptamanal

Horoscop săptămânal Minerva 28 septembrie – 4 octombrie – Capricorn

Horoscop săptămânal Minerva 28 septembrie – 4 octombrie – Capricorn. Apar resurse și se pare că ai mult mai mult noroc decât de obicei, mai ales că poți avea și multe alte beneficii.

Luni, 28 septembrie, Venus face un pătrat cu Saturn, în propriul tău, Capricorn. Tocmai când credeai că ai un anumit impuls de a merge mai departe, vine Saturn care aduce îndoieli sau întreruperi. Progresul încetinește până la limita de forță, chiar dacă programul tău este ocupat, poate să nu îți lase timp și pentru lucrurile pe care dorești să le faci. 

Marți, 29 septembrie energia se schimbă. Saturn are un hiatus din cauza întoarcerii și revenirii în mers direct, deschizând câteva noi posibilități. 

Luna plină din Berbec are loc în Casa a 4-a, a fasmiliei, pe 1 octombrie. Astăzi găsești sprijin la membrii familiei sau rudele mai aproape. În timp ce faci lucruri în afara normelor tale, vezi dacă poți stabili o întâlnire virtuală, la o cafea cu cineva care te interesează. 

Horoscop săptămânal Minerva 28 septembrie – 4 octombrie – Capricorn Relațional

Luni și marți sunt cele mai bune zile pentru sentimente în această săptămână, așa că nu întârzia. Spune-i cât de mult îți place. Poți salva jumătatea săptămânii, când vei dori să îndepărtezi cu atenție straturile exterioare ale unei situații pentru a vedea ce este cu adevărat dedesubt. Din fericire, abilitatea ta de a comunica foarte bine acum te va ajuta. Te-ai putea simți sfâșiat între ieșit sau cuibărit vineri și sâmbătă adică între socializare cu prietenii sau a sta cu o anumită persoană. Amestecă-le pentru cele mai bune rezultate. Duminică realizezi că și alții ți-au urmat exemplul.

Diferitele cerințe ale muncii tale sau ale cuiva special pentru tine, te-ar putea face să te simți puțin obosit. Planifică-ți câteva momente în timp ce te afunzi în muncă. Joi îți vei recâștiga spiritul bun, iar o legătură sentimentală, posibil una de lungă distanță, este foarte probabil să fie parte a întregii agitații. Planurile pentru viitor sunt susținute astral. 

Horoscop săptămânal Minerva 28 septembrie – 4 octombrie – Capricorn Profesional

Nu îți va place să citești sau să trimiți mailuri dar pe măsură ce începe săptămâna, nu vrei să rămâi în urmă. Trece în revistă, personal sau la telefon problemele și redu stresul contidian. Mijlocul săptămânii aduce o mulțime de idei noi, împreună cu energia pentru a le pune în acțiune. Din păcate, vei fi inspirați să direcționați energia în afara locului de muncă. Nu dispera. De fapt, ia în considerare să îi apelezi înainte de week end. Vei avea nevoie de o zi suplimentară, deoarece alții continuă să te solicite fără nicio jenă.

 La începutul săptămânii, vei avea un ochi infailibil pentru detalii și o intuiție puternică despre felul în care un fenomen se leagă de altul. Este o zi minunată pentru a materializa un proiect care ține de săpături într-un sit istoric. Internetul va fi o resursă utilă, dar vei excela mai ales la trierea informațiilor vechi, cotrobăind prin documente prăfuite. Miercuri și joi, capacitatea de a discerne conexiunile se va estompa ușor. Vei pune multă energie și entuziasm în munca ta, dar nu te aștepta la dividende enorme. Vineri, ai putea primi o misiune de greutate, chiar înainte de a părăsi biroul.

Horoscop săptămânal Minerva 28 septembrie – 4 octombrie – Capricorn Financiar

O săptămână excelentă este pentru chestiuni legate de bani! Cresc substanțial veniturile săptămâna aceasta. Există posibilitatea de a cheltui niște bani pentru lucrări de renovare sau reparații acasă. Nu sunt prevăzute alte cheltuieli majore în această perioadă. Vei putea gestiona lejer totul și rutina și cheltuielile accidentale. Încearcă să economisești bani pentru siguranța celor dragi. Reglează cheltuielile obișnuite și fii atent asupra cheltuielilor nedorite. Poziția financiară rămâne stabilă pe tot parcursul săptămânii.

Horoscop săptămânal Minerva 28 septembrie – 4 octombrie – Capricorn Sănătate

Există o probabilitate, destul de mică însă, de a fi tulburat de unele probleme de sănătate. Ai putea fi deranjat de vechile afecțiuni din trecut. De îndată ce ai simptome de disconfort fizic, te sfătuiesc să mergi la medicul de familie. Medicația prescrisă te ajuta cu siguranță la eliminarea problemei. Cu toate acestea, va trebui să urmezi cu strictețe regimul indicat de medicul tău. Controalele medicale regulate și detaliate vor ține la distanță complicațiile viitoare. Ai grijă la glicemie și la tensiune. 

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top