Connect with us
Horoscop săptămânal Minerva 28 septembrie - 4 octombrie - Gemeni

Horoscop Saptamanal

Horoscop săptămânal Minerva 28 septembrie – 4 octombrie – Gemeni

Horoscop săptămânal Minerva 28 septembrie – 4 octombrie – Gemeni. În această săptămână este posibil să primești felicitări, din mai multe direcții iar popularitatea ta este în creștere.

Luni, Venus și  Nodul Nord îți dezvăluie calea vieții și, fiind în propriul tău semn anul acesta, îți permite să arunci o privire asupra direcției vieții tale. Cu influența lui Venus, ceva ce vezi sau citești astăzi, te poate inspira să iei în considerare schimbarea stilului de viață.

Marți, pe 28 septembrie, Saturn revine în mers direct. Există mai multe modalități de a-ți manifesta obiectivele. Saturn nu este aici pentru a te opri, ci pentru a te ajuta să recunoști că, dacă vrei să călătorești în jurul lumii într-o bună zi, trebuie să pleci de undeva. 

Horoscop săptămânal Minerva 28 septembrie – 4 octombrie – Gemeni Relațional

Dacă cineva se comportă ciudat luni sau marți, o face pentru că știe că acesta este cel mai bun mod de a obține o reacție. Firele opuse se atrag, așa că poate încearcă doar să îți atragă atenția. Prietenii te pot ajuta să dezlegi un mister romantic, miercuri sau joi. Dacă ești cu cineva, partenerul tău ar putea avea soluția. Planurile de viitor, în special cele îndrăznețe, sunt favorizate acum. În acest weekend, energia cosmică spune „du-te”, dar inima ta ar putea spune „unde”. Fă-ți timp pentru a asimila evenimentele recente în perspectivele tele înainte de a începe să treci la materializarea lor.

Vorbind cu prietenii despre problemele care le ai, nu te face să găsești și soluția. Doar te face mai sensibil și asta nu este deloc rău! Așteptă-te la înțelegere din partea prietenilor și nu te mira când alte persoane caută compania și compasiunea ta. Vineri și sâmbătă, liber de voie! Ești plin de energie, iar valurile iubirii te potopesc imediat. Nu poți face nimic rău. Duminică, mai bine pierzi timpul decât să te grăbești și să iei o decizie proastă.

Horoscop săptămânal Minerva 28 septembrie – 4 octombrie – Gemeni Profesional

Ai încredere în colegi pe măsură ce începe săptămâna. S-ar putea să împărtășiți mai multe obiective decât îți dai seama, iar începutul săptămânii, luni și marți ar putea fi momentul potrivit pentru a pune în aplicare o idee nouă, care prefigurează viitorul, chiar dacă la început sună cam nebunesc. S-ar putea să simți impulsul de a face lucrurile în grabă, cum ai obiceiul. Ascultă-ți intuiția în ce privește experiența câștigată din greu și încetinește. Fă în așa fel încât să îți exprimi ideile și să faci cât mai multe. Mulți vor fi impresionați.

Pe de altă parte, îți place să îi ajuți pe ceilalți, așa că nu simți nevoia să te lauzi cu asta. Cu toate acestea, unii colegi nu împărtășesc această virtute. Dar asta nu înseamnă că le place să ajute mai puțin decât tine. Ai răbdare. Vrei cu adevărat să fii de folos. Privește în jur. 

Marți, 29 septembrie, este o zi bună pentru a-i aduce pe alții în proiect, cu planurile tale. Fii gata să-ți faci prezentarea și să primești deschis orice obiecții pe care le au. 

Horoscop săptămânal Minerva 28 septembrie – 4 octombrie – Gemeni Financiar

Sfârșitul unor relații înseamnă începutul a ceva nou și interesant pentru tine din punct de vedere financiar. Urmează-ți intuiția și urmărește o idee creativă care ți-a trecut prin minte. Fii diplomat la locul de muncă pentru a evita să vă lăsați liniștiți în politica și argumentele de birou. 

Alegeți o nouă direcție în viață. O schimbare poate fi în ordine. Aveți grijă în comunicare. Fiți conștiincios în tot ceea ce spuneți și faceți chiar acum, astfel încât nimic să nu fie interpretat greșit. Pot apărea conflicte juridice sau de afaceri, dar ar trebui să le poți rezolva. O perspectivă optimistă în ce privește banii face diferența acum.

Horoscop săptămânal Minerva 28 septembrie – 4 octombrie – Gemeni Sănătate

Va trebui să iei măsuri de precauție extreme în ceea ce privește sănătatea săptămâna aceasta. Te-ai putea confrunta cu o boală majoră. De asemenea, va trebui să ai grijă la infecțiile virale. Abține-te să mănânci în oraș, în locuri prea aglomerate. Consumă alimente proaspăt preparate și hidratează-te corespunzător. Ia toate măsurile pentru a-ți păstra sănătatea. De asemenea, ai grijă la ochiul stâng. Mergi la oftalmolog la orice semne de disconfort. 

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top