Connect with us
Horoscop săptămânal Minerva 28 septembrie - 4 octombrie - Scorpion

Horoscop Saptamanal

Horoscop săptămânal Minerva 28 septembrie – 4 octombrie – Scorpion

Horoscop săptămânal Minerva 28 septembrie – 4 octombrie – Scorpion. Dispare provocarea de la locul de muncă dispare și se restabilește armonia. Ceea ce ai vizualizat, se manifestă acum. Încă de luni ai putea vedea posibilitățile reale de a continua cariera la care visezi. Poate fi un mic pas față de ceea ce faci deobicei sau un salt uriaș, dar resursele devin disponibile pentru a te ajuta să faci această tranziție. Resursele pot fi financiare, dar pot fi și oameni care să îți arate calea. Este o zi bună pentru a urma și calea inimii.

Tot acum Saturn care revine în mers normal, poate lua un ton patriarhal, subliniind drumul dificil pe care îl ai în față și obstacolele pe care le poți întâlni în timp ce te întrebi dacă simți că ești pregătit pentru asta. Nu este atitudine care să te descurajeze, ci pentru a-ți arăta că pentru lucrurile care merită le vrei, merită să lupți. 

Marți sau miercuri este posibil să găsești un loc de muncă chiar sub nasul tău. Posibil să găsești subvenții, burse sau împrumuturi cu dobândă mică pentru a începe o afacere proprie. Poate exista chiar și un program de mentorat în care să te poți implica.

Luna plină are loc pe 2 octombrie în Casa a 6-a, casa sănătății și a rutinele zilnice. Pentru săptămâna viitoare, vei alege un program care să evidențieze pașii pentru a deschide calea pe care ai ales-o. Unul sau doi pași pe zi pot însemna un progres real.

Horoscop săptămânal Minerva 28 septembrie – 4 octombrie – Scorpion Relațional

Ești gata să faci tot posibilul ca lucrurile să meargă bine la începutul săptămânii, dar sfatul meu este să-ți economisești o parte din energia pe care o ai până la jumătatea săptămânii. Dar, pregătește-te pentru o săptămână plină de intrigi și de neconcordanțe sentimentale, pe care, cunoscându-le, o vei iubi și mai mult. Fă față provocărilor dnd satisfacție inimii cu îndrăzneală luni sau marți. Cu toate acestea, în timpul săptămânii, vei dori să controlezi și să evaluezi mai departe situația, înainte de a reacționa. Nici nu îți asuma cine știe ce  risc acum. Vinerea și sâmbăta sunt zilele ale tale. Afli tot ce dorești sau cu cine să fii, încrede-te în instinctele tale și mergi după ele. Relaxează-te, timpul scurt pe care îl petreci alături de familie trece foarte repede. 

Horoscop săptămânal Minerva 28 septembrie – 4 octombrie – Scorpion Profesional

Fii extrem de prudent pe măsură ce începe săptămâna. Este posibil ca lucrurile să nu fie ceea ce par și trebuie să demonstrzi inteligența necesară atunci când evaluezi orice situație nouă. În afaceri, diavolul stă de obicei în detalii. 

Miercuri și joi sunt zile bune pentru a programa întâlniri și pentru a merge cu planurile înainte. Fii atent nu cumva să îi împingi și pe alții în acest proces, fără să-ți dai seama și mai ales fără să ai certitudinea reușitei

Vineri, va trebui să faci față unei provocări din partea șefului. Ești dispus să cauți și să te lupți, pentru ceea ce crezi dar probabil că nu este o bătălie pe care o poți câștiga. Discută cu cineva din echipa care te poate ajuta să stabilești ce opțiuni ai și să le folosești dintr-o nouă perspectiva.

Horoscop săptămânal Minerva 28 septembrie – 4 octombrie – Scorpion Financiar

Săptămâna pare să fie promițătoare în ceea ce privește banii. S-ar putea să ți se solicite să cauți noi căi care să aducă bani. Undeva pe la mijlocul săptămânii ți se va oferi ocazia de a face o descoperire financiară majoră. Acest lucru va permite situației tale financiare să se consolideze substanțial. Ca întotdeauna există o probabiltate, mică e drept, de a suporta unele cheltuieli minore neașteptate. Păstrați întotdeauna niște bani albi pentru zile negre. Trebuie să te concentrezi asupra economisirii de bani pentru propria siguranță, precum și siguranța celor dragi. 

Horoscop săptămânal Minerva 28 septembrie – 4 octombrie – Scorpion Sănătate

Influențele planetare par a fi favorabile rezolvării unor probleme de sănătate în această săptămână. Ai grijă că ai predispoziție spre accidente la nivelul picioarelor -genunchi, gambe, glezne. Mișcarea și alergarea ușoară te va ajuta să îți păstrezi condiția fizică bună pe tot parcursul săptămânii. Persoanele de vârstă mijlocie și peste vor fi deranjate de probleme legate de tensiunea arterială. De îndată ce aveți simptome de disconfort fizic, te sfătuiesc să mergi imediat la medic. 

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top