Connect with us
Horoscop săptămânal Minerva 28 septembrie - 4 octombrie - Săgetător

Horoscop Saptamanal

Horoscop săptămânal Minerva 28 septembrie – 4 octombrie – Săgetător

Horoscop săptămânal Minerva 28 septembrie – 4 octombrie – Săgetător. Nativii Săgetător ar putea primi un semn de recunoaștere în această săptămână. Cei care știu văd cât de valoroase sunt ideile tale cu adevărat.

Săptămâna începe duminică, 27 septembrie, cu Venus în partea de sus a graficului dvs. văzând ochi cu ochi cu nodul nordic în casa parteneriatelor. Astăzi, este posibil să descoperiți că celălalt semnificativ sau cel mai bun prieten al tău are același scop ca și tine. Împreună ați putea face o adevărată tracțiune asupra manifestării dorinței inimii voastre. Acest lucru poate implica o căutare spirituală, o mare schimbare a stilului de viață în care locuiți într-o zi într-o țară străină sau să vă întoarceți la școală pentru a studia un subiect care vă interesează cu adevărat. scopul tău.

Luni, 28 septembrie, Venus aleargă cu capul în Saturn restrictiv în casa ta de finanțe. Acum te întorci pe pământ și totul arată greu și parcă ar putea fi multă muncă. Nu lăsați această energie să vă doboare. O astfel de energie se va schimba foarte curând.

La fel ca mecanismul de ceas, energia se schimbă marți, 29 septembrie, Saturn schimbă direcția și începe să meargă înainte. În același timp, Marte, planeta acțiunii, lassos Venus și Saturn legând aceste energii împreună. Astăzi, s-ar putea să existe încă un obstacol de dimensiuni mai îndrăznețe în calea ta, dar acum Marte ți-a pus la dispoziție echipamentul de alpinism și Universul îți acționează ca suport. Acum puteți escalada aceste obstacole. Urci puțin azi, apoi mai multe mâine și așa mai departe.

Luna plină în Berbec armonios vine pe 1 octombrie și îți luminează casa de asumare a riscurilor. Momentul este atât de perfect. Tocmai când v-ați reluat să vă urmăriți obiectivul, vine luna nouă care vă oferă curaj în valoare de o săptămână, precum și sprijin pentru a vă încuraja pe parcurs. Acum vă alăturați prietenului sau partenerului și îi ajutați și pe drum.

Săptămâna se apropie de sfârșit, pe 2 octombrie, cu o schimbare completă de energie. Născător în Săgetător, știi că ești un semn mutabil și astfel poți ține două obiective diferite în cap în același timp. Obiectivul de astăzi este să te distrezi. Soarele îți luminează casa prietenilor, trimițând un fascicul de lumină în jos către Uranus în Taur. Vedeți dacă puteți ieși devreme de la serviciu și începeți weekendul, găsiți ceva divertisment.

Horoscop săptămânal Minerva 28 septembrie – 4 octombrie – Săgetător Relațional

Comunicarea sentimentală trece prin multe faze în această săptămână, dar strele sunt aici pentru a te ajuta. Luni și marți nu nu vor fi probleme mari în relații. Cu toate acestea, micile linii de comunicare afectivă sunt larg deschise. Cei singuri pot flirta ca nebuni acum. În mijlocul săptămânii, se vorbește mult, dar poate nu este prea multă acțiune. Treci în fugă și spune ce dorești. Vineri și sâmbătă sunt despre mai multe întrebări de pus, decât să faci declarații. 

Cu siguranță ai chef să iubești. Influxurile astrale îți fac daruri, indiferent de dorința inimii tale. Miercuri și joi ar putea aduce unele neplăceri atunci când vine vorba despre o altă persoană importantă pentru tine sau de perspectivă asupra alteia; totuși, ai nevoie de puțină răbdare. 

Horoscop săptămânal Minerva 28 septembrie – 4 octombrie – Săgetător Profesional

Începutul săptămânii depinde de tine. Bine sau rău, decizi rezultatul, deci asigură-te că îți îndeplinești toate sarcinile de serviciu și planifică-ți cu atenție acțiunile atunci când interacționezi cu colegii de muncă. Mijlocul săptămânii poate aduce conflicte, așa că încearcă să fii flexibil. Ești optimist și suficient de adaptabil pentru a face față oricărei sarcini pe care o primești, dar alții încă îți pot crea probleme. Vineri dacă trebuie să lucrezi peste program, așteptă-te să fii lăudat și poate chiar să ai un tratament preferențial pentru munca depusă. Norocul favorizează optimiștii, așa ca tine.

Ai putea să simți că realizările din luna trecută au fost trecute cu vederea. Indiferent cât de mult ai muncit pentru recunoaștere, nu ar trebui să ceri favoruri suplimentare. Mai ales o mărire de salariu. Șeful tău este prea ocupat în acest moment. În a doua jumătate a săptămânii, vei fi din nou în fruntea eșalonului. Reclamațiile privind condițiile de muncă și despăgubirile vor fi ultimele lucruri pe care le vei avea în minte. În schimb, vei putea prelua un nou proiect într-un mod în care să beneficieze întregul tău departament.

Horoscop săptămânal Minerva 28 septembrie – 4 octombrie – Săgetător Financiar

Săptămâna pare a fi una excelentă pentru chestiuni financiare. Vei putea să îți gestionezi banii foarte înțelept și cu răbdare. Cu toate acestea, va trebui să rămâi pe poziție și să urmăreștu cum evoluează situația pentru a profita de orice oportunități financiare majore care apar. Cheltuielile legate de familie vor crește substanțial în această perioadă. Fii atent să dispui de suficiente fonduri disponibile pentru a aborda orice situații de urgență. Cu toate acestea, în această  săptămână nu sunt prevăzute cheltuieli majore. Deoarece săptămâna este foarte favorabilă din punct de vedere financiar, concentrează-te pe modul cum îți bugetezi veniturile pentru siguranța propriului viitor. Una peste alta, este o săptămână grozavă!

Horoscop săptămânal Minerva 28 septembrie – 4 octombrie – Săgetător Sănătate

Conducătorul semnului tău, Jupiter împreună cu Saturn au o influență negativă în această săptămână. Cu siguranță nu este o veste foarte bună. Mișcarea acestor planete indică o mulțime de tulburări de sănătate. Va trebui să fii deosebit de atent în această privință. De îndată ce ai simptome de disconfort fizic, te sfătuiesc să mergi imediat la medic. Controlul minuțioas la timp, va ajuta la ameliorarea treptată a problemelor. 

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top