Connect with us
Horoscop săptămânal Minerva 28 septembrie - 4 octombrie - Pești

Horoscop Saptamanal

Horoscop săptămânal Minerva 28 septembrie – 4 octombrie – Vărsător

Horoscop săptămânal Minerva 28 septembrie – 4 octombrie – Vărsător. În această săptămână, comunicarea este punctul central al activităților tale și vei știi cum să folosești cuvintele potrivite. Poți uimi cu spiritul și farmecul tău. Dintr-odată, s-ar putea să simți obstacole care te-au reținut până acum dar nu mai contează. 

Luni, este una din acele zile în care sindromul obiectului strălucitor te-ar putea distrage de la ceea ce a fost atât de clar ieri. S-ar putea să îți fie dificil astăzi să te concentrezi asupra obiectivelor tale, dar vei vedea, în schimb, că ai multă energie pentru cumpărături online sau videoclipuri pe YouTube. Nu-ți fă grijă, această energie se va schimba.

Marți, pe 29 septembrie, revine în mers normal și Saturn. În timp, ce Marte, se află în Casa a 2-a, a banilor munciți. Marte vrea să ia măsuri directe, Venus știe ce vrei și Saturn îți aduce obstacolul pe care trebuie să îl depășești. Totul este așezat ca într-un joc video perfect. Acum ai telecomanda în mână, este timpul să câștigi jocul iubirii.

Luna plină are loc tot în casa 1 a personalității pe 1 octombrie, oferindu-ți aproximativ o săptămână de energie foarte pozitivă pentru a întâlni oameni noi. 

Spre sfârșitul săptămânii începând de pe 2 octombrie, energia se schimbă din nou. Ai putea să îți amintești că trebuie să intri într-un proiect sau dacă ești la școală, că urmează un test. 

Horoscop săptămânal Minerva 28 septembrie – 4 octombrie – Vărsător Relațional

Iubirea este radicală, imprevizibilă și nicio clipă, dar nicio clipă plictisitoare săptămâna aceasta, la fel ca și tine. Entuziasmul cuiva special este palpitant luni și marți, să se întâmple unele lucruri extraordinare este o posibilitate reală. Răspunde atunci când vine vorba de a da și de a primi dragoste, iar rezultatele te pot uimi. 

Dacă te-ai plictisit chiar de la începutul săptămânii apar  schimbări. Și de marți până joi, vor fi schimbări ale trăirilor interioare. Stilul tău unic de comunicare crește și mai mult intensitatea mmentului. Ai grijă ca unele emoții să nu te tragă în jos într-o situație mai delicată, altfel vineri sau sâmbătă ve merge înot. Acceptă colacul de salvare sub forma unor perioade de tăcere. Duminica este un moment excelent pentru a lansa un nou experiment pentru inima ta.

Horoscop săptămânal Minerva 28 septembrie – 4 octombrie – Vărsător Profesional

Dacă ai o prezentare de anvergură sau o întâlnire la începutul săptămânii, așteaptă să obții punctaj mare de la șeful și colegii tăi. Toată lumea va iubi ideile tale și modul creativ în care le transpui. Nu îți face griji, mai ales cu privire la problemele interne. Doar fii atent la rutină cât de mult poți și ia lucrurile la pas, fără emoții. Vineri, s-ar putea schimba schimba lucrurile la locul de muncă. 

În altă ordine de idei, fii foarte atent la potențialele oferte de afaceri. Nu te încrede în prezentări PowerPoint strălucitoare și nici în broșurile simple – dorești să ajungi rapid la contract și să te adâncești în detalii. Odată ești convins că înțelegi avantajele și dezavantajele situației pentru ambele părți, procedează cu prudență. De miercuri până la sfârșitul săptămânii, vei prefera abordarea instinctivă a problemelor intelectuale și morale. 

Horoscop săptămânal Minerva 28 septembrie – 4 octombrie – Vărsător Financiar

Săptămâna necesită răbdare și perseverență în ceea ce privește problemele legate de banii. Nu îți asuma riscuri nejustificate. Adoptarea investițiilor rapide și a practicilor lipsite de etică pentru a câștiga o sumă de bani, se va încheia cu un dezastru financiar, mai târziu. Fii întotdeauna de partea bună a legii. Ți se va oferi o oportunitate excelentă de a câștiga în timpul săptămânii. Un astfel de câștig te va umple de entuziasm și motivație pentru a lucra și mai mult! Casa a 12-a este legată și de cheltuieli. În prezent, două planete majore influențează negativ această casă – Saturn și Pluto. Strânge bani albi pentru zile negre. 

Horoscop săptămânal Minerva 28 septembrie – 4 octombrie – Vărsător Sănătate

Ai o minte activă și o dorință intensă de a muncii săptămâna aceasta. Acest lucru îți va submina vitalitatea dacă nu ai o dietă echilibrată și poți deveni predispus la deficiențe de vitamine din grupurile B, C și K. Acestea sunt vitamine care pot reconstrui nervul și țesutul pielii și pot crește densitatea osoasă. Acest lucru te va ajuta, de asemenea, să depășești lucruri precum osteoporoza ulterioar.

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top