Connect with us
Horoscop săptămânal Minerva 28 septembrie - 4 octombrie - Berbec

Horoscop Saptamanal

Horoscop săptămânal Minerva 28 septembrie – 4 octombrie – Berbec

 

Horoscop săptămânal Minerva 28 septembrie – 4 octombrie Berbec. În această săptămână ești mult mai ferm și decis să iei măsuri eficiente în vederea atingerii obiectivelor. Sprijinul vine de la Venus și Marte, stăpânul tău planetar, chiar dacă este retrograd.

Activarea energiei Nodului Nord de către Venus poate duce la satisfacția personală. Săptămâna aceasta există armonie între ceea ce îți dorești și calea pe care o urmezi. 

Săptămâna continuă cu luna plinăde  pe 1 octombrie în semnul tău, Berbec. Acum Casa 1 este luminată și s-ar putea să te simți chiar mai puternic din punct de vedere fizic și o explozie bruscă de energie.

Horoscop săptămânal Minerva 28 septembrie – 4 octombrie Relațional Berbec

Este timpul să îți prioritizezi relațiile. Rezolvă problemele și elimină întârzierile din viața profesională și personală. Pregătește-te pentru a face față și concurenței și ieși în frunte.

Folosește aceste ultime zile de septembrie pentru a te confrunta cu subconștientul tău și pentru a te cufunda în misterul care ești tu însuți/însăți ca ființă. Este momentul perfect pentru a face acest lucru, deoarece luna este în Casa a 12-a, condusă de misterioșii și enegmaticii Pești. Îți oferă șansa de a vindeca toate acele răni vechi și oricare dintre acele lucruri învechite din relația în care ești. Acum este momentul să redevii tu. Fie să te întorci în sălbăticia ta, fie să te așezi la casa ta. Mingea este în tereul tău. 

Rămâi în compania celor apropiați care te pot feri de discordia socială, profesională și politică. Ridică-te deasupra bârfei și vorbitului pe la spate. Dacă ai șansa unei schimbări de peisaj, nu o scăpa. Ți-ai face un mare bine.

Vineri și sâmbătă, 2 și 3 octombrie, Soarele din Casa a 7-a relațională, se confruntă cu Chiron din casă opozabilă. Este un moment pentru încălcarea regulilor personale atunci când vine vorba despre iubire. Gândeșete-te ce te împiedică să arați cuiva special cum te simți. Lasă inhibițiile deoparte și fă-o.

Horoscop săptămânal Minerva 28 septembrie – 4 octombrie Profesional Berbec

Tensiunea plutește în aer, deoarece schimbul de replici cu un coleg la locul de muncă, brusc se strică. Cumva, încercarea ta de a păstra liniștea este întreruptă de propriile lor obiective personale. Acest lucru face să te simți limitat, încorsetat și neinspirat, deoarece Mercur în Scorpion în Casa a 8-a a banilor câștigați pe seama altora formează un pătrat Pluto retrograd din Capricorn. Răbdarea este esențială, deoarece este important să rămâi neutru în timpul acestei energii.

Blocajele par să se dizolve marți dimineață, pe 29 septembrie, în timp ce Saturn revine din retrogradare. În același timp, Marte, planeta acțiunii, face și el un pătrat atât cu Saturn cât și cu Pluto, reducând astfel decalajul dintre două puncte de vedere opuse. Acum îți poți prezenta șefului, ideile creative și poți face progrese. Sau poți să începi să îți extinzi ideile în planuri pentru propria afacere în viitor. 

Știi că lucrurile trebuie făcute într-un anumit fel, în timp ce poți găsi modalități de a simplifica sau automatiza unele dintre sarcinile de la locul de muncă.

Horoscop săptămânal Minerva 28 septembrie – 4 octombrie Financiar Berbec

Este un moment bun pentru a face o achiziție sau pentru a semna o afacere mare. Vorbește mai întâi cu partenera/ul ta/tău despre toate deciziile, deși ceea ce decizi vă va implica pe amândoi. O decizie cu privire la viitorul relației tale ar putea fi necesară acum. 

Vineri, 2 octombrie, Venus, în casa creativității, a diverstimsnetului și a riscurilor fianciare este cu ochii pe Saturn aflat în Casa a 10-a casa carerei. Acum, ai putea trasa o linie fină între a privi posibilitățile care le ai și a încălca regulile. Ai o înțelegere clară a responsabilităților, dar latura creativă a personalității poate veni cu câteva idei noi care să aducă și bani.

Horoscop săptămânal Minerva 28 septembrie – 4 octombrie Sănătate Berbec

Este posibil să te simți greoi, incapabil să atingi nivelul obișnuit de productivitate. Ceva serios din mintea ta poate controla acțiunile tale de zi cu zi. Ascultă câteva sfaturi bune. Poate fi răspunsul pe care îl căutați. Pierderea poate fi inevitabilă, așa că lucrează pentru a fi pregătit. Deși nu poți profita de fiecare ocazie care apare, a nu face nimic este o greșeală. Epuizarea poate fi o problemă acum, așa că alege-ți bătăliile cu grijă. 

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top