Connect with us
Horoscop săptămânal Minerva 28 septembrie - 4 octombrie - Leu

Horoscop Saptamanal

Horoscop săptămânal Minerva 28 septembrie – 4 octombrie – Leu

Horoscop săptămânal Minerva 28 septembrie – 4 octombrie – Leu. Teste de viață, săptămâna aceasta. Percepția ta acută și îți arată calea de urmat. Poți avea o viziune pentru o nouă despre viață. Ar putea fi ceva mic, cum ar fi îndrumarea copiilor surorii tale cum să gestioneze banii sau poate ești gata să faci o schimbarea majoră și să iei viața de la zero. 

Luni, însă, pe 28 septembrie, te întorci la rutina obișnuită. Astăzi, viziunea drumului tău este una plină de obstacole. Dar pe măsură ce treci prin sarcinile zilei, recunoaști că energia se schimbă din moment în moment.

Marți, 29 septembrie, Saturn este deja în mers direct. Tot acum, Marte, planeta acțiunii, face un trigon cu Venus și un pătrat cy Saturn pentru un mic arbitraj. Blocajele dispar pe negândite și drumul se deschide. Poate presupune și o discuție cu directorul general, despre a face ceva în comunitate. Sau este posibil să îți reduci programul de lucru, astfel încât să poți petrece mai mult timp urmărindu-ți adevărata vocație. 

Luna plină de pe 1 octombrie este în Casa a 9-a a studiilor academice. S-ar putea să te întorci la școală pentru masterat. Ar fi bine să te concentrezi asupra studiului. Este, de asemenea, un moment bun pentru a te concentra pe aplicații practice, cum ar fi folosirea calculatorului. 

Horoscop săptămânal Minerva 28 septembrie – 4 octombrie – Leu Relațional

Începutul săptămânii poate aduce o provocare romantică. O abordare care ține de așteptare prin amânarea întâlnirii, funcționează cel mai bine. Un prieten vrea să-și spună părerea despre viața ta amoroasă, marți sau joi. Fă-ți timp pentru o mică conversație. Perspectiva lui are probabil sens. Ești cald și blând, vineri și sâmbătă, și s-ar putea să îți dorești chiar și puțină mâncare așa că ieși la un grătar cu prietenii. 

Pe de altă parte, toată strălucirea și căldura cuiva se concentrează asupra ta încă de la începutul săptămânii. E preocupă planurile profesionale și bugetul, miercuri și joi, posibil cu excluderea unor chestiuni mai romantice. Dar de vineri până luni, pare că norocul îți surâde. 

Horoscop săptămânal Minerva 28 septembrie – 4 octombrie – Leu Profesional

Săptămâna începe cu munca în echipă. De data aceasta, în loc să preiei conducerea, lasă-l pe altul să o facă. S-ar putea să fiți surprinși de ceea ce înveți ascultând ideile lor. Te așteptai la colegii de muncă să te impresioneze? Alții vor fi inspirați de căldura și amabilitatea ta spre mijlocul săptămânii, chiar dacă este doar despre un mesaj vocal sau e -mail, și te poți aștepta să reușești, în orice întreprindere nouă. 

Luni sau marți este o zi bună pentru a examina un buget și pentru a găsi noi modalități de a reduce cheltuielile. Te simți neobișnuit de econom, iar ochii tăi de vultur vor reduce drastic cheltuieli. Miercuri după-amiază, ai șansa să consolidezi relația cu un coleg. O întâlnire informală după muncă ar putea să nu fie o idee proastă. Ar trebui să îți faci timp pentru a reevalua abordarea față de o sarcină deosebit de provocatoare.

Horoscop săptămânal Minerva 28 septembrie – 4 octombrie – Leu Financiar

Aceasta va fi o săptămână moderată în ce privește chestiuni legate de finanțe și de bani. Totuși către sfârșitul săptămânii se întrevede o creștere cât de cât a fluxului de bani.  Practic va trebui să îți sufleci mânecile și să te pui pe lucru pentru a-ți umple contul. Casa a 12-a este legată de cheltuieli și de pierderi. Trei planete majore influențează această casă prin opozabilitate: Jupiter, Saturn și Pluto retrograd. Trebuie să ai suficiente fonduri disponibile pentru a face față situațiilor de urgență și cheltuielilor neașteptate. Vei putea gestiona foarte confortabil cheltuielile de rutină și incidentale. Nu lua nici o decizie financiară în grabă.

Horoscop săptămânal Minerva 28 septembrie – 4 octombrie – Leu Sănătate

Săptămâna este una din cele mai pline de vigoare. Te miști, te plimbi. Nu te vor deranja probleme majore de sănătate! Cu toate acestea, o idee bună ar fi să mergi sistematic la sală. Plimbările lungi sau antrenamentul la sală, exerciții cardio ușoare, vor face minuni! Persoanele de vârstă mijlocie și cel vârstnice din familie trebuie să aibă grijă suplimentară de orice afecțiuni vechi de care suferă. Există posibilitatea revenirea saub forma puseeelor acute. Încearcă să eviți preparatele fast food la prânz. De asemenea, cinele grele, seara. Urmează cu strictețe instrucțiunile de alimentație stabilite împreună cu nutriționistul tău. 

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top