Connect with us
Horoscop Minerva 12-18 aprilie 2021 BALANȚĂ

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 1-7 februarie 2021 Balanță

Ușile par să se deschidă magic pentru tine, dar spre sfârșitul săptămânii, este posibil să fii bați pe la ale unora.

Luni, Soarele din Vărsător, în Casa a 5-a a riscurilor asumate și creativității, face un pătrat cu Marte din Taur în Casa a 8-a a resurselor de la alții. Este o combinație excelentă pentru a merge mai departe cu o idee de afacere sau pentru a-ți urmări inima și a da întâlnire unei persoane atractive. Este un aspect cu energie ridicată, ca și cum ai bea o cafea tare care să te țină în formă întreaga zi. Acțiunea este cheia. Planificarea, răsfățarea și meditația nu vor funcționa. Este mai bine să ridici telefonul și să vorbești cu cineva.

Joi, Venus în Vărsător, în Casa a 8-a, care este și a intimității, face un semi-pătrat cu Neptun din Pești. Astăzi domnește fantezia și poți visa cu ochii larg deschiși. Problema este că undeva în adâncul sufletului, știi că nu este adevărat. Vezi cum te poți răsfăța astăzi, trăind sentimente neclare cu privire la o persoană, poate cineva pe care o/îl cunoștii sau poate cineva de pe marele ecran, dar, în realitate, gândește-te că este doar o evadare mistică.

Venus face conuncție cu Saturn vineri, iar realitatea se  arată în adevărat sa lumină. Recunoști că relația ta include și supărări și inadecvări și copii pe care nu-i înțelegi. Stai liniștit, există încă lucruri de care să te bucuri doar că acestea sunt printre responsabilități și obligații. Dacă totul este doar o fantezie, nu există nici un sentiment de împlinire, nici un sentiment de realizare. Când te poți bucura că împături rufele uscate cu persoana iubită, este o adevărată fericire.

Sâmbătă, Soarele face un trigon cu Nodul Nord din Casa a 9-a a înțelepciunii și spiritualității, iar Venus face pătrat cu Uranus din casa resurselor de la lații. După săptămâni de urcușuri și coborâșuri, acum poți schimba direcția și a te deplasezi într-o nouă direcție. Pe măsură ce faci acest lucrur, resursele de care aveți nevoie – bani, cunoștințe, sprijin – devin disponibile. Dar numai atunci când acționezi spiritual. Include deci, rugăciunea, meditația și afirmațiile în acțiunile tale și vei reuși.

Horoscop Minerva 1-7 februarie 2021 Balanță Relaţional

În general, săptămâna se concentrează pe adunarea lucrurilor în loc să le exteriorizei sau să le dai la spate, pentru că îți iubești partenera/ul. Cei căsătoriți petrec mult timp susținându-și sentimentele unul față de celălalt. Vei dori chiar să-i cumperi soțului / soției un cadou. Dacă ești într-o relație vei găsi rezolvări verbale la problemele din trecut.

Horoscop Minerva 1-7 februarie 2021 Balanță Profesional

Dacă lucrezi în vânzări și marketing, te vei gândi din ce în ce mai mult să începi propria afacere. Îți poți asuma riscuri, deoarece vor fi benefice. Șefii birourilor de resurse umane s-ar putea să fie transferați într-un departament pe care sperau să-l evite. Nu fii necăjit; vorbește cu șeful tău și încearcă să găsești o soluție alternativă.

Horoscop Minerva 1-7 februarie 2021 Balanță Financiar

Sumele economisite rămân stabile pentru aproape toată lumea săptămâna aceasta. Oamenii din instituțiile sau agențiile guvernamentale au parte de o creștere salarială din cauza unei promovări. Ai grijă la buget, deoarece apar unele cheltuieli neașteptate în această săptămână, mai ales din cauza sănătății. Poate fi o săptămână mixtă pentru piața acțiunilor, unii oameni obținând profituri, în timp ce alții au pierderi. Cu toate acestea, nu este un moment bun pentru a investi în acțiuni, deoarece condițiile pieței sunt extrem de schimbătoare.

Horoscop Minerva 1-7 februarie 2021 Balanță Sănătate

Aceasta va fi bună. Te vei simți mult mai bine după o boală recentă. Totul va fi bine dacă urmezi cu strictețe sfatul medicului de familie. Spre mijlocul săptămânii trebuie să fii foarte atent, deoarece este posibil să ai probleme cu stomaulc. Fii atent la alimentație și fă mișcare zilnic.

Citește și Horoscop Minerva 1-7 februarie 2021 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top