Connect with us
HorosHoroscop Minerva 12-18 aprilie 2021 GEMENIcop Minerva 1-7 februarie 2021 Gemeni

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 1-7 februarie 2021 Gemeni

Ai putea sări pe pereți cu atâta energie, săptămâna aceasta. Până la sfârșitul săptămânii, ai putea fi însă complet epuizat.

Luni, Soarele din Vărsător, în Casa a 9-a a spiritului de aventură, face un pătrat cu Marte din Taur. E timpul să gândești la nivel macro. Fie că dorești să te întoarci la școală, fie că dorești să faci India cu ruxacul în spate, este o zi bună pentru a stabili acțiunile necesare pentru a merge mai departe cu obiectivele tale. Ai forță, ai voință, percepții rapide și, probabil, nerăbdare care te face irascibil. Nu accepta că ceea ce dorești nu îți este la îndemână. Ia-ți bocancii de drumeție și începe să urci pe munte.

Joi, Venus din Vărsător face un semi-pătrat cu Neptun în Pești. Această energie este de tipul, ai găsi ținuta perfectă, dar nu mărimea ta. Resimți dezamăgirea deoarece Universul îți sugerează să faci o ajustare a cursului. Drumul către ceea ce vrei nu este unul rapid. O diplomă de patru ani necesită patru ani de muncă grea. Planificarea unei călătorii pe Muntele Everest necesită o planificare de luni de zile. Astăzi, nu ai chef să faci asta.

Apoi, Venus face conjunctie cu Saturn, vineri. Realizezi brusc de câtă muncă cere proiectul tău, Poate pregătești o cerere pentru facultate și ai punctat forte cu un eseu. Sau poate găsești restricții de călătorie în toate locurile în care vrei să mergi. Cea mai bună folosire a acestui aspect este să oprești distracția, să dezactivezi notificările și să îți faci temele. Ia-o rând cu rând, pas cu pas, până când termini.

Sâmbătă, vine a pachet cu o pereche de aspecte interesante. Mai întâi Soarele care face un trigon cu Nodul Nord din propriul tău semn și în aceeași zi, Venus face un pătrat cu Uranus din Taur. Astăzi vei face o descoperire. Îngerii ți-au vorbit și vezi că există un mod diferit de a face lucrurile. Poate că un program condensat de studii rapide de pe Internet este o educație suficientă pentru a obține ceea ce dorești. Sau poate că găsirea unui loc de muncă într-o altă țară va elimina orice obstacole de călătorie. Astăzi, te gândești intens cum să ieși din cutie.

Horoscop Minerva 1-7 februarie 2021 Gemeni Relaţional

Săptămâna aceasta ai șanse să te îndrăgostești. Cu toate acestea, înainte de a merge înainte cu această relație, asigură-te că sentimentele sunt reciproce. Spun asta deoarece ar putea fi vorba doar despre un foc de artificii, nimic mai mult. Dacă continui să te îmbeți cu apă rece, vei fi nemulțumit. Cuplurile angajate vor găsi această perioadă favorabilă romantismului, deoarece vor avea câteva ocazii de a se relaxa și a se distra împreună.

Horoscop Minerva 1-7 februarie 2021 Gemeni Profesional

Poate exista o oarecare confuzie pe frontul carierei. Este posibil să fii nehotărât cu privire la anumite decizii pe care trebuie să le iei. Cu toate acestea, nu trebuie să îți faci griji, deoarece veți găsi o soluție stând de vorbă cu un șef. Folosește-ți la maximum abilitățile creative pentru a-ți consolida cariera. O săptămână bună pentru cei din domeniile artistice.

Horoscop Minerva 1-7 februarie 2021 Gemeni Financiar

Săptămâna aceasta se va dovedi una excelentă pentru tine și nu vei avea nimic de reproșat nimănui. Industria ospitalității se urnește și în scut timp vo apărea și profiturile. Cei angajați în sectorul bancar vor vedea o creștere a veniturilor, care le va ușura dificultățile financiare, dacă au vreunele. În schimb, nu este un moment bun pentru a solicita împrumuturi.

Horoscop Minerva 1-7 februarie 2021 Gemeni Sănătate

Problemele legate de greutate te pot stresa în această săptămână, pierderea greutății suplimentare crește nivelul de energie. Și, mai presus de toate, îți va schimba viața în bine, menținându-vă în formă fizică. Dacă ai problme cu tensiunea arterială trebuie să ai grijă și să respecte toate restricțiile alimentare.

Citește și Horoscop Minerva 1-7 februarie 2021 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top