Connect with us
Horoscop Minerva 12-18 aprilie 2021 CAPRICORN

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 1-7 februarie 2021 Capricorn

Începutul săptămânii, aduce un nou proiect te face să exulți de emoție. Dar spre sfârșitul acesteia, s-ar putea să spui pas.

Luni, Soarele din Casa a 2-a a banilor munciți, în Vărsător, face un pătrat cu Marte din Casa a 5-a de asumare a riscurilor. Accentul se pune pe finanțe și pe ce poți face pentru a-ți crește substanțial venitul. Este vorba despre căutarea unor noi surse, astfel încât banii să poată să curgă în conturile tale. Deși este o zi orientată spre acțiune, o poți folosi și pentru analiza unor idei. Te gândești la idei de a face bani de acasă.

Marți, Venus din Vărsător face un semi-pătrat cu Neptun. Astăzi nu este o zi bună pentru a estima cât de mult te costă lucrurl dorit. Dacă ai în vedere o achiziție importantă, cum ar fi o motocicletă sau un computer pentru jocuri, ai putea să nu te gândești la întreținere, asigurare sau alte taxe ascunse. Contractele, în general, vor fi dificile astăzi, deoarece cuvintele nu vor avea sens pentru tine. Mai bine stai în casă și ascultă muzică. Acesta este un aspect versatil.

Venus face o conjuncție cu Saturn din Vărsător, vineri, și devii președinte onorific pentru o zi. Te descurci excelent în evaluarea costurilor. Este o zi bună pentru a lucra la fișele bugetare și a calcula fondurile de scădere. Deschide un cont de economii pentru a aloca bani pentru vacanță. Aspiră canapeaua și găsești monede pe care să le puneți în pușculiță. Este vorba despre numărarea fiecărui bănuț, pentru a crea prosperitate în viața ta.

Sâmbătă, cu Soarele face un trigon cu Nodul Nord din Casa a 6-a, casa muncii și a rutinei cotidiene, în timp ce Venus face un pătrat cu Uranus din Casa a 5-a a riscurilor și recompenselor. Te întâlnești cu prietenii sau cu familia și afli de o afacere pe care o poți începe. Gândește-te să iei măsuri imediate, neașteptate, conforme cu obiectivele tale și care pot fi o sursă de bani serioasă. Amintește-ți că această energie este încă ciudată, cum ar fi încercarea de a alege între un golden retriever sau o pisică sphinx. Nu există nicio legătură între ele.

Horoscop Minerva 1-7 februarie 2021 Capricorn Relaţional

Viața sentimentală se va îmbunătăți, cu siguranță, în comparație cu ultimele zile. O veche dragoste ar putea reveni în viața ta. Posibil să reaprinzi flacăra dintre voi. Persoanelor care sunt într-o relție angajată, micile dispute le vor da o stare de bine, deci există încă dragoste așa că vei fi mai mult timp în preajma persoanei iubite și vei evita pe cât posibil  să-l critici.

Horoscop Minerva 1-7 februarie 2021 Capricorn Profesional

Saptamana ar putea fi mai agitata decat ai crezut. Unele lucrări noi care ți se dau îți vor cere să te concentrezi doar asupra muncii și este posibil să fii nevoit să lucrezi mai mult. Este posibil ca acest lucru să nu meargă foarte bine cu familia și cu prietenii care sperau să petreacă câteva ore cu tine. Cu toate acestea, până la sfârșitul săptămânii, vei realiza că munca nu a fost în zadar, deoarece laudele și aprecierile îți sunt adresate.

Horoscop Minerva 1-7 februarie 2021 Capricorn Financiar

Brokerii implicați în tranzacționări și manipuarea acțiunilot vor beneficia financiar zilele acestea. Investițiile în asigurări vor deveni rentabile. Celor care lucrează în industria modei li se pot oferi oportunități de a pleca în străinătate. Cei care au solicitat împrumuturi pentru locuințe sau alte împrumuturi, le vor fi aprobate săptămâna aceasta.

Horoscop Minerva 1-7 februarie 2021 Capricorn Sănătate

Respiri ușurat pentru că te recuperezi de o boală enervantă, la mijlocul săptămânii și care necesita apoi o anumită monitorizare strictă. Nu îți neglija sănătatea și urmează indicațiile medicului de familie. De asemenea, este important să stai la distanță față de o persoană colerică, pusă tot timpul pe ceartă.

Citește și Horoscop Minerva 1-7 februarie 2021 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top