Connect with us
Horoscop Minerva 12-18 aprilie 2021 BERBEC

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 1-7 februarie 2021 Berbec

Țâșnești efectiv, săptămâna aceasta, cu multă energie și cu accent pe ceea ce vrei să câștigi. Dar ține-te bine; ai grijă la posibile accidente către sfârșitul acestei săptămâni.

Luni, 1 februarie, Soarele din Casa a 11-a a viitorului și în Vărsător face un pătrat cu Marte din Casa a 2-a a banilor munciți. O zi cu plată suplimentară datorită eforturilor pe care le-ai depus în ultima lună. Ar putea fi plata unor acțiuni de marketing sau a unui alt proiect de social media sau tehnologie la care ai lucrat. În acest moment, ai energie de consumat, deci ia lista de proiecte și începe să verifici lucrurile, în special cele care duc direct la câștiguri financiare.

În a doua arte a săptămânii, joi, Venus din Vărsător face un semi-pătrat cu Neptun din Pești. Ceva îți atrage atenția astăzi. Ar putea fi o promisiune a unei modalități mai ușoare de a face lucrurile…un telefon cumpărat în doar câteva rate. Este destul de ușor să te înseli legat de calea vânzării a ceva. Ai grijă când navighezi pe internet, deoarece în spatele butonului „cumpărați acum” ar putea exista multe pericole.

Venus face o conjuncție cu Saturn vineri, nu mai ești în afara jocului ci adevărat jucător. Cu toate acestea, dintr-odată nu mai ești refractar ci dispus să faci concesii altora. Veștile bune, vin de la o folosire bună a acestui aspect: contabilitatea. Faci calculul a cheltuielilor, organizezi bugetul și strângi informațiile de are ai nevoie pentru plata impozitelor pe care să le achiți la timp.

Sâmbătă, o pereche de aspecte interesante. Soarele din Vărsător face un trigon cu Nodul Nord din Gemeni în Casa a 3-a a comunicării și în același timp, Venus face un pătrat cu Uranus din Taur în Casa a 2-a a banilor proprii. Lucrurile pot lua o întorsătură neașteptatăă și s-ar putea să decizi brusc să mergi într-o direcție complet diferită. 

Iar aceasta, nu se datorează argumentului de vânzări a cuiva, ci poate fi o decizie în cunoștință de cauză, datorită calculelor pe care le-ai făcut. Realizezi că există un mod mai eficient și mai practic de a obține ceea ce dorești. Astăzi, poți avea din nou încredere în instinctele tale ca să mergi mai departe.

Horoscop Minerva 1-7 februarie 2021 Berbec Relaţional

Cei care s-au separat au un motiv să se simtă fericiți. Cineva pe care îl puteți considera drept prieten se poate dovedi, la urma urmei, un potențial iubit! Dacă ești într-o relație ești extrem de mulțumit, deoarece partenera/ul petrece mult timp cu tine. Pleacă urechea la doleanțele ei/lui și încearcă să înțelegi ce îți cere sau ce îți oferă, altfel pot apărea probleme legate de abilitățile tale de comunicare mai târziu.

Horoscop Minerva 1-7 februarie 2021 Berbec Profesional

Trebuie să elimin stresul actual care ți-a blocat gândirea și să planifici lucrurile într-o ordine mai sistematizată decât până acum pentru a culege recompense pe termen lung. Problemele financiare din mijlocul săptămânii pot încetini ritmul, dar nu este cel mai bun moment pentru a face investiții financiare noi. Răbdarea va fi cu siguranță extrem de plină de satisfacții.

Horoscop Minerva 1-7 februarie 2021 Berbec Financiar

Dacă lucrezi în domeniul exportului și importului vei avea o săptămână bună. Cei care doresc să își cumpere o casă pot solicita un împrumut pentru locuință. Dacă ai avut  probleme cu vânzarea unei proprietăți, particulare sau comerciale, în sfârșit depășești blocajele, deoarece apar și potențialii cumpărători.

Horoscop Minerva 1-7 februarie 2021 Berbec Sănătate

Evită să consumi alimente grele, în special carne, săptămâna aceasta. S-ar putea să ai la arsuri la stomac dacă consumi prea multă carne. De asemenea, atenție pe unde te urci sau unde pui piciorul, predispoziția la accidente este foarte mare, așa că nu îți asuma riscuri inutile. Copiii cu o sensibilitate digestivă sau cu gastrită vor trece mult mai ușor peste săptămână.

Citește și Horoscop Minerva 1-7 februarie 2021 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top