Connect with us
Horoscop Minerva 12-18 aprilie 2021 LEU

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 1-7 februarie 2021 Leu

Începi săptămâna în forță, dar spre sfârșit ești epuizat, nu mai ai chef de nimic. 

Luni, Soarele din Casa a 7-a a parteneriatelor și în Vărsător, face un pătrat cu Marte din Casa a 10-a a carierei. în partea de sus a graficului tău. Ești înflăcărat, repede să fii pe fază, ai  răspunsurile și capabil să-ți impresionezi atât de tare șeful, încât tu conduci jocul. Exprimi încredere cu fiecare por. Și, pe măsură ce îți examinezi reușita te întrebi: „Este îndeajuns?” S-ar putea să fie nevoie să gândești mai mult și să vezi dacă acesta este destinul tău.

Joi, Venus din Vărsător și în Casa a 7-a a relațiilor, face un semi-pătrat cu Neptun din Casa a 8-a a intimității. Ai putea avea un moment „oops” cu o întâlnire. S-ar putea să-ți muști limba de uimire. Creșterea în greutate sau căderea părului nu sunt subiecte de conversație când nu aveți ce discuta. În cea mai mare parte, acest aspect vorbește despre dezamăgire legat de relație. 

Venus face o conjuncție cu Saturn vineri, deci a venit timpul să te gândești serios ce să faci ca parteneriatul vostru să funcționeze. Dacă ești într-o relație de mai mult timp, ar trebui să te gândești la o discuție despre împărțirea treburilor în casă și alte responsabilități. Dacă ești doar la stadiul de întânire, poate că este timpul să vorbești despre viața împreună, despre creșterea copiilor sau despre cum vă bugetați veniturile. Dacă ești în căutarea dragostei, folosește câteva sfaturi din cărțile mai bune desprerelații pentru a găsi ceea ce dorești. 

Sâmbătă, începe cu Soarele care face un trigon cu Nodul Nord din Gemeni. În același timp, Venus face un pătrat cu Uranus din Taur. La fel ca un prospector care găsește un filon de aur, acțiunile tale ar putea duce la așezarea lucrurilor acolo unde le este locul. S-ar putea să discuți despre posibile schimbări ale locului de muncă. Acestea ar putea duce pentru amândoi la petrecerea a cât mai mult timp împreună sau chiar să începi o afacere de familie. Sau poate vrei să faci ceva complet diferit, cum ar fi transformarea unui autobuz sau a unei căruțe, într-o tarabă cochetă care să atragă cupărătorii. 

Horoscop Minerva 1-7 februarie 2021 Leu Relaţional

Este o săptămână bună atât pentru cei singuri, cât și pentru cuplurile angajate, deoarece vor constata că lucrurile se mișcă într-o direcție bună. Neînțelegerile din trecut vor fi eliminate. Săptămâna aceasta vei avea parte și de unele demersuri legate de planurile tale pentru căsătorie. Primești sprijinul părinților în ceea ce privește cererea în căsătorie a  partenerei/ului.

Horoscop Minerva 1-7 februarie 2021 Leu Profesional

 Fă în așa fel încât să nu lași nimic de corectat în urma ta. Trebuie să îți asumi întreaga responsabilitate pentru sarcinile care le ai și să le realizezi la timp. Cariera ta se va consolida, pe măsură ce vei lua deciziile care trebuie. Este posibil să ți se propună un parteneriat. Te va ajuta să îți pui pe picioare mica afacere pe care o vrei. 

Horoscop Minerva 1-7 februarie 2021 Leu Financiar

Săptămâna viitoare se dovedește a fi un moment bun din punct de vedere bănesc, deoarece situația ta devine mult mai stabilă. Ai noroc cu o femeie de partea ta când vine vorba despre oferte, parteneriate și mai multe acțiuni. Te sfătuiesc să nu îți asumi riscuri extreme de tip investiții până nu ceri un aviz de la experți dacă ai dubii.

Horoscop Minerva 1-7 februarie 2021 Leu Sănătate

În această săptămână trebuie să fii atent la dietă și să eviți orice aliment care îți poate provoca stomacul. Posibil să ai tendința de a mânca repede și în exces. Problemele, chiar dacă sunt minore, trebuie tratate imediat. A lucra până târziu în timpul nopții poate pune multă presiune pe tine, ceea ce este extrem de inutil.

Citește și Horoscop Minerva 1-7 februarie 2021 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top