Connect with us
Horoscop Minerva 12-18 aprilie 2021 SCORPION

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 1-7 februarie 2021 Scorpion

Mai multe persoane se oferă voluntar pentru a te ajuta la începutul săptămânii, dar spre sfârșitul acsteia, calendarul lor va fi ocupat.

Luni, Soarele din Casa a 4-a a familiei, face un pătrat cu Marte din Casa a 7-a a relațiilor.  Astăzi, ai entuziasmul de a începe un nou proiect și multă energie pentru ca acest lucru să se întâmple. Posibil ca tu și iubita ta să vă decideți pentru a vă cumpăra o casă și s-ar putea să duceți mobilier acolo. Presiunea este mare, dar ești încrezător că faci mișcarea corectă.

Joi, Venus în Vărsător face un semi-pătrat cu Neptun din Pești în Casa a 5-a care este și o casă a riscurilor. În timp ce luni ai știut ce faci, acum totul este cam neclar. Este posibil să fi apărut prea multe opțiuni sau să fi influențat de opinia unui străin. Astăzi, este ușor să te îndrăgostești sau, mai rău, să faci compromisuri cu privire la ceva cu adevărat important pentru tine. Evită să iei decizii mari.

Venus face o conjuncție cu Saturn vineri, și ești gata să iei lucrurile foarte în serios. Dragostea este frumoasă, dar trebuie susținută cu respect, valori împărtășite și, uneori, mici compromisuri. Astăzi este o zi bună pentru a sta de vorbă despre viitorul vostru și pentru a găsi un numitor comun. S-ar putea să îți placă o casă cu un aspect modern, minimalist și multă intimitate. Dar ai putea avea și o relație cu cineva care dorește o fermă tradițională, cu flori la ferestre. Aici intervine ideea de compromis.

Sâmbătă, începe cu Soarele, care face un trigon cu Nodul Nord din Casa a 8-a, a resurselor de la alții, în timp ce Venus face un pătrat cu Uranus aflat în Casa a -7a a relațiilor. Cu toată munca pe care ai făcut-o săptămâna aceasta, vei fi fericit să știi că Universul îți deschide câteva opțiuni, deși acestea ar putea cere o schimbare în traiectoria ta. Flexibilitatea va fi cheia pe măsură ce te deplasezi pentru a găsi finanțare, consultanță sau forță de muncă.

Horoscop Minerva 1-7 februarie 2021 Scorpion Relaţional

Sentimentele nu reușesc să te mulțumească și s-ar putea să te trezești plângându-te de multe lucruri. Este posibil să nu fi mulțumit de modul în care evoluează lucrurile între voi. S-ar putea să fii, de asemenea, gelos pe faptul că partenera/ul ta/tău petrece prea mult timp cu prietenii. Dacă ești posesiv, nu faci decât să o/îl gonești de lângă tine. Evită aceste lucruri pentru a readuce momentele bune pe care le-ați împărtășit împreună.

Horoscop Minerva 1-7 februarie 2021 Scorpion Profesional

Obstacolele cu care te-ai confruntat în ultima vreme se vor reduce semnificativ. S-ar putea să fii puțin ocupat cu munca ta și să îți fie dificil să te organizezi și să-ți sistematizezi programul. Sprijinul dat unora dintre membri echipei te ajută foarte mult. Designerii de modă trebuie să fie puțin mai cooperanți cu colegii lor. Un contract bun în această săptămână.

Horoscop Minerva 1-7 februarie 2021 Scorpion Financiar

Din acest punct de vedere, săptămâna se va dovedi destul de plină de evenimente, deoarece există șanse de câștiguri, precum și de pierderi. Acest lucru se va dovedi un moment productiv pentru bijutieri și cei care tranzacționează de metale prețioase. O schimbare a politicii guvernamentale se va dovedi benefică pentru unii care aveți mici afaceri. Evită pe cât posibil, să sari cu bani pentru orice investiții.

Horoscop Minerva 1-7 februarie 2021 Scorpion Sănătate

Observi o îmbunătățire a sănătății în această săptămână, ia acest lucru îți va permite să canalizezi energia prețioasă. De asemenea, stelele te avertizează să te ții strict departe de o persoană care ar putea avea doar dispoziția de a găsi greșeli la tine. Ține-ți focul și refuză să te implici în jocuri mentale. Mergând la plimbări obișnuite vă vor ajuta oamenii care au varice.

Citește și Horoscop Minerva 1-7 februarie 2021 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top