Connect with us
Horoscop Minerva 12-18 aprilie 2021 VĂRSĂTOR

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 1-7 februarie 2021 Vărsător

Facii progrese, deoarece ești pe drumul tău, iar dacă trebuie să pleci la un drum verifică-ți GPS-ul. 

Luni, Soarele din semnul tău face un pătrat cu Marte din Casa a 4-a a familiei. Astăzi, în timp ce ai ceva energie de consumat, te poți enerva destul de mult cu membrii familiei, care ar putea fi mai puțin entuziasmați de curățenia din garaj sau de întâlnire de familie. Sunt posibile și argumente, dar vă spun eu, este o risipă de energii bune. Caută lucruri constructive pe care le poți face singur, dacă este necesar. 

Joi, Venus, și ea în semnul tău, face un semi-pătrat cu Neptun din Casa a 2-a a banilor proveniți din muncă proprie. De cele mai multe ori, când aceste două planete se întâlnesc, apar curcubeele și zânele dansând prin câmpuri de vată de zahăr. Dar semi-pătratul de astăzi nu înseamnă curcubee sau zâne, ci o dezamăgire. În lumea reală, acest lucru este ca și cum te-ai bate cu morile de vânt. Mai bine rămâi acasă și trage un pui de somn.

Venus face o conjuncție cu Saturn, și el în Vărsător, în casa 1 a identității și a încrederii în sine, vineri. Prin acțiuni responsabile și autodisciplină, tot ceea ce îți dorești este realizabil, inclusiv securitate financiară, o relație bună și o carieră împlinită. Este o muncă susținută și astăzi. Deci, în timp ce faci curățenie, cu simț de respundere, în bucătărie, ești atent și la banii care îți intră în cont. Taie lucrurile neplăcute de pe lista săptămânală de sarcini și fă-le astăzi.

Sâmbătă, Soarele care face un trigon cu Nodul Nord din casa copiilor și creativității. În același timp, Venus face un pătrat cu Uranus din Taur. Această combinație de aspecte sugerează că poți merge mai departe făcând ceva diferit. Acest lucru ar putea schimba modul în care îți crești copiii sau modul în care îți exprimi creativitatea în lume. Eliberează-te de regulile și modele din familie și mergi într-o altă direcție așa cum simți. 

Horoscop Minerva 1-7 februarie 2021 Vărsător Relaţional

Persoanele singure nu ar trebui să fie prea pretențioase atunci când vine vorba despre acceptarea unei propuneri, deoarece ar putea însemna o oportunitate foarte bună căreia îi întorc spatele. Persoanele divorțate cărora le este frică să intre într-o nouă relație, nu trebuie să se îngrijoreze, deoarece vor întâlni pe cineva care să fie înt-adevăr șa cum vor. Dacă ești căsătorit și te-ai confruntat cu probleme vei găsi până la urmă o soluție.

Horoscop Minerva 1-7 februarie 2021 Vărsător Profesional

Această săptămână este extrem de bună pentru cei din IT. Cei care au avut o pauză și caută să își continue studiile vor avea șansa să o facă începând de săptămâna aceasta. Chiar și cei care doresc să plece în străinătate pentru studii superioare vor avea o oportunitate adecvată. Concentrează-te asupra proiectului pe care îl ai și nu lăsa nicio problemă să-ți abată atenția.

Horoscop Minerva 1-7 februarie 2021 Vărsător Financiar

Este o săptămână bună pentru a face investiții în terenuri sau apartamente și în agricultură (solarii) deoarece profiturile pe care le obți vor fi mai bune anul acesta. De asemenea, vei reduce cu succes cheltuielile personale și vei avea stabilitate financiară. În această săptămână este posibil ca cererea de împrumut să fie în curs de aprobare. Acest lucru te va ajuta să faci investiții mai bune în proiecte de afaceri solide.

Horoscop Minerva 1-7 februarie 2021 Vărsător Sănătate

O schimbare de atitudine va face, cu siguranță, minuni în această săptămână. Stresul datorat suprasolicitării apare la unii dintre voi care tindeți să vă luați munca prea în serios. Afecțiunile, dacă există, se vor datora anxietății. Este o săptămână când va trebui să fii puțin mai atent la alimentație. Afecțiunile legate de stomac se pot manifesta când tinzi să mănâci în exces. Sănătatea se va îmbunătăți dacă vei începe nou set de exerciții fizice.

Citește și Horoscop Minerva 1-7 februarie 2021 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top