Connect with us
Horoscop Minerva 12-18 aprilie 2021 PEȘTI

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 1-7 februarie 2021 Pești

Ai un obiectiv clar în minte dar și energia pentru a-l urmări. Spre sfârșitul săptămânii, distracția ar putea prelua conducerea plutonului.

Luni, Soarele din Vărsător face un pătrat cu Marte din Casa a 3-a a comunicării și gândirii. Este un aspect cu energie ridicată așa că astăzi poți primi o mulțime de mailuri, mesaje sau SMS-uri. S-ar putea să îți ștergi toate mesajele din căsuța de mail. Poți configura un sistem automat în care mailurile să fie sortate în diverse secțiuni pentru a păstra căsuța liberă. Acest aspect indică și posibilitatea unui contract. Nu te grăbi să-l semnezi, chiar dacă simți mult ca oricând dorița de a o face.

Joi, Venus din Vărsător face un semi-pătrat cu Neptun din propriul tău semn. Ca nativ Pești, ești mai capabil de cât ceilalți să vezi dincolo de iluzie, deși uneori este mai distractiv să te lași păcălit. Astăzi ești înconjurat de adevăruri spuse pe jumătate și de lucruri învăluite în mister. Folosește-ți intuiția pentru a găsi o cale pe care să mergi. Evită vânzătorii ambulanți și parcările mari, este ușor să uiți unde ai parcat-o! 

Venus face conjuncție cu Saturn din Casa a 12-a a talentelor ascunse, vineri. Ai un interes, așa că fă bine și conștientizeaă-l dacă vrei să lucrezi cu el. Ai disciplina de depune eforturi în interesul tău, cum ar fi să cânți la chitară, să desenezi naturi moarte sau să editezi videoclipuri. Practica profundă, intenționată, îți permite să vezi ce nu funcționează.

Sâmbătă, Soarele face un trigon cu Nodul Nord din casa familiei concomitent cu Venus care face un pătrat cu Uranus din casa comunicării. O parte din atenția ta se învârte în jurul unei case. Asta nu înseamnă neapărat că trebuie să fii într-o anumită casă sau cu anumite persoane, în schimb, este bine să definești ce înseamnă acasă pentru tine. Și cu Uranus implicat, este bine să privești la ceva diferit decât ai avut. Astăzi, gândește-te la diferite moduri în care trăiesc oamenii și la numeroasele opțiuni care ți se deschid.

Horoscop Minerva 1-7 februarie 2021 Pești Relaţional

O săptămână minunată se află în fața ta. Petreci mai mult timp cu cei dragi și îi faci să se simtă speciali și protejați. Atitudinea față de viață va fi mult mai bună săptămâna aceasta. Te descurci cu calm, fără să îți pierzi cumpătul. Comunicarea este cel mai important element în evoluția săptămânii.

Horoscop Minerva 1-7 februarie 2021 Pești Profesional

Jurnaliștii și cei din industria divertismentului, în special actorii, vor avea momente bune în această săptămână. Nu numai că vor primi noi oferte, dar se vor descurca bine și în proiectele actuale. Lucrurile se vor mișca într-un ritm foarte rapid pentru ei de nu o să le vină să creadă. Cei care doresc să obțină o funcție în serviciile administrative sau într-o instituție de învățământ vor avea succes la examen. Asemenea, angajații companiilor aeriene se vor descurca bine săptămâna aceasta.

Horoscop Minerva 1-7 februarie 2021 Pești Financiar

Săptămâna va fi excelentă din punct de vedere financiar, deoarece vin o mulțime de câștiguri din investiții anterioare, precum și din investițiile curente. De asemenea, brokerilor le va merge foarte bine săptămâna aceasta. Dacă te-ai gândit să intri într-un parteneriat acesta este cel mai bun moment; un parteneriat acum funcționează în avantajul tău. Dacă dorești să îți cumperi apartamentul în care locuiești, ar trebui să mergi mai departe.

Horoscop Minerva 1-7 februarie 2021 Pești Sănătate

Săptămâna aceasta, nu te mira dacă te tulbură de unele reacții alergice. Există șanse ca o rinită să te irite. Ar fi prudent să nu o neglijezi și să găsești un tratament imediat, deoarece problema s-ar putea agrava. Aceasta se poate manifesta prin mâncărimea în urechi sau a ochilor ori a buzelor sau a nasului. De ce nu încerci un tratament pe bază de plante sau de uleiuri eterice?

Citește și Horoscop Minerva 1-7 februarie 2021 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top